Dnevni horoskop za 19.ožujka.2018.

Na današnji su dan rođeni misionar i istraživač David Livingstone, književnik i najutjecajniji pjesnik ilirizma, po zanimanju vojni časnik Petar Preradović te farmer, kockar, gostioničar, povremeni lovac na bizone, ali najpoznatiji kao šerif i sudionik legendarnog okršaja kod OK korala Wyatt Earp.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 5

 

S lakoćom ćete sklapati nova poznanstva te osvajati simpatije. Zbližit ćete se s osobom koja vam se sviđa i cijeli se dan u mislima prisjećati što ste izgovorili jedno drugom. Sređujete li papire vezane uz boravišnu ili radnu dozvolu u inozemstvu, mogli biste ih uskoro dobiti. Mnogo novca trošit ćete na sportske rekvizite ili stručnu literaturu.

 

LJUBAV: 100% ZDRAVLJE: 99% , POSAO: 100% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 3

 

Ne budite površni. Ono što ćete obaviti na brzinu, poslije ćete morati nadoknađivati ili ponavljati. Potrudite li se više, izbjeći ćete moguće probleme. Mogli biste se porječkati zbog ljubomore, drugih ljudi ili neriješenih problema iz prošlosti. Potrudite se uskladiti slobodno vrijeme s partnerovim te ga provedite zajedno.

 

LJUBAV: 41% , ZDRAVLJE: 44% , POSAO: 48%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 5

 

Nisu isključeni zanimljivi susreti, ljubavne ponude i nova poznanstava. Očekuje vas izlazak u društvu raspoloženih ljudi, putovanje koje nestrpljivo iščekujete ili poznanstvo koje će vašu svakodnevnicu obogatiti novim iskustvima. Dokazat ćete se kao uspješan organizator, osobito kada su posrijedi marketing i trgovina.

 

LJUBAV: 90% , ZDRAVLJE: 85% , POSAO: 86%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 2

 

Ako priroda vašeg posla iziskuje kontakte i komunikaciju s ljudima, zadržite prisebnost ma koliko vas nečije izjave živcirale. Iako se već od jutra mnogo toga neće odvijati po planu, tijekom popodneva sve ćete dovesti u red. Brinite za svoje zdravlje! Kroničnim bolesnicima će uz njihove redovne lijekove koristiti i vitamini.

 

LJUBAV: 26% , ZDRAVLJE: 27% , POSAO: 30%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 5

 

Otvaraju vam se mogućnosti vezane uz visoko obrazovanje, odnose s inozemstvom i općenito ciljeve vezane uz profesionalnu budućnost. Iako nećete biti potpuno sigurni što biste trebali učiniti ili odlučiti, pustite da se sve malo slegne i u miru donesite odluku. Neočekivan, ali pozitivan događaj u vašem domu zahtijevat će novčani trošak.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 100%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 3

 

Izgledna je napetost u obiteljskom okruženju, a središnja tema rasprava bit će financije. Ne ispuštajte iz vida dugovanja i kreditne obaveze! Privatni će poduzetnici užurbano planirati nove poslove i raditi cijele dane. Uza sve to vodit ćete računa o privatnim obavezama i izgledu. Nova ljubav neke će potaknuti na uljepšavanje.

 

LJUBAV: 55% , ZDRAVLJE: 51%, POSAO: 55%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 2

 

Ne trošite vrijeme i energiju na pojedince koji to ne zavređuju. Ako vas netko gnjavi svojim problemima, a vi niste raspoloženi jer imate svojih briga, odmaknite se – bitno je da ne započinjete svađu. Ako ste ljuti ili nervozni, radije potrošite negativnu energiju fizičkim radom ili sportom. Neki bi mogli patiti od želučanih tegoba.

 

LJUBAV: 31% , ZDRAVLJE: 29% , POSAO: 25%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 4

 

Zaboravit ćete na osjećaj nesigurnosti i odlučnije prionuti u ostvarenje planova. Mlađi će razmišljati o budućnosti, iskušavati vlastite mogućnosti, razmišljati o doškolovanju ili uključivanju u poduzetništvo. Zaposlene očekuju problemi s kolegama i organizacijom posla, a najbolje ćete raditi kada vam nitko ne dijeli savjete.

 

LJUBAV: 61% , ZDRAVLJE: 63% , POSAO: 65%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 5

 

Radit ćete mnogo i biti pod stresom, ali vlastita postignuća pokazat će vam kako ništa nije uzaludno. Pripremate li se za ispit ili test, pozvat ćete kod sebe kolege i učiti kroz zabavu i druženje. U ljubavi vas očekuju ugodni trenuci, osobito ako ste u ozbiljnoj vezi, dok će ostali imati prigodu dobro se zabaviti u društvu zanimljive osobe.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 96%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 2

 

Mogući su povjerljivi razgovori s ukućanima ili usuglašavanje stavova s rodbinom u pogledu značajnih obiteljskih pitanja. Ako ste se ponijeli neodgovorno prema partneru, pokušajte ga privoljeti na razgovor. Pritom vodite računa da razgovor bude obavljen u četiri oka, odnosno bez sudjelovanja ostalih ukućana.

 

LJUBAV: 26% , ZDRAVLJE: 24% , POSAO: 23%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 5

 

Nećete dopustiti da vam itko pokvari raspoloženje ili planove. Osjetit ćete visoku motiviranost i krenuti u ostvarenja. Većinu problema rješavat ćete diplomatski i mirnim putem. Poslovima ćete pristupiti oprezno i biti spremni na dugotrajne napore. Dan je povoljan za usvajanje novih znanja, čitanje i prikupljanje informacija.

 

LJUBAV: 90% , ZDRAVLJE: 89% , POSAO: 96%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 5

 

Predstoji vam dan pun obaveza, no bit ćete dobro koncentrirani pa ćete lako nadoknaditi zaostatke. Mučit će vas činjenica što vam financije ne dopuštaju veći novčani trošak. Nešto ste si zacrtali da morate kupiti i to vam ne da mira. I sami znate da to jedino možete postići štednjom. U ljubavi zaigrajte otvorenih karata – drukčije neće ići!

 

LJUBAV: 87% , ZDRAVLJE: 85% , POSAO: 90%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.