Dnevni horoskop za 18.lipnja.2018.

Dnevni horoskop za 18. lipnja, dan kad zvijezde poručuju sljedeće – Bikove će zakočiti neki njihovi strahovi, Vagama će biti teško zadržati hladnu glavu, dok Vodenjaci trebaju izbjegavati emotivne ekstreme.

 

Na današnji su dan rođeni glazbenik Paul McCartney, nogometni trener Fabio Capello te glumica Julie Depardieu.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.)

 

Svjesni ste trenutnih očekivanja okoline koja se nalaze skrivena iza slatkih riječi kolega, ali niste sigurni možete li ih ispuniti. Osjećate pritisak čak i kada drugi pokušavaju biti ljubazni prema vama. Nemojte se predavati. Dajte najbolje od sebe i zatim prijeđite na sljedeću stvar. Mogli biste se iznenaditi kako će se neke osobe koje su ispočetka bile negativne okrenuti na potpunu pozitivu.

 


 

 

BIK (20.04.-20.05.)

 

Vaši strahovi bi vas danas mogli spriječiti u ostvarivanju nekih planova. Budete li tražili sigurnost unutar vaše uobičajene dnevne rutine mogli biste propustiti nešto posebno. Budite hrabri kako se kasnije ne biste osjećali loše zbog propuštenog. Tko ne riskira, ne profitira, a uspjeh se ne krije uvijek na najsigurnijem putu.

 


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

 

Danas biste mogli imati susret s realnošću u kojem ćete uvidjeti nešto važno što ste propustili. Izgradili ste svoje planove na pretpostavci da će ih svi prihvatiti bez problema i biti vam potpora na način na koji vi želite. Dok pokušavate shvatiti kompleksnost situacije u kojoj ste se našli, miješaju vam se emocionalne prepreke na koje niste računali. Srećom, stvari će biti bolje već sutra.

 


 

 

RAK (21.06.-22.07.)

 

Danas ste u emotivnoj ravnini. Čak i ako pred vas dođu manji problemi riješit ćete ih bez uzbuđivanja. Iskoristite svoje sposobnosti realnog sagledanja stvari, ali nemojte pretjerivati u nastojanjima da danas riješite baš sve. Ponekad rješenja dolaze sama od sebe baš kad ih prestanete tražiti.

 


 

 

LAV (23.07.-22.08.)

 

Život vam nije tako bajan kako se svima čini jer odajete dojam najsretnije osobe u prostoriji. Ne dozvoljavate drugima vidjeti vaše prave emocije dok vam je savršeni osmijeh na licu. U vama se bore duboke emocije kojih se i sami bojite. Pokušajte barem zapisati sve što vas muči ako već sad niste spremni na otvoreni razgovor s povjerljivom osobom.

 


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.)

 

Vašu potrebu za ravnotežom između onog što vi želite i onog što drugi traže od vas  danas zaustavljaju strahovi unutar vas. Osjećate kako bi vam lakše bilo stvari raditi na stari način, ali svjesni ste da će takav način donijeti i stare rezultate koji vam više ne odgovaraju. Ako nemate inspiraciju pričekajte dan, dva s novim projektima kako ne biste zapali u rutinu koja vas ne može zadovoljiti.

 


 

 

VAGA (23.09.-22.10.)

 

Iako pokušavate zadržati hladnu glavu, svjesni ste da nećete moći izbjeći promjene koje nadolaze. Osjećate kako pritisak u vama već sad raste iako još uvijek možete uspostaviti ravnotežu i održati svoju sigurnost i ritam. Nemojte izbjegavati neizbježno. Kad su ozbiljne stvari u pitanju puno je pametnije na vrijeme djelovati nego čekati krizu koja dolazi kroz nekoliko tjedana.

 


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.)

 

I dalje trebate dobar kontakt s nekim, ali samo ako on ima  više značenje za vas. Prijatelji bi danas mogli dobiti od vas pravu istinu kad im saspete u lice sve što vam je na duši. Takav ispad si možete dozvoliti jedino ako ste u mogućnosti nositi se sa posljedicama koje će donijeti, a one neće biti bezazlene.

 


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

 

Danas niste za razgovore o svojim osjećajma, ali sve drugo bi moglo biti vrlo ugodno i plodonosno. Vaše misli su duboke i filozofske, ali izbjegavate govoriti o sočnim detaljima. Bacite se na poslovne pregovore jer će vam danas ići vrlo lagano. Osobne razgovore pustite za vrijeme kad se budete osjećali sigurnije u sebe.

 


 

 

JARAC (22.12.-19.01.)

 

Današnja interakcija s ljudima bi mogla biti pomalo rezervirana jer ste u fazi razmišljanja o svojim poslovnim odnosima. Ne želite se povući potpuno, ali ne želite niti ulaziti u situacije oko vas koje zapravo nemaju veze s vama, a mogle bi vas uvući u osobnu dramu. Najvažnije je napraviti dobru ravnotežu u odnosu s kolegama kako ne biste izgubili kontakt, ali i ostali sačuvani od sukoba na koje niste spremni.

 


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.)

 

Danas imate najbolje namjere, ali vaše želje bi mogle pokvariti stvari na koje nemate utjecaja. Iako nemate utjecaja na sve što se događa možete kontrolirati svoje ponašanje u takvim situacijama. Krajnosti nisu nikad dobre pa bi vam tako i preentuzijastična reakcija mogla naštetiti koliko i negativna. Izbjegnite emotivne ekstreme i najlakše ćete se izvući iz problema.

 


 

 

RIBE (19.02.-20.03.)

 

Vaša današnja povećana svjesnost ukazuje vam na duboke osjećaje unutar vas. Nemojte zanemarivati sebe jer ako ne radite na sebi nećete moći kontrolirati svoje emotivne nalete. Pobrinite se prvo za sebe pa ćete lakše brinuti za druge. Vaše emocije su izvor vaše kreativnosti i inspiracije te se nemojte prepuštati negativnim emocijama. Ugodan i uspješan dan ovisi samo o vama.

 


 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.