Dnevni horoskop za 20.siječnja.2018.

Na današnji su dan rođeni redatelji Federico Fellini i David Lynch te glumac Martin Landau.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 3

 

Mnogo ćete maštati i razmišljati u samoći. Poslovni planovi bit će usmjereni na pripremanje terena za ono što tek dolazi. Mnogo ćete naučiti ili spoznati o sebi iz postupaka drugih ljudi. Ljubavni partner mogao bi vam zamjeriti da previše prigovarate i pod svaku cijenu nastojite ostvariti svoje želje. Razmislite koliko je u pravu.

 

LJUBAV: 56% ZDRAVLJE: 55% , POSAO: 46% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 4

 

S prijateljima ćete poslovati, razgovarati o bitnim životnim pitanjima ili putovati. Uključit ćete se u neke grupe, društva ili timske projekte. Škola i učenje neće vam predstavljati problem. Prionut ćete na popravljanje prosjeka ocjena s velikim entuzijazmom. Neplanirani susret sa starom ljubavi oduzet će vam unutarnji mir.

 

LJUBAV: 80% , ZDRAVLJE: 62% , POSAO: 78%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 2

 

Nije preporučljivo ništa naglo prekidati ili donositi odluke kojima nešto radikalno mijenjate. Bolje je energiju usmjeriti na što kvalitetnije podmirenje privatnih i profesionalnih obaveza. Morat ćete biti pažljiviji s djecom, ukućanima i više cijeniti trud koji bližnji ulažu da bi vama bilo dobro. Bit ćete opterećeni kućnim poslovima.

 

LJUBAV: 30% , ZDRAVLJE: 29% , POSAO: 24%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 5

 

Iako će put do cilja biti trnovit, u konačnici ćete se sa smiješkom prisjećati teškoća koje ste svladali i uživati u dostignućima. Za neke će to biti zagrljaj drage osobe, poslovni uspjeh ili nešto treće. I prijatelji su vas se poželjeli. Nedostaje im vaša pokretačka energija. Samcima predstoji susret pa bi mogli izgubiti status samotnjaka.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 98%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 3

 

Rokovi će vas prisiliti da se ozbiljnije prihvatite posla. Činit će vam se da ste kratki s vremenom pa ćete pokušati naći prečice, što nije uputno. Na kraju ćete izgubiti više vremena nego da ste mirno radili. Privlačit će vas osobe i situacije koje bi, ako im se prepustite, u vaš život mogli unijeti dosta nemira.

 

LJUBAV: 47% , ZDRAVLJE: 46% , POSAO: 50%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 2

 

Da biste što uspješnije poslovali, morat ćete se bolje organizirati. Izbjegavajte konfliktne poslovne situacije, osobito imate li neraščišćene odnose s kolegama. Mnogo stresa i neizvjesnosti mogli bi vam donijeti nesanicu i glavobolju. Obratite pozornost na donji dio leđa. Ukočenost bi mogla biti bolna, ali će dobra masaža pomoći.

 

LJUBAV: 22% , ZDRAVLJE: 30% , POSAO: 34%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 3

 

Nećete biti sigurni u ispravnost svojih postupaka ili odluka. Nije li poslovna situacija obećavajuća, ipak ćete se spretno snalaziti u trenutačnim okolnostima, osobito ako ste u novom okruženju ili imate novog šefa. Moguće su nesuglasice zbog novonastalog problema ili krivo prenesene informacije. U ljubavnom životu zasad nema promjena.

 

LJUBAV: 33% , ZDRAVLJE: 40% , POSAO: 46%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 5

 

Izmijenit ćete svoje stavove prema životu. Postat ćete samouvjereniji jer ćete biti svjesni svojih prednosti. Razmislite o novim mogućnostima obrazovanja i širenjem postojećeg znanja. Uživat ćete u zajedničkim šetnjama sa simpatijom, dugim noćnim razgovorima i slučajnim dodirima koji će stvoriti slatku napetost.

 

LJUBAV: 97% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 2

 

Očekuje vas sređivanje obiteljskih računa i drukčiji omjer snaga u vašem domu. Vremena za odmor i opuštanje bit će malo. Mogli bi vas iznenaditi gosti pa ćete ostati budni do kasno u noć. Slobodni će biti skloni odnosima od kojih ne traže ništa osim malo dobre zabave. No netko bi vam se ipak mogao početi sve više sviđati.

 

LJUBAV: 24% , ZDRAVLJE: 21% , POSAO: 32%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 5

 

Porast će vaš interes prema kretanju, promjeni, komunikaciji i učenju. Bit ćete aktivni, prepuni novih ideja i spremni na promjene od kojih ste prije okretali glavu. Ljubavna zbivanja mogla bi vas potaknuti na kraće putovanje. Živi li vaša simpatija u drugom gradu, poželjet ćete je vidjeti pa ćete dogovoriti susret.

 

LJUBAV: 82% , ZDRAVLJE: 90% , POSAO: 79%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 4

 

Bit ćete izloženi kratkotrajnom naletu promjenjiva raspoloženja, no šarm i prisebnost će vam pomoći u raznim situacijama. Oslobodite se predrasuda i iskoračite iz zamišljenih okvira. Novim zamislima steći ćete povjerenje roditelja, partnera i onih koji prate vaš rad. Poželjet ćete strastvenu pustolovinu, a želja bi vam se mogla ostvariti.

 

LJUBAV: 75% , ZDRAVLJE: 68% , POSAO: 87%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 5

 

Koliko ćete biti spremni prihvatiti neke ljude ili događaje, toliko će vam se otvarati zanimljivije situacije i u poslovnom i u privatnom životu. Novi poslovi donose i nove odgovornosti. Upustite li se u neizvjesnu poslovnu utakmicu, ubrzo ćete otkriti svoje prikrivene talente i dobiti pomoć od utjecajnih ljudi.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 97% , POSAO: 100%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.