Dnevni horoskop za 18.prosinca.2017.

Na današnji su dan rođeni Suzuki, jedan od najvećih zen učitelja, slikara Paul Klee i prve noge svjetske glume Betty Grable.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 5

 

Svi će negdje juriti i biti zauzeti svojim obavezama, što će vama odgovarati jer ćete se u miru prepustiti maštanjima. Neki među vama jako su zaljubljeni pa im je svaka minuta u danu posvećena simpatiji. Ako ste raspoloženi za večer punu zabave, pozovite prijatelje na druženje kod sebe doma.

 

LJUBAV: 100% ZDRAVLJE: 93% , POSAO: 100% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 2

 

Osjećate li se iscrpljenima, odgodite većinu obaveza. Ne morate li u trgovinu po namirnice, dan provedite u odmaranju. Obiteljski život odvijat će se predvidljivo i bez većih iznenađenja. Ako je vaš partner privremeno odsutan, iskoristite to na pozitivan način – posvetite se sebi i aktivnostima za koje inače nemate vremena.

 

LJUBAV: 21% , ZDRAVLJE: 27% , POSAO: 30%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 3

 

Bit ćete druželjubivi pa ćete rado ugošćavati prijatelje ili rodbinu. Neki će unatoč pozivu na dobru zabavu radije ostati kod kuće i priključiti se na internet kako bi se dopisivali sa simpatijom. Odmorite se od planiranih obaveza. Dopustite sebi da bez grižnje savjesti odgledate omiljene filmove ili da u miru pročitate knjigu.

 

LJUBAV: 60% , ZDRAVLJE: 57% , POSAO: 53%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 5

 

Budite štedljiviji s novcem – posavjetujte se s partnerom ili roditeljima. Možda ćete nekom novčano pomoći, iako ni sami nemate dovoljno. Ako ste slobodni pred vama je večer zanimljivih razgovora, flerta, a moguće i zagrljaja. Razveselite rođaka ili susjeda malim znakom pažnje, osobito ako vam rado izlaze ususret.

 

LJUBAV: 98% , ZDRAVLJE: 95% , POSAO: 96%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 5

 

Dobit ćete mudar savjet od starijih ukućana. Neka vam ne bude teško priznati im da ste u nečemu pogriješili – nitko vam to neće zamjeriti. Posvetite dio dana obavezama koje stalno odgađate, ma koliko vam bila mrska i sama pomisao na njih. Kad se jednom zahuktate, razveselit će vas spoznaja da vam sve ide od ruke.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 98% , POSAO: 100%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 2

 

Raščistite sa situacijama iz prošlosti. Vrijeme je da nešto prebolite i ostavite takve situacije iza sebe. Intuicija će vam biti gotovo savršena pa ćete nepogrješivo predosjetiti tijek nekih događaja. U večernjim satima mogli biste osjetiti neraspoloženje i jak umor, zbog čega vam izlasci i zabave uopće neće biti na pameti.

 

LJUBAV: 68% , ZDRAVLJE: 60% , POSAO: 59%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 5

 

Provedite dan s prijateljima, osobom koju volite ili članovima obitelji. Pokucaju li vam na vrata nenajavljeni gosti taman kada ste htjeli malo prileći, osjetit ćete ljutnju. No kako će gosti biti veseli i zanimljivi ljudi i vaše će raspoloženje spontano rasti. Mlađi će se s veseljem pripremati za večerašnji izlazak.

 

LJUBAV: 90% , ZDRAVLJE: 83% , POSAO: 84%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 2

 

Nemojte se miješati u tuđe probleme, čak ni dobronamjernim savjetom. Iako vam to nije bila namjera, mogli biste nekome više odmoći nego pomoći. Izbjegavajte razgovore o ozbiljnim temama, ne želite li se posvađati s partnerom. Samci, dopustite da vam se približi osoba suprotnog spola, čak i ako je ne doživljavate privlačnom.

 

LJUBAV: 33% , ZDRAVLJE: 34% , POSAO: 28%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 5

 

Dan je povoljan za sve vas koji putujete. Oni koji ostaju kod kuće dobro će se zabaviti čitanjem ili gledanjem omiljenih serija. Vašu strastvenost probudit će osoba čijoj inteligenciji i smislu za humor nećete moći odoljeti. Ako ste u vezi, partner će preuzeti na sebe većinu kućnih poslova kako bi vas rasteretio.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 95% , POSAO: 100%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 3

 

Nastojat ćete zatomiti svoju nesigurnost odlukama koje će biti protivne vašim željama i potrebama. Ići ćete protiv sebe. Posrijedi je samo prolazna kriza, tijekom koje će vam se sve činiti nerješivo. Bliska osoba požalit će vam se na svoje novčane probleme, a vama će biti teško jer nećete znati kako i na koji način joj pomoći.

 

LJUBAV: 58% , ZDRAVLJE: 50% , POSAO: 60%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 2

 

Zbog umora i osjećaja iscrpljenosti većinu ćete obaveza prebaciti na ukućane. Nemojte od njih previše očekivati – čak i ako ne naprave sve kako ste zamislili, barem ih pohvalite za trud. Nađete li se u većem društvu, ne dajte se isprovocirati od nekog tko je svadljiv. Izvedite negdje partnera, osvježite odnos nečim novim.

 

LJUBAV: 26% , ZDRAVLJE: 25% , POSAO: 21%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 4

 

Ljubavna zbivanja iziskuju više posvećenosti. Obratite pozornost na partnerovo ponašanje, osobito ako je povučeniji nego inače. Dokučite što ga muči, ohrabrite ga da vam se povjeri. Razmišljate li o preinakama u domu, i sami ćete biti iznenađeni vlastitim originalnim idejama. Spada li partner u staromodnije tipove, neće vas u tome podržati.

 

LJUBAV: 80% , ZDRAVLJE: 75% , POSAO: 77%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.