Dnevni horoskop za 21.prosinca.2017.

Na današnji su dan rođeni glumica Jane Fonda, glazbenik Frank Zappa i glumac Samuel L. Jackson.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 3

 

Zateći će vas gomila neobavljenih poslova, a vremena da im se posvetite nećete imati. Bit ćete primorani prekovremeno ostati na poslu, a neki će poslove završavati kod kuće. Nesuglasice s članom obitelji dodatno će vas opterećivati. Nemojte se upuštati u rasprave, previše ste nemirni i umorni za to.

 

LJUBAV: 60% ZDRAVLJE: 57% , POSAO: 53% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 2

 

Odgovornost za druge ili za posao zahtijevat će punu pozornost i ostavljati malo vremena za odmor. Svađe s nekim ljudima stajat će vas živaca i unutarnjeg mira, ali uspjet ćete dokazati da ste u pravu. Iako će vam se mnogo toga motati po glavi, djelovat ćete staloženo, vješto skrivajući svoja unutarnja previranja.

 

LJUBAV: 20% , ZDRAVLJE: 22% , POSAO: 27%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 5

 

Ispunjenje ćete pronaći u izlascima i prijateljima. Na nečijem rođendanu upoznat ćete mnogo zanimljivih ljudi, no samo će vas jedna osoba ozbiljnije zainteresirati. S njom ćete provesti najviše vremena u razgovoru, što neće proći bez dogovora za idući susret. Upijat ćete predblagdansko ozračje i već danas staviti lampice na jelku.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 98% , POSAO: 100%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 4

 

Nećete zapostaviti društveni život, a naći ćete vremena i za bavljenjem hobijem i omiljenim aktivnostima. Druženja, kave s prijateljima i putovanja pružit će vam zadovoljstvo i otvoriti nove vidike. Ako ste slobodni, odazovite se pozivu za izlazak jer će osobito večernji sati donijeti priliku za novo poznanstvo.

 

LJUBAV: 74% , ZDRAVLJE: 79% , POSAO: 80%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 2

 

Osjećat ćete umor, biti iscrpljeni i nervozni. Mogli biste prekinuti neke odnose ili se privremeno udaljiti od problematičnih ljudi i situacija. Nekima će iskrsnuti novi poslovi koji će dovesti u pitanje nastavak suradnje sa starim partnerima. U ljubavi ćete biti popustljiviji pa nećete reagirati na partnerova podbadanja.

 

LJUBAV: 38% , ZDRAVLJE: 35% , POSAO: 30%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 2

 

Tražit ćete dinamiku i raznovrsnost u svemu što radite. Mnogi će najveći dio dana provesti radno, a veće rezultate postići u poslovima koje mogu obaviti samostalno. Priželjkujete li mirniji bračni život, danas ga najvjerojatnije neće biti. Zamjerat ćete partneru neozbiljnost i neodgovornost pa nisu isključene svađe.

 

LJUBAV: 33% , ZDRAVLJE: 24% , POSAO: 28%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 5

 

Preplavit će vas pozitivna energija koja će biti zaslužna za vašu popularnost u društvu. Ostvarit ćete ugodne kontakte s partnerovom rodbinom, a neki bi danas mogli i negdje otputovati. Samce večeras očekuju ugodna iznenađenja vezana uz ljubav i osobe suprotnog spola. Nije isključeno da s nekim započnete vezu.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 97% , POSAO: 100%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 5

 

Bit ćete izdržljivi i čvrstih odluka te marljivo prionuti osobnom razvoju. Lakše ćete premostiti iznenadne uspjehe i padove pa će vas biti teško izbaciti iz ravnoteže. Imat ćete više samopouzdanja i biti spremni prihvatiti promjene. Zainteresirat ćete se za neko novo, zanimljivo područje i slobodne sate provoditi u čitanju nove literature.

 

LJUBAV: 93% , ZDRAVLJE: 89% , POSAO: 88%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 5

 

Pozitivni pomaci i nova zbivanja predstoje vam oko rješavanja pitanja nasljedstva. Mogli biste ostvariti pravo na odštetu ili na neki drugi način dobiti novac. Dan je povoljan za kupnju pa ćete s užitkom obilaziti trgovine odjećom i obućom i naći nešto što ćete nositi tijekom blagdana ili novogodišnje noći.

 

LJUBAV: 85% , ZDRAVLJE: 83% , POSAO: 90%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 4

 

Neovisni ste pa drugi neće imati na vas prijašnji utjecaj. Bit ćete hrabriji u poduzimanju novih poteza. Zaokupit će vas financijska situacija, rješavanje novčanih obaveza, zajma ili kupoprodaja većih stvari, u čemu biste mogli imati uspjeha. Vaše poslovne mogućnosti su velike, ali ni zapreke nisu zanemarive.

 

LJUBAV: 52% , ZDRAVLJE: 68% , POSAO: 62%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 5

 

Dan je povoljan za putovanja, uspostavljanje kontakta s udaljenim ljudima ili rješavanje nekih nesuglasica iz bliske ljubavne prošlosti. Samostalno ćete se izboriti za ono što želite, a u potražnji nećete biti osobito skromni. Pred partnera ćete postaviti velike zahtjeve, smatrajući da time svoj odnos stavljate na čvršće temelje.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 95% , POSAO: 100%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 2

 

Mnogo ćete raditi, ali ćete mislima biti odsutni i skloni zaboravljanju. Nećete moći prešutjeti nepravdu ili nečije neodgovornost pa ćete biti oštri u kritikama. Osjetit ćete veću potrebu za odmorom, a i samoća će vam više goditi od izlazaka. Intenzivno ćete razmišljati o prošlosti, ali i nekim svojim propustima i pogreškama.

 

LJUBAV: 31% , ZDRAVLJE: 37% , POSAO: 39%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.