Dnevni horoskop za 20.prosinca.2017.

Na današnji su dan rođeni paranormalni fenomen Uri Geller, američka pjevačica-kantautorica, pjesnikinja i vizualna umjetnica Patti Smith i bubnjar grupe Kiss, George Peter John Criscuola, poznatiji kao Peter Criss “The Cat”


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 2

 

Poslovne obaveze bit će vam iznimno naporne. Ne živcirajte se zbog stvari koje zasad ne možete riješiti. Vaše misli otputovat će nakratko u prošlost. Prisjetit ćete se nekoga tko vam je mnogo značio ili pokušati pronaći stvar koju ste prije nekoliko dana zagubili. Ako ste u vezi, partnera ćete zbuniti hirovitim i nepredvidljivim ponašanjem.

 

LJUBAV: 31% ZDRAVLJE: 24% , POSAO: 32% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 5

 

Društveni život, odgoj djece, zbivanja vezana uz prijatelje i ljubavnog partnera zaokupljat će vašu pozornost. Rado ćete se odazivati pozivima na proslave i promocije. Mjesec u Jarcu obećava izvrstan provod na putovanju i porast raspoloženja u komunikaciji s ljudima, osobito ako ste rođeni u svibnju.

 

LJUBAV: 93% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 2

 

Za rukom će vam polaziti poslovi u kojima dolazi do izražaja vaša sposobnost organizacije. Bit će vidljiv i vaš racionalan pristup novcu. Manje ćete trošiti, a isto očekivati i od ukućana. Netko će vam staviti do znanja koliko mu značite ili će vam dokazati da vam vjeruje i da uživate njegovo povjerenje.

 

LJUBAV: 41% , ZDRAVLJE: 28% , POSAO: 37%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 2

 

Poslovni zaostaci zadavat će vam glavobolje. Bit ćete prisiljeni ostati i nakon radnog vremena. Odnosi s partnerom stagniraju, a da to niste uspjeli ni primijetiti. Nedostajat će vam inicijative pa će vas mučiti pitanje je li sve isto kao što je bilo prije. Partner se već neko vrijeme udaljava od vas i zadubljuje se u vlastite probleme.

 

LJUBAV: 24% , ZDRAVLJE: 29% , POSAO: 23%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 3

 

Vaša kreativnost i smisao za organizaciju danas će osobito doći do izražaja. Bavite li se javnim poslom, ostvarit ćete zapaženi nastup. U ljubavi ćete postati romantičniji, više sanjariti ili čak priželjkivati susret s nedostupnom osobom. No ako se potrudite i budete hrabriji u osvajanju, ugodno će vas iznenaditi dobar razvoj situacije.

 

LJUBAV: 51% , ZDRAVLJE: 60% , POSAO: 48%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 5

 

Prihvaćat ćete pozive na kavu ili ručak te se rado odazivati svim društvenim događanjima. Zbog raznolikosti i intenziteta dnevnih događanja, bit će vam teško zadržati koncentraciju na bitnim stvarima, no bez veće štete. Mogli bi vas iznenaditi nenajavljeni posjeti, ali čijem ćete se dolasku iznimno razveseliti.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 99% , POSAO: 100%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 2

 

Bit ćete stalno u pokretu, pomalo nervozni i u potrazi za uzbuđenjima. Uslijed nepažnje pogrešno ćete ispunjavati formulare te gubiti i zaboravljati važne stvari. Rješavat ćete kaotične poslovne situacije i nesporazume među kolegama. Bit ćete vezani rokovima i pod pritiskom, ali ćete svejedno nalaziti dobra rješenja i brzi izlaz iz kriza.

 

LJUBAV: 18% , ZDRAVLJE: 20% , POSAO: 23%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 5

 

Neće vam poći za rukom pronaći zajednički jezik s poslovnim ili bračnim partnerom. Nadređeni neće imati sluha za vaše prijedloge i ideje, a ljubavni partner će očekivati da se vaša pažnja vrti samo oko njega. Romansa koja je dulje nailazila na zapreke ima šansu razviti se – očekuje vas nezaboravan izlazak!

 

LJUBAV: 83% , ZDRAVLJE: 80% , POSAO: 81%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 5

 

Mnogi će razmišljati o novom poslu, no zasad izbjegavajte upuštanje u veće promjene. Pojedinci i okolnosti nisu na vašoj strani pa je bolje sve ostaviti onako kako jest. Iako će vam se zbog brzopletosti potkrasti pogreška, zahvaljujući šarmu i komunikacijskim vještinama lako ćete rješavati probleme na radnome mjestu.

 

LJUBAV: 99% , ZDRAVLJE: 90% , POSAO: 94%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 5

 

Želite li napredovati i dokazati se, dan je odličan za skretanje pozornosti na sebe i svoje vrijednosti. Sve vezano za obrazovanje, putovanja, medije, trgovinu i komunikacije odvijat će se neometano. Rado ćete odabirati društvo ljudi koji vas nadahnjuju i dijele iste sklonosti. S partnerom ćete uspostaviti bolju komunikaciju i riješiti dvojbe.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 100%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 2

 

Mogla bi se ponovno otvoriti neriješena pitanja s članovima obitelji. Rješavat ćete njihove međusobne trzavice, no moglo bi se dogoditi da se i sami nađete u svađi s nekime od njih. Više opreznosti savjetuje vam se u poslovima koji obuhvaćaju komunikacije ili pri potpisivanju ugovora – brzopletosti ne bi smjelo biti mjesta!

 

LJUBAV: 30% , ZDRAVLJE: 31% , POSAO: 37%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 5

 

Od ranog jutra nizat će se zanimljivi kontakti. Poslovne partnere lako ćete pridobiti za svoje ideje, a sigurnim nastupom i biranim riječima osvojiti osobu koja vam je draga. Dan je kao stvoren za odlazak na put i susrete s dragim ljudima. Ne propustite odazvati se na pozive ili poruke koje dobijete.

 

LJUBAV: 91% , ZDRAVLJE: 80% , POSAO: 87%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.