Dnevni horoskop za 21.siječnja.2018.

Na današnji su dan rođeni modni mag Christian Dior, tenor Placido Domingo i legendarni centar Houston Rocketsa Hakeem Olajuwon.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 3

 

U obiteljskim odnosima doći će do nesporazuma za kojeg ćete, pokušavajući ga riješiti, sav teret morati podnijeti sami. Financijska situacija iziskuje oprez. Ne podliježite olako kupnji i ne zaboravite da će računi doći na naplatu. Morate li se posvetiti učenju ili intelektualnim aktivnostima, osigurajte si potreban mir i tišinu.

 

LJUBAV: 45% ZDRAVLJE: 46% , POSAO: 47% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 5

 

Osjetit ćete želju za promjenom i poboljšanjem kvalitete života. Budući da niste sramežljivi, komunikacija sa suprotnim spolom bit će otvorena pa možete očekivati pozitivne promjene na ljubavnom planu. Financijskom se situacijom nećete moći pohvaliti, što ne znači da novca neće biti, ali će situacije nalagati oprez.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 97% , POSAO: 100%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 2

 

Iako će vam zdravlje biti pomalo osjetljivo, neki od vas preuveličavat će i najmanje tegobe. Ne odbacujte savjete dobronamjernih ljudi, imat ćete od toga dosta koristi. Za puni ljubavni uspjeh bit će nužno staviti točno do znanja što želite i očekujete. Igrajte otvorenih karata i recite partneru kako zamišljate vašu budućnost.

 

LJUBAV: 25% , ZDRAVLJE: 26% , POSAO: 22%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 5

 

Pred vama je dan pojačane komunikacije i druženja, a učvrstit ćete i prijateljske ili ljubavne spone. Sve će vam polaziti za rukom. Nećete se trebati previše truditi da biste se istaknuli ili da bi autoriteti primijetili koliko vrijedite. Financijska će vam situacija biti povoljna pa ćete razmišljati i o kupnji nečeg vrjednijeg.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 100%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 4

 

Odlučite li nešto u svom životu promijeniti, intuicija vas neće prevariti. Budite sigurni da će odluke koje ćete donijeti biti ispravne, čak i dugoročno gledajući. Sve dosad spomenuto odnosit će se podjednako i na vaš osjećajni, kao i na poslovni život. S nekim svojim starim navikama raskinut ćete bez većih napora.

 

LJUBAV: 71% , ZDRAVLJE: 74% , POSAO: 75%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 2

 

U vašoj ljubavnoj vezi vladat će neizvjesnost s kojom ćete se teško nositi pa će biti potrebno mnogo samokontrole kako ne biste planuli i partneru uputili i koju težu riječ. Kontrolirajte se kako na ljubavnom planu, tako i na onom poslovnom jer od kolege od kojeg ste to najmanje očekivali možete doživjeti provokaciju.

 

LJUBAV: 31% , ZDRAVLJE: 36% , POSAO: 37%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 4

 

Očekivat ćete od partnera da vam priča o bezgraničnoj ljubavi, a nećete biti svjesni da su vaši prohtjevi pomalo zamorni. Drugu stranu ćete živcirati svojom neodlučnošću. Od njega ćete često tražiti pomoć, zanemarujući pritom njegove radne obaveze, misleći kako bi on trebao svoje cijelo vrijeme posvetiti vama.

 

LJUBAV: 69% , ZDRAVLJE: 66% , POSAO: 67%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 5

 

Dan je pogodan za ljubavne i društvene kontakte pa će rijetki ostajati kod kuće. Pratit ćete i biti nazočni gradskim događanjima, često mijenjati mjesta i kontaktirati različite ljude. U ljubavi ćete biti željni dokazivanja i pustolovina. Zračit ćete šarmom, partner i vi disat ćete kao jedno i uživati u nezaboravnim trenucima.

 

LJUBAV: 99% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 2

 

Moguće su nesuglasice s ljubavnim partnerom i to u vezi novca. No nemojte biti sigurni da vaš partner nije u pravu. Olako ćete trošiti pa je bolje da pripazite. Pribjegavat ćete liniji manjeg otpora, izvlačiti se od obaveza i ono što možete učiniti odmah odgađati za sutra. Ako ste odnedavno u vezi, dobit ćete lijep kompliment.

 

LJUBAV: 31% , ZDRAVLJE: 36% , POSAO: 33%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 5

 

Tijekom cijelog dana bit ćete dobro raspoloženi, a u društvu vaše obitelji, kao i u krugu prijatelja, jednostavno ćete blistati. Pratit će vas osjećaj da su svi problemi koji vas inače opterećuju nestali i da su smijeh i radost nastanili vaše srce. Ipak pripazite, od nekoga s kime ste bliski mogli biste doživjeti neugodnost.

 

LJUBAV: 89% , ZDRAVLJE: 86% , POSAO: 87%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 3

 

Umor i zasićenje poslom i radnom sredinom rezultirat će vašom smanjenom pronicljivošću i objektivnošću. Ne oklijevajte podijeliti probleme s bližnjima, osobito želite li njihovu potporu. Upoznate li novog poslovnog suradnika ili stranku, obostrana simpatija rodit će se na prvi pogled. Mogli biste razmijeniti telefonske brojeve.

 

LJUBAV: 51% , ZDRAVLJE: 56% , POSAO: 57%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 5

 

Doživite li nesporazum s ukućanima ili voljenim, nemojte se previše živcirati jer se ništa ozbiljnijeg neće iz toga izroditi. Svojim ćete optimizmom sve preokrenuti na šalu pa će i ljudi iz vaše sredine shvatiti kako ti sukobi nisu vrijedni da bi se na njih trošila dragocjena energija. Poznanstvo s osobom suprotnog spola osvježit će vam dan.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 100%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.