Dnevni horoskop za 18.srpnja.2018.

Dnevni horoskop za 18. srpnja, dan kad zvijezde poručuju sljedeće – Bikovi će krenuti na put prema zvijezdama, Djevice će ponašanjem zbunjivati okolinu, dok će Vodenjaci poslužiti kao inspiracija drugima.

 

Na današnji su dan rođeni književnik William Makepiece Thackeray, južnoafrički borac protiv apartheida i predsjednik države Nelson Mandela te ruski pjesnik Jevgenij Jevtušenko.

 


 

 

OVAN (21.03.-19.04.)

 

Iako vam planeti omogućavaju da se približite simpatiji, susrest ćete se s neočekivanim i neugodnim iznenađenjima. Zauzeti će se morati prilagoditi partnerovim poslovnim obavezama, ali i hirovima. Sve teže ćete podnositi pritisak okoline. Imate osjećaj da svi od vas nešto traže i troše ono malo slobodnog vremena što imate.

 


 

 

BIK (20.04.-20.05.)

 

Dobro ćete se nositi sa zahtjevnijim zadacima i istodobno obavljati više poslova. Pazite samo da vas kolege ne preopterete i svojim poslovima. Slobodne bi mogla privući osoba iz poslovnog okruženja. Rad na zajedničkom projektu rezultirat će obostranom simpatijom pa ćete jedva čekati prigodu da budete nasamo s njom.

 


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

 

Bit ćete lišeni suvišnih opterećenja i napetosti. Dan je odličan za zavođenje osobe koja vam se sviđa ili za putovanja. Poboljšat će se odnosi unutar obitelji, a i u vašoj ljubavnoj vezi vladat će više sklada i razumijevanja. Surađujući s maštovitim ljudima i sami ćete u sebi otkriti svoj kreativni potencijal.

 


 

 

RAK (21.06.-22.07.)

 

Nećete biti spremni svakome i u svemu popuštati. Nekima ćete jasno dati do znanja da kod vas više nemaju nikakvih povlastica. Bračna i poslovna partnerstva prolazit će kroz krizne trenutke. Imat ćete osjećaj da su iznevjerili neke dogovore ili vaša očekivanja. Šutnjom ćete im dati na znanje da ste ljuti i uvrijeđeni.

 


 

 

LAV (23.07.-22.08.)

 

Sve će vam polaziti od ruke pa ćete se unatoč umoru osjećati sretnima i zadovoljnima zbog postignutog. Ako vam je posao vezan za prikupljanje informacija, malo tko će se moći mjeriti s vašim vještinama. Bit ćete u pravo vrijeme na pravom mjestu. Zbog vaše odlične koncentracije dan je odličan za vožnju i putovanja.

 


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.)

 

Nalazit ćete se u raskoraku između želje da se prepustite provodu i potrebe da zarađujete i aktivno se angažirate u poslovnim aktivnostima. Pokušajte naći sredinu jer propustite li priliku za zaradom i bolje plaćenim radnim mjestom, osjetit ćete grižnju savjesti. Ostane li vam slobodnog vremena, iskoristite ga za tjelovježbu.

 


 

 

VAGA (23.09.-22.10.)

 

Moguće su povoljne prilike za napredovanje, koje ne smijete propustiti. Pouzdajte se u savjet iskusnog kolege, no pritom ne otkrivajte svoje slabe točke. Svidjet će vam se osoba s kojom nećete lako uspostaviti komunikaciju. No njezina zatvorenost i distanciranost bit će privlačan mamac za vas, pa ćete činiti sve da je pridobijete.

 


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.)

 

Bavite li se javnim poslom, pazite što govorite i kako se ponašate, pa i odijevate. Osjećat ćete umor i zasićenost svakodnevnim obavezama. Želite li se uspješno nositi sa stresom, razmislite o odmoru ili nekoj istočnjačkoj meditaciji. Doznate li neke povjerljive informacije o bliskim suradnicima, sačuvajte ih za sebe.

 


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

 

Bit ćete spremni na nešto novo i uzbudljivo, osobito ako ste se posljednjih dana iscrpljivali poslom. U središtu vaše pozornosti bit će večernji izlazak, zabava i provod sa starim društvom. Ako je netko od vaših prijatelja ili poznanika na proputovanju u vašem gradu, mogao bi kod vas gostovati nekoliko dana.

 


 

 

JARAC (22.12.-19.01.)

 

Najviše promjena očekuje vas na poslovnom i društvenom planu. Kad se nađete u problematičnoj situaciji, shvatit ćete tko vam je prijatelj i na koga se možete osloniti. Nećete se slagati s načinom poslovanja kolega s kojima morate raditi timski. U odnosu s roditeljima pokušajte biti malo popustljivi, a djeci nemojte baš sve dopustiti.

 


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.)

 

Poslovni život će uznapredovati pa ćete lakoćom obavljati sve zahtjevnije zadatke. Odlično ćete se snalaziti u grupnom radu i kontaktu s ljudima pa će poslovni odnosi poprimiti i prijateljsko ozračje. Baveći se raznim aktivnostima otkrit ćete u sebi nove potencijale, a neke će privući duhovnost ili alternativna medicina.

 


 

 

RIBE (19.02.-20.03.)

 

Pamtit ćete lako i primjećivati sitnice koje drugima promiču. Uspješno ćete riješiti neka životna pitanja, osobito ako imaju veze s vašom ili tuđom imovinom. Dobrim bračnim odnosima jedina će prijetnja biti financijska situacija. Razmotrite svoje i partnerovo financijsko stanje i reprogramirate plan potrošnje.

 


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.