Dnevni horoskop za 18.veljače.2018.

Na današnji su dan rođeni Alesandro Volta, jedan od osnivača elektrostatike, Enzo Ferrari, talijanski automobilist i osnivač automobilske tvrtke te glumac John Travolta.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 3

 

Prisjećat ćete se iskustava iz prošlosti i na temelju njih donositi procjene i odluke. Staložena osoba dat će vam naslutiti kako za vaše bračne probleme nije krivac samo vaš partner. Pomno ćete se analizirati i preispitivati gdje ste do sada najviše pogriješili. To će vam pomoći da budete objektivniji. Probava će vam biti problematična.

 

LJUBAV: 52% ZDRAVLJE: 57% , POSAO: 60% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 4

 

Moguća je pojava snažnih osjećaja za novu osobu u vašemu životu. Nalazite li se u ozbiljnoj vezi, partner bi vas mogao iznenaditi razmišljanjima o braku. Nećete se osjećati spremnima i činit će vam se da je sve došlo prebrzo. Objasnite li svoje dvojbe drugoj strani, razumjet će vas. Mučit će vas egzistencijalna pitanja – troškovi vam premašuju primanja.

 

LJUBAV: 77% , ZDRAVLJE: 73% , POSAO: 79%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 2

 

Od jutra ćete osjećati nemir i nervozu. Takvo raspoloženje protegnut će se na cijeli dan, no ako pozovete društvo jedne ili dvije bliske osobe, vaše će neraspoloženje brzo nestati. Večer provedite u intimnom krugu obitelji ili partnera. Pijte dovoljno vode i ne boravite predugo na otvorenome, osobito ako vani bude jako hladno.

 

LJUBAV: 29% , ZDRAVLJE: 31% , POSAO: 33%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 5

 

Brzo ćete ulaziti u bit problema i lukavo svladavati zapreke. Vjerujte u ljubav, a utjecaj vaših ili partnerovih roditelja svedite na najmanju moguću mjeru. To će omogućiti da budete bliskiji s partnerom, a ako se o pojave nesporazumi, znat ćete da su oni dio vašeg odnosa, a ne utjecaja trećih ljudi. Dan je odličan za putovanja.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 100%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 5

 

Dan je naklonjen za fizičke poslove, uključujući i sport i rekreaciju. Trebate li nešto prenijeti ili obaviti posao koji zahtijeva veći utrošak energije, sada je vrijeme da ga se primite. U osjećajnim odnosima na vidjelo mogu izaći vaše ili partnerove tajne koje će vas oboje iznenaditi. Odnosi s prijateljima, susjedima i nećacima će ojačati.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 100%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 2

 

Ljubavna će situacija od vas tražiti da brzo donesete odluku, no bit ćete prenapeti da biste mogli jasno razmišljati pa bi nešto od toga moglo loše ispasti. Željet ćete više mira, kako biste se mogli zadubiti u svoje misli. No tako ipak neće biti. Tražit će vas i trebati mnogo ljudi, što će vas prilično iscrpljivati.

 

LJUBAV: 25% , ZDRAVLJE: 28% , POSAO: 30%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 3

 

Ne donosite odluke u stanju ljutnje. Želite li biti sretni udvoje, ne zaboravite sitne znakove pažnje. Ne kockajte se onim što imate. Jedna bi vam osoba mogla ponuditi pomoć u vezi problema koji vas zaokuplja. Nemojte biti skeptični i misliti da se tu kriju njene loše namjere. Počnite malo više vjerovati ljudima. Pripazite na troškove.

 

LJUBAV: 50% , ZDRAVLJE: 47% , POSAO: 45%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 5

 

Današnji susreti obilovat će simpatičnim zgodama i šalama. Razveselit će vas vijest koju ćete čuti od starije osobe. Vaše dobro raspoloženje neće pokvariti ni nenajavljeni gosti. Čak štoviše, dobro ćete se zabaviti do kasnih sati. Večernji izlazak uvodi novu osobu u vaš život. Ako ste sami, svakako negdje izađite.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 97% , POSAO: 100%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 2

 

Ako ste prezaposleni i ne znate što biste prije napravili, angažirajte ukućane da vam pomognu. Budite odlučni u svojim namjerama, no nemojte ih izricati ih na grub način. Roditelji ovog znaka mogli bi imati nesporazuma s djecom, osobito onima tinejdžerske dobi. Mogli bi popustiti u učenju ili se previše svojeglavo ponašati.

 

LJUBAV: 35% , ZDRAVLJE: 31% , POSAO: 38%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 2

 

Simpatija će vam upućivati očite znakove svoje naklonosti. Činit će vam se da ste na početku nečega novog. Ne oklijevajte, nego ustanovite što prije je li to ono čemu težite i što očekujete. Bježat ćete od dosadnih aktivnosti ili ćete ih obogatiti kavicama, večerom u društvu rodbine i prijatelja. Neki bi mogli patiti od bolova u kralježnici.

 

LJUBAV: 24% , ZDRAVLJE: 20% , POSAO: 29%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 5

 

Mogli biste doznati zanimljive informacije o svojim susjedima. Nešto u njihovim životima poticat će vas na čuđenje – ono što doznate, zadržite za sebe. Uživat ćete u obiteljskim okupljanjima, a možda proslavite i nečiji rođendan. Dan provedite aktivno, dobro ćete se osjećati. Brat ili sestra tražit će vas savjet ili financijsku pomoć.

 

LJUBAV: 85% , ZDRAVLJE: 88% , POSAO: 80%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 5

 

Najugodnije ćete se osjećati u vlastita četiri zida, no ako morate nekamo putovati ili ići kome u posjet, za vas će to biti gnjavaža. Budući da je Mjesec u vašem znaku bit će vrlo intuitivni, skloni se u mislima vraćati u prošlost. Ostavit ćete snažan dojam na osobu koja vas privlači. Ako je riječ o osobi prikladnih godina, mogla bi se zapaliti i iskra simpatije.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 90% , POSAO: 100%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.