Dnevni horoskop za 22.lipnja.2018.

Dnevni horoskop za 22. lipnja, dan kad zvijezde poručuju sljedeće – Bikovi će se ljutiti na neposlušne, Rakovi trebaju dići glas protiv terora, dok Škorpioni ne smiju podcijeniti svoje sposobnosti.

 

Na današnji su dan rođeni gangster John Dillinger, glumica Meryl Streep te književnik Dan Brown.

 


 

 

OVAN (21.03.-19.04.)

 

Vrijeme zabavljanja je za vama i spremni ste na rad. Puni ste energije, ali nemojte se precjenjivati jer biste se mogli prebrzo obvezati na previše stvari. Iako imate dobre namjere, sve bi se moglo raspasti jer jednostavno nemate dovoljno vremena za sve. Razmislite što vam je prioritet i uhvatite se stvari po redu. Tako ćete učiniti najviše.

 


 

 

BIK (20.04.-20.05.)

 

Danas bi vas mogao naljutiti netko tko ne želi plesati kako vi svirate. Ako želite izbjeći pogoršanje situacije onda jednostavno nemojte stvar uzimati k srcu. Izražavanje vaših emocija u ovom trenutku bilo bi preburno pa je najbolje zadržati ih za sebe. Dobijete li kritiku obratite se izravno kritičaru i recite da vam to smeta, ali ne idite u prepirke jer ste previše napeti.

 


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

 

Danas biste se trebali pozabaviti velikim problemom koji vam uzrokuje priličnu nelagodu. Vaš dosadašnji način bavljenja takvim problemima bio je zbrisati što brže s mjesta problema, ali ovaj put vam je bolje uhvatiti se u kolo. Možda ćete morati prevladati svoj otpor, ali osjećat ćete se puno bolje jednom kad sve krene. Najteže je započeti, a poslije se stvari i same rješavaju.

 


 

 

RAK (21.06.-22.07.)

 

Danas se usprotivite osobi koja vas terorizira. Hoćete li pobijediti ili ne, u ovoj situaciji i nije najvažnije. Vama je bitnije pokazati kako niste osoba s kojom se ljudi mogu nabacivati kako žele. Čak i ako se na kraju i vi budete morali ispričati upozorite da niste vi započeli prepirku. Nemojte se bojati izraziti svoje osjećaje jer iz njih izvlačite svoju snagu.

 


 

 

LAV (23.07.-22.08.)

 

Velika je razllika između vaših osjećaja i onog što želite učiniti. Vaši osjećaji vam govore jedno, a razum nešto sasvim deseto. Danas bi srce ipak moglo prevladati pa nemojte donositi važnije poslovne odluke. Upamtite: razum nam pomaže odgovoriti na pitanja, ali nije u stanju izraziti ono što je u srcu. Utjehu ćete pronaći u partneru pa nemojte zaboraviti zahvaliti na svemu što čini za vas u zadnje vrijeme.

 


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.)

 

Iako vam se odnos s partnerom komplicira, vama se čini kao da stvari sjedaju na svoje mjesto. Danas imate samopouzdanje za prevladavanje unutarnjih strahova pa se slobodno upustite u raspravu oko trenutnih problema. Nemojte samo unaprijed predviđati rezultat jer bi vam se moglo obiti o glavu. Prilagođavajte se situaciji, ali ostanite vjerni sebi u svakom trenutku.

 


 

 

VAGA (23.09.-22.10.)

 

Osjećat ćete se pomalo izigrano danas, jer niste spremni uskočiti u surovu stvarnost bez energije Sunca. Osjećaji koje držite u sebi bujaju iz vas te vam dodatno kompliciraju situaciju. Ako ste se do sad spremali na promjene, držite se jer one kreću od danas, no ako budete spremni ništa loše neće se dogoditi.

 


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.)

 

Vaša perspektiva se već mijenja iako morate savladati još neke lekcije. Čini vam se kao da ste ono najteže odradili i ostatak bi trebao biti lagan, ali još nije sve sjelo kako treba pa ne trošite virjeme na stvari koje ne napreduju. Nemojte podcijeniti svoju sposobnost prilagodbe i nagrada stiže.

 


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

 

Umjesto širenja depresije oko sebe, zadržite mračne osjećaje za sebe. Sunce bi vas moglo potaknuti da se otvorite više nego biste trebali pred osobama koje to ne zaslužuju. To ne znači da morate prešutiti i nekome kome trebate reći što ga sljeduje. Dokle god se držite istine, ne možete pogriješiti.

 


 

 

JARAC (22.12.-19.01.)

 

Današnja situacija na nebu mogla bi vas malo pritisnuti neočekivanim zastojima, ali nemojte se brinuti oko toga. Mogli biste se na kratko zaputiti u skrivene dubine svoje podsvijesti i izvući iz sebe reakciju koje se bojite. Nemojte se opirati jer će vam donijeti više dobra nego vam se čini na prvi pogled.

 


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.)

 

Vrijeme je da se više posvetite svom profesionalnom putu i napretku. To bi vam moglo skratiti trenutke koje volite podijeliti s partnerom. Nemojte zatomljavati previše osjećaje u sebi jer to za vas nikada nije dobro. Čak i kada nemate vremena za njih oni su izvor vaše strasti kako u ljubavi tako i na poslu. Preduboko zakopane osjećaje lako je zaboraviti.

 


 

 

RIBE (19.02.-20.03.)

 

Stižu vam valovi novih emocija koje vas pomlađuju i daju vam energiju za dalje. Osjećate se ispunjeno i da vam je sve moguće. Nemojte misliti da će sve proći baš tako lako. Intenzitet novih emocija mogao bi vas jednako iscrpiti koliko vas i nadahnjuje pa nemojte trošiti energiju protiv vjetrenjača. Neke stvari se ne mogu promijeniti bez obzira na uložen trud. Posvetite se onima koje mogu.

 


 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.