Dnevni horoskop za 21.lipnja.2018.

Dnevni horoskop za 21. lipnja, dan kad zvijezde poručuju sljedeće – Ovnovi trebaju računati na dodatne komplikacije, Lavovi će morati poraditi na skromnosti, dok će Ribe iskoristiti svoju emotivnost na najbolji mogući način.

 

Na današnji su dan rođeni otac egzistencijalizma filozof Jean-Paul Sartre, britanski princ William te glumica Jane Russell.

 


 

 

OVAN (21.03.-19.04.)

 

Iako vas očekuju dobra vremena, planeti vam danas šalju još jednu komplikaciju koja bi vas mogla uhvatiti nespremnima. Naravno da ne postoji način na koji biste točno predvidjeli što, ali budite spremni i reagirajte oprezno. Vaša nagla reakcija bi mogla dodati dozu ludila u postojeću situaciju i otežati problem. Stoga, razmišljajte o posljedicama svojih djela prije nego ih učinite.

 


 

 

BIK (20.04.-20.05.)

 

Htjeli biste igrati hladno i spustiti lopticu sa svojim ambicijama, ali imat ćete dobru priliku za pokazivanje svojih sposobnosti. Vaša suluda hrabrost danas bi mogla biti upravo ono što trebate kako biste makli prepreku koja vam je neko vrijeme oduzimala energiju. Jedna neočekivana reakcija danas bi vam mogla donijeti mnogo pozitivnih pomaka u život.

 


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

 

Obično možete računati na sve druge da će držati konce dok se vi premišljate i predomišljate usred aktivnosti, ali danas ćete morati odlučivati sami. Vaši uobičajeni oslonci bi mogli neodlučniji od vas samih. Nemojte ih kriviti zbog toga. Pokušajte biti što fleksibilniji i uvidjet ćete koliko toga možete i sami pravilno odlučiti. Nemojte zaboraviti na svog partnera jer danas treba vašu pažnju.

 


 

 

RAK (21.06.-22.07.)

 

Danas biste mogli doživjeti “aha!” trenutak kad shvatite koliko vam sitnica koju učinite može popraviti svakodnevni život. No i najbolja ideja je samo mašta ako ju ne pokrenete. Skupite hrabrost i krenite u ostvarivanje svojih želja jer ćete se samo tako pomaknuti iz negativnosti u koju ste zapali. Već mali koraci će vam donijeti veliki uspjeh i olakšati život kako u financijskom tako i u privatnom dijelu. Samo hrabro naprijed!

 


 

 

LAV (23.07.-22.08.)

 

Još jedan dan u kojem vam se čini kako ne možete pogriješiti. No, ako ste neumjereni, mogli biste povrijediti ljude oko sebe te postići suprotan učinak. Vašu sigurnost lako bi mogli protumačiti kako prikrivanje nečega što ne želite da drugi vide. Samo malo skromniji nastup prema drugima donijet će vam puno bolji uspjeh, a potrošit ćete puno manje energije i vremena. Svi će vas odlično razumjeti čak i ako se ne trudite previše.

 


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.)

 

Vi ste obično vrlo temeljiti i idete korak po korak, no moglo bi vam se učiniti kako je situacija previše hitna pa biste mogli pokušati učiniti previše promjena odjednom. Problem je što jednostavno vaša temeljitost neće moći pratiti ovaj tempo. Usporite malo kako ne biste dva puta radili isti posao i postići ćete puno više nego trpanjem svega u isti koš.

 


 

 

VAGA (23.09.-22.10.)

 

Odluke koje donesete ovih dana utjecat će na vas u dužem periodu pa dobro razmislite o svojim željama i najboljem načinu kako do njihova ostvarenja. Budete li se zapleli u opravdavanje svega što trenutno radite, mogli biste propustiti širu sliku koja vam je zapravo važnija. Nemojte se brinuti oko toga tko je bolji od vas i što drugi misle. Posvetite se svojim dubokim željama i koncentrirajte na nagradu koju očekujete.

 


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.)

 

Vaše nestrpljenje i dalje raste, ali još je prerano za prelazak u drugu fazu vašeg života. Dakle, ako ste pred nekim važnijim životnim odlukama nemojte još davati konačne odgovore. Ovaj tjedan se još događaju promjene kojima se trebate prilagoditi kako biste drugi tjedan jasnije vidjeli širu sliku svega. Danas još prikupljajte informacije i držite se uobičajenih ruta.

 


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

 

Slijepi optimizam kojeg osjećate jer sve ide prema vašem planu mogao bi vas ulijeniti te biste mogli popustiti u disciplini. Naklonost planeta neće trajati zauvijek, a tako ni slava na kojoj trenutno spavate. Zavrnite rukave i dajte sve od sebe kako biste pokupili ekstra bodove za vrijeme kad neće sve biti tako dobro i lako.

 


 

 

JARAC (22.12.-19.01.)

 

Pritisak na vas raste, ali i vi imate asa u rukavu pa biste danas mogli proći poprilično lagano kroz poteškoće koje se spremaju. S obzirom da niste baš najobjektivniji prema sebi, danas radite stvari u koje ste sigurni da znate kako će ispasti na kraju. Već sutra bi stvari trebale krenuti bolje po vas. Dobit ćete informacije kako dalje pa će vam biti i lakše pokrenuti se.

 


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.)

 

Situacija vas čvrsto drži na zemlji iako biste vi najradije lutali po svom svijetu maštarija. S obzirom da ćete već sutra biti puno “prizemniji” nemojte se previše nervirati oko svog ponašanja danas. Jednostavno izbjegavajte donositi važne odluke i odradite koliko možete svoje obveze. Ostat će vam dovoljno vremena za maštanje i partnera s kojim najradije dijelite svoje snove.

 


 

 

RIBE (19.02.-20.03.)

 

Danas jasnije vidite sve svoje odnose, kako s partnerom tako i one poslovne. Ipak, logika vam ne govori cijelu priču. Praktičnost je gotovo uvijek najsigurniji način prolaska kroz nepoznato, ali vi Ribice ste pravi emotivci pa nemojte zaboraviti velik dio sebe dok plivate kroz današnji dan. Ako imate osjećaj da vas je inspiracija napustila, pričekajte par dana i novi val emocija će vam donijeti i pregršt novih ideja. Slijedi vam nešto vrlo interesantno pa budite strpljivi do tad.

 


 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.