Dnevni horoskop za 17.srpnja.2018.

Dnevni horoskop za 17. srpnja, dan kad zvijezde poručuju sljedeće – Ovnovi će biti možda i malo previše ambiciozni, Lavovi moraju ponekad okolišati, dok se Jarci bore da im emocije ne provale nekontrolirano.

 

Na današnji su dan rođeni odvjetnik i pisac Erle Stanley Gardner, glumac James Cagney te kancelarka Angela Merkel.

 


 

 

OVAN (21.03.-19.04.)

 

Vaše ambicije vas tjeraju takvom snagom i brzinom pa zaboravljate provjeriti kod najbližih ljudi i prijatelja što oni misle o tome i kako se osjećaju. Istina, vi ne trebate odobravanje drugih kako biste ostvarili svoje ciljeve, ali s vremena na vrijeme nije loše zastati i pitati osobe kojima vjerujete što oni misle o vašim postupcima. Zaustavite se malo danas i duboko udahnite kako se ne biste poskliznuli i pali niz liticu života.

 


 

 

BIK (20.04.-20.05.)

 

Mjesec vam daje jasniju viziju što želite od svoje budućnosti. Nažalost, mogli biste uvidjeti i kako vas vaš trenutni put baš i ne vodi u budućnost koju zamišljate. Još nije vrijeme za promjene, ali danas biste mogli ozbiljno razmisliti što sve želite promijeniti i na koji način tako da kad dođe to vrijeme imate jasan plan i strategiju pred sobom.

 


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

 

Danas biste se mogli naći u nezavidnoj situaciji kad vas prijatelj ili partner pritisne na razgovor i izražavanje emocija vezanih uz vaš odnos. Sve biste dali kako biste izbjegli jasan odgovor na njegova pitanja. Nema lakog načina izvlačenja iz ove situacije. Odlučite se i sprovedite svoje riječi u djelo. Naravno prije toga stanite i razmislite što hoćete od drugih.

 


 

 

RAK (21.06.-22.07.)

 

Željni ste produbiti odnose sa svojim partnerom jer osjećate duboku vezu među vama. Ako je vaš partner prezahtjevan spram vas mogli biste se osjetiti zapostavljeno te dobar razgovor pretvoriti u optuživanje. Lupaju vas iznimno jake emocije te bi bilo pametno povući se i razmisliti što točno želite prije nego uđete u napete razgovore. Jednom kad vratite svoj unutarnji mir, bit će vam lakše komunicirati o svojim osjećajima na konstruktivan način.

 


 

 

LAV (23.07.-22.08.)

 

Danas je jedan od onih dana kad požalite što ste toliko direktni. Vaši postupci bi mogli preplašiti nekoga tko nije toliko prodoran kao i vi. Teško vam je uvidjeti problem jer ne razumijete okolišanje. Ipak, svjesno samoograničavanje vaših postupaka danas će vam biti od pomoći. Ekstra diplomacija će vam pomoći u ostvarivanju vaših ciljeva.

 


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.)

 

Danas ste u stanju iskopati duboki izvor novih ideja i kreativnosti u sebi. Potrebno vam je pronaći senzibilnu metodu kako ih integrirati u vaš dan jer u suprotnom nećete imati što pokazati kao svoj rad. Umjesto što pokušavate zadržati svoj iznenadni nalet genijalnosti, koncentrirajte se na pronalazak pravog ritma koji će vam omogućiti ravnotežu cijelog sustava. Produktivnost je u ovom trenutku važnija od dokazivanja koliko ste pametni.

 


 

 

VAGA (23.09.-22.10.)

 

Danas biste mogli imati manje novca nego biste željeli potrošiti na nešto što želite napraviti. To bi vam mogla biti dobra vježba kako dobiti ono što želite za manje novaca. Ne naučite li se štedjeti mogli biste zapeti u tešku situaciju u bliskoj budućnosti pa sve što potiče vašu skoromnost je više nego dobrodošlo. Čak i ako trenutno nemate većih financijskih teškoća, nemojte čekati potrošnju svih zaliha prije nego krenete štedjeti.

 


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.)

 

Danas nećete daleko dospjeti budete li očekivali nešto za ništa pa bi vam bilo pametnije razmisliti čega ste se spremni odreći kako biste dobili ono što želite. Ne dobijate ekstra bodove ako završite s debljim dijelom nagodne. Budete li previše gramzljivi nećete dobiti na kraju ništa. Umjesto prejakog pritiska na nečiji račun, pretvorite svoje zahtjeve u igru u kojoj svi nešto dobivaju. Tako će i vuk biti sit i sve ovce na broju.

 


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

 

Ako vas danas pritisnu drugi do vaših limita, pokažite zube i zauzmite čvrst stav. Možda vam neće bit lako postaviti granice jer imate jakog protivnika. Nemojte se bojati otvoreno pokazati svoje neslaganje, čak i ako omjer nije na vašoj strani. Nije stvar u pobjedi u raspravi, bitnije je da drugi shvate što ste im htjeli reći.

 


 

 

JARAC (22.12.-19.01.)

 

Drugi bi mogli dobiti više nego su tražili u odnosu spram vas jer vaše intenzivne emocije samo što ne izbiju na površinu. Najmanja provokacija iz vas može izvući poplavu strastvenih emocija kojima ćete pokušati obraniti osjećaj ranjivosti. Vaš položaj danas nije najbolji pa ste skloni iznenadnim promjenama raspoloženja. Udahnite duboko i dopustite svojim strahovima da se smire prije nego reagirate.

 


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.)

 

Imate tajne koje niste spremni podijeliti s drugima. Što više netko bude pokušavao razgovarati s vama danas, vi ćete s više povlačiti. Ipak, bit ćete u stanju pokazati zube kad više ne budete imali mjesta za uzmak. Čak i ako je u pitanju osoba koje se zbilja bojite, nećete uzmicati. Upamtite, nitko vas ne može prisiliti na dijeljenje nečega što ne želite podijeliti pa slobodno sačekajte dok ne budete spremni podijeliti svoje misli.

 


 

 

RIBE (19.02.-20.03.)

 

Društvena situacija bi vam mogla postati poprilično komplicirana jer svaka osoba s kojom komunicirate ima svoj sklop u glavi prema kojem funkcionira. Mogli biste pokušati plivati protiv svojih osjećaja, slijepo vjerujući kako možete sve zadovoljiti. Nažalost, stvari ne idu baš tako lako. Bolje budite iskreni i pokažite svoje prave osjećaje pa čak i ako vas to dovede u situaciju bez trenutnog rješenja.

 


 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.