Dnevni horoskop za 19.siječnja.2018.

Na današnji su dan rođeni prorok Muhamed, pisac Edgar Allan Poe i slikar Paul Cezanne.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 5

 

Razmislite o tome kako odstraniti zapreku na putu ljubavnog i poslovnog zadovoljstva. Unatoč teškoćama, vaš će optimizam i energija biti zarazni. Moguća su pomirenja, uzbudljiva poznanstva i pokušaji osvajanja. Odnos s voljenim postaje dublji i smireniji. Zaboravite loše stvari iz prošlosti i krenite naprijed!

 

LJUBAV: 98% ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 90% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 2

 

Obiteljski život bit će u sjeni vaših poslovnih planova. To se neće svidjeti ukućanima i partneru pa će vam prigovarati. Da biste izbjegli njihovu ljutnju, približite im svoje planove i uključite u svoja razmišljanja i odluke. Ma koliko vam se partnerovi problemi činili nebitnima u odnosu na vaše, ne podcjenjujte njegove osjećaje.

 

LJUBAV: 36% , ZDRAVLJE: 38% , POSAO: 35%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 5

 

Neke će se okolnosti otkriti u novom svjetlu i omogućiti vam da ostvarite ono što želite. Bilo da je riječ o poslu ili ljubavi, argumenti su na vašoj strani. Spremni ste za promjene pa ćete bez razmišljanja prihvatiti ono što vam se nudi. Osjećajni sklad u bračnim odnosima i vezama je neupitan, a ljubav jaka unatoč privremenim trzavicama.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 98%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 3

 

Slobodni bi trebali dan provesti u nekom društvu jer je moguć susret s privlačnom osobom. Organizirate li poslovnu zabavu ili seminar, rezultati će biti izvrsni. Ako ste nedavno uselili u novi dom, uživat ćete u kupnji namještaja i detalja, a imat ćete uspjeha i u aktivnostima vezanima uz renoviranje ili kupnju stana.

 

LJUBAV: 46% , ZDRAVLJE: 49% , POSAO: 45%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 2

 

Osjetit ćete potrebu da se odmaknete od ljudi koji vas zapitkuju i guraju nos u vašu intimu. Kreirat ćete život po svome, a to se nekima neće svidjeti. Budite spremni na njihovu zavist na koju se ne biste trebali obazirati. Nećete pogriješiti prepustite li se intuiciji i u situacijama u kojima se redovito oslanjate na razum.

 

LJUBAV: 30% , ZDRAVLJE: 37% , POSAO: 34%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 3

 

U središtu pozornosti bit će razni odnosi, od poslovnih i prijateljskih do ljubavnih. Bit ćete spremni prihvaćanju novih uloga, prevladavati iskušenja i mijenjati mnogo toga u načinu života. Sve što uložite, višestruko će vam vratiti. Ne odbijajte pozive prijatelja na druženje, osobito ako ste slobodni i priželjkujete vezu.

 

LJUBAV: 65% , ZDRAVLJE: 59% , POSAO: 55%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 5

 

Bit ćete otvoreni za nova iskustva i spremni na promjene. Poslovi će biti u porastu, vaš rad izložen oku javnosti, a većina zbivanja mogla bi se ispreplitati i s privatnim životom. Izvjesnu korist donose vam stranci ili poslovi povezani s inozemstvom. Imate li teškoća u ljubavnom životu, prihvatite dobronamjeran savjet osobe koja vam želi pomoći.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 97% , POSAO: 100%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 3

 

Neće vam nedostajati energije, ali hoće volje da nešto napravite. Sve što ste izbjegavali morat ćete odraditi. Neki poslovi čekat će samo na vas. Stres koji će biti rezultat toga mogao bi vas iscrpiti pa ćete jedva čekati da dođete kući. Partner će zatražiti da se izjasnite o budućnosti vaše veze, a vi ćete pokušati izbjeći odgovor.

 

LJUBAV: 42% , ZDRAVLJE: 49% , POSAO: 47%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 5

 

Usmjerite pozornost na dugove ili kreditne obveze. Premalo računa vodite o rashodima pa bi vam novca moglo nedostajati onda kad će vam ga najviše trebati. Ako ste u vezi, partnera će zbuniti nepredvidivost vaših reakcija. Prilagodite svoja očekivanja mogućnostima drugih, osobito ukućana i voljene osobe.

 

LJUBAV: 95% , ZDRAVLJE: 80% , POSAO: 99%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 5

 

Poslovni problemi nisu veliki koliko vama izgledaju pa ih nemojte izdvajati kao nešto posebno. Ako iskrsnu novi, rješavajte ih odmah, ne čekajući da su nagomilaju. Ne uplićite se previše u prijateljevu bračnu razmiricu. Koliko god vaši savjeti bili dobronamjerni, možda nisu idealno rješenje za njegov problem.

 

LJUBAV: 81% , ZDRAVLJE: 86% , POSAO: 87%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 5

 

Radno okruženje bit će ugodno, a moguća je i vesela proslava povodom nečijeg rođendana. U ljubavi vam se smiješi sreća – možda će to biti novo poznanstvo koje će vas nadahnuti ili pomirenje sa simpatijom. Uživat ćete u roditeljskoj ulozi, a djeca će vas razveseliti svojim očitim napretkom.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 100%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 4

 

Neočekivani troškovi primorat će vas na traženje dodatnih izvora prihoda. Ne podcjenjujte partnerov utjecaj jer će njegovi postupci i odluke u velikoj mjeri utjecati na vaše raspoloženje. Odlutate li mislima predaleko, mogući su propusti u poslu. Ako ste u potrazi za partnerom, velike su šanse da postignete uspjeh u zavođenju.

 

LJUBAV: 60% , ZDRAVLJE: 67% , POSAO: 62%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.