Dnevni horoskop za 19.prosinca.2017.

Na današnji su dan rođeni legendarna pjevačica Edith Piaf, glumica Daryl Hannah i skijaš Alberto Tomba.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 2

 

Izvjestan je priliv novca u vidu posudbe ili honorarnog posla. Dan je povoljan za sve projekte vezane uz kupnju i prodaju proizvoda i nekretnina. Pokušat ćete se udaljiti od svega što vas opterećuje i zabrinjava. No morat ćete riješiti neugodan odnos s članom obitelji, ali nakon toga i vama će laknuti.

 

LJUBAV: 39% ZDRAVLJE: 30% , POSAO: 33% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 5

 

Dan je odličan za komunikaciju, što uključuje pisanje i slanje raznih poruka, molbi za posao i slično. Slobodnima se smiješe nove ljubavi – netko vam je stalno u mislima. Zauzeti će poboljšati narušen odnos s partnerom. Nesretno zaljubljeni pokušat će uspostaviti ponovni kontakt s bivšom simpatijom, u čemu bi mogli imati uspjeha.

 

LJUBAV: 98% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 3

 

Planeti će inicirati nove poslovne i ljubavne početke. Stoga ako želite poslati molbu za posao, šefu predočiti novu ideju ili simpatiji iskazati osjećaje, iskoriste za to dane koji su pred vama. No danas ćete biti prilično zatvoreni u svoj svijet pa će vam goditi trenuci mira i nesputanog maštanja.

 

LJUBAV: 56% , ZDRAVLJE: 53% , POSAO: 49%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 2

 

Teško ćete se opuštati, misli će vam biti usmjerene prema poslu. Analizirat ćete svaki svoj postupak, razmišljati u čemu ste pogriješili i kako iz situacije izvući najbolje. Obitelj i partner mogli bi se osjećati izostavljenima. Što manje mislite o obavezama i više se posvetite bližnjima. Večernji sati naklonjeni su onima koji planiraju zabavu ili izlazak.

 

LJUBAV: 24% , ZDRAVLJE: 20% , POSAO: 27%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 3

 

Dan će biti ispunjen nizom poruka, informacija, sastanaka i razgovora s kolegama ili ljudima iz privatnog života. Raspolagat ćete s golemim dozama optimizma i pobjedničkog duha. Ako ste u braku, vodite računa o tome da su mala iznenađenja i više nego poželjna. Razveselite partnera kakvim malim darom!

 

LJUBAV: 41% , ZDRAVLJE: 43% , POSAO: 48%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 5

 

Bit ćete jaki na riječima, uvjerljivi i ostavljat ćete dojam pouzdane osobe. To će vam pomoći ostvariti ciljeve poslovne i ljubavne prirode. Budete li češće izlazili, širit ćete krug poznanstava i povećati broj prilika u kojima bi se mogla roditi nova simpatija. Svidjet će vam šarmantna osoba koja će zavoditi duhovitim dosjetkama.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 98% , POSAO: 100%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 2

 

Budite oprezni u radu s brojkama i dobro proučite dokumente prije potpisivanja. Izbjegavajte neplanirano trošenje novca, ma koliko vas izlozi trgovina na to mamili. Zaljubljeni će sumnjati u osjećaje druge strane. Potisnite ljubomoru i ne opterećujte voljenog nepotrebnim pitanjima. Vašoj vezi ne prijeti konkurencija u vidu treće osobe.

 

LJUBAV: 20% , ZDRAVLJE: 27% , POSAO: 25%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 4

 

Opterećeni ste razmišljanjima o kućnom proračunu, troškovima i dugovima. Vodite računa o režijama, osobito o telefonskim računima. Kriza u ljubavnoj vezi je prolazna, stoga ne shvaćajte preozbiljno partnerove riječi. Potrudite se unijeti dinamiku u bračne vode. Dobra knjiga, sport ili hobi ispunit će vam slobodno vrijeme.

 

LJUBAV: 71% , ZDRAVLJE: 78% , POSAO: 75%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 5

 

Osjetit ćete potrebu da više vremena provedete u krugu djece ili bliske osobe. No današnje situacije dat će vam premalo vremena za to. Istaknuta je različitost mišljenja u radnoj sredini – pristanite na ustupke. Ljubav će se odvijati u ozračju strasti, ali i nestabilnosti. Nemojte partneru prigovarati za bivše veze i partnere!

 

LJUBAV: 96% , ZDRAVLJE: 90% , POSAO: 89%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 5

 

Dan proveden izvan kuće pridonijet će boljem raspoloženju, stoga ako možete otiđite negdje ili makar samo prošećite. Nađite se na kavi s prijateljima i dragim ljudima. Ljubavni aduti su u vašim rukama. Osmijeh ili znakovita poruka osobe koja vam se sviđa, bit će dovoljni da cijeli dan mislite samo o tome.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 99% , POSAO: 100%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 2

 

Nemojte ulaziti u rasprave i izbjegavajte donošenje važnih odluka. Bit ćete rastreseni, osjećat ćete manjak energije pa se nećete moći posvetiti obavezama. Bit ćete skloniji povlačenju u sebe, izbjegavajući ukućane, kolege i prijatelje. Mogli biste preuzeti prevelik teret kućnih poslova, zbog čega ćete osjećati umor i iscrpljenost.

 

LJUBAV: 30% , ZDRAVLJE: 38% , POSAO: 36%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 3

 

Rastu vam originalnost i stvaralački potencijali. Probleme pred kojima se drugi povlače ili predaju, vi ćete rješavati originalnim prijedlozima i maštovitim idejama. Osobito ćete uživati radeći kreativne poslove, a neki među vama mogli bi se intenzivnije posvetiti svom hobiju i pronaći načina da ga i unovče.

 

LJUBAV: 80% , ZDRAVLJE: 77% , POSAO: 74%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.