Dnevni horoskop za 19.lipnja.2018.

Dnevni horoskop za 19. lipnja, dan kad zvijezde poručuju sljedeće – Ovnovi trebaju ostati pozitivni, Lavovi će pokušavati provesti odluke koje su donijeli, dok će Strijelci udarati temelje za budućnost.

 

Na današnji su dan rođeni filozof, matematičar i fizičar Blaise Pascal, slikar, grafičar i kipar Edgar Degas te glumica i modna kreatorica Sadie Frost.

 


 

 

OVAN (21.03.-19.04.)

 

Danas vaše riječi imaju pojačan utjecaj na druge pa pripazite što govorite. Prije nego istresete prvo što vam je na pameti razmislite što vi dobivate time. Imajte na umu vašu tendenciju previđanja detalja. Budite pozitivni u svojim stavovima prema drugima kako se ne bi osjećali manje vrijedno u vašem društvu. Nemojte prisiljavati ljude na prihvaćanje svih vaših razmišljanja samo zato jer vam to danas ide od ruke.

 


 

 

BIK (20.04.-20.05.)

 

Vaša sposobnost da uvijek kažete što treba upravo kad treba omogućit će vam uspješan dan i lak prolazak kroz jednu moguću neugodnu situaciju. Pripazite kako ne biste u naletu samozadovoljstva obećali više nego što možete ispuniti. Mogli biste prekasno shvatiti da nema povratka nakon što jednom date svoju riječ. I sami znate koliko vam takve situacije stresne, pa promislite dvaput prije nego što progovorite.

 


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

 

Danas bi vam bilo najbolje od samog jutra dobro razmisliti o svim mogućnostima koji van se nude te izabrati najsigurniji. Mašta vam je razbuktana tako da vam neće biti problem proći sve u mislima. Trenutno vam je važno osjećati sigurnost pa nemojte skakati na prvu loptu ni kod odnosa s partnerom. Budite strpljivi i skromni pa ćete dobiti više nego neprestanim zanovijetanjem.

 


 

 

RAK (21.06.-22.07.)

 

Danas biste mogli biti emotivno odvojeni od svojih najmilijih. Činit će vam se kako vam bliskost s ljudima otvara neke stare rane. U strahu ćete se povlačiti u sebe. Nemojte biti prestrogi prema sebi jer će se ova energija mijenja i neće potrajati. Poradite na svojoj fleksibilnosti i tome da ne morate uvijek kontrolirati sve. Tako biste trebali preokrenuti kompliciran dan u zabavan.

 


 

 

LAV (23.07.-22.08.)

 

Donijeli ste neke odluke koje vam dozvoljavaju više opcija u životu. Ipak niste time zadovoljni i danas bi vam se moglo činiti kako vam ni jedna ne odgovara. Nemojte trošiti previše energije protiv trenutnog stanja jer ćete ostati bez snage za daljnje odluke. Ako ste povrijeđeni stavovima svojih prijatelja, zaliječite svoje rane i otvoreno im recite što vas je povrijedilo.

 


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.)

 

Trenutno ste u harmoničnom odnosu sa veselim Jupiterom što vama omogućava otpuštanje svih briga i prepuštanju veselim mislima. Iskoristite svoje fantazije na pozitivan način, ali nemojte provesti cijeli dan u sanjarenju, obveze se moraju obaviti. Vaša inspiracija će vam omogućiti blistanje u društvu pa biste se mogli nekome posebno svidjeti.

 


 

 

VAGA (23.09.-22.10.)

 

Izvana djelujete poprilično optimistično, ali vaše velike ideje se nikako ne ostvaruju. Uz osmijeh ćete moći ostvariti sve što želite, i krajnje je vrijeme da shvatite tu jednostavnu životnu istinu. Uputite se u avanturu i ona će vam se isplatiti. Započnite nešto novo, planeti vam daju zeleno svijetlo.

 


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.)

 

Iako bi vam dan mogao započeti poprilično depresivno, ali baš to bi moglo biti katalizator osjećaja kojeg trebate. Želite šutiti, ali ako progovorite nećete se moći zaustaviti pa biste mogli reći više nego što biste htjeli. Nemojte si predbacivati jutarnje ispade jer ćete stići sve popraviti do popodneva.

 


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

 

Danas ćete moći postaviti temelje za nekoliko tjedana unaprijed, ali nemojte zaboraviti na obveze koje vam donosi današnji dan. Jednom kad se uhvatite rješavanja trenutnih obveza imat ćete jasniju viziju što i kako dalje, stoga zasučite rukave i nastojte riješiti sve što je pred vama, a oduzima vam vrijeme.

 


 

 

JARAC (22.12.-19.01.)

 

Iako ste imali nekoliko dana intenzivnih interakcija s drugima, ali manjak stvarne romanse s osobom do koje vam je stvarno stalo čini vas poprilično ne sretnim. Usmjerite svoju pažnju na posao jer će vas to oraspoložiti. Vaše poslovne sposobnosti su izuzetno visoke pa ćete dobiti zadovoljštinu koju trebate. Ipak, nemojte se umisliti jer to nikome nije donijelo koristi.

 


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.)

 

Danas se jednostavno ne možete zaustaviti. Gdje god se okrenete riječi kao da same izlaze iz vas. Prepuni ste priča iz vlastitog iskustva i imate veliku potrebu podijeliti svoje znanje s drugima. Nemojte previše spavati na lovorikama. Obveze su tu i treba ih odraditi prije nego se opustite s partnerom uz intimnu večericu. Slobodni Vodenjaci – uputite se u društvo i osvajajte svojom slatkorječivošću.

 


 

 

RIBE (19.02.-20.03.)

 

Danas će vas drugi jako teško pratiti. Vaše misli lutaju s područja na područje prebrzo da bi vas okolina razumjela. Čas ste u snovima, čas u realnosti. Idealan vam je dan za kreativan rad pa se ostavite tehničkih uputa i otvorite svoj um za novosti koje će vam neprekidno dolaziti. Nemojte se niti truditi objašnjavati ljudima što vam je na umu, samo se držite svog filma.

 


 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.