Dnevni horoskop za 22.ožujka.2018.

Na današnji su dan rođeni glumac William Shatner, jazz gitarist George Benson te glumica Resse Witherspoon.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 5

 

Očekuju vas pomaci na financijskom planu. Mogli biste posuditi veći novčani iznos, dobiti zajam, a neki i nasljedstvo. Krećete li na put, ne dopustite da vam neplanirane okolnosti poremete planove. Budite oprezni u prometu. Mališani će vam zadavati brige neposluhom, a tinejdžeri neodgovornošću.

 

LJUBAV: 90% ZDRAVLJE: 85% , POSAO: 86% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 5

 

Imat ćete samopouzdanja i mnogo fizičke snage. Nemir i potreba za promjenama učinit će vas osobom od akcije. Želja za učenjem i kreativnošću nagnat će vas da upišete tečaj stranog jezika ili računalstva, a neki će se educirati onime što sami mogu pronaći na internetu. Večernji izlazak donosi neočekivan obrat ljubavne situacije.

 

LJUBAV: 87% , ZDRAVLJE: 85% , POSAO: 90%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 5

 

Pravo je vrijeme da se nametnete i ostvarite željeno. Poslovima ćete prilaziti selektivno i brzo prepoznati dobru priliku. Oprezniji budite u poslovanju s bankama, dobro razmislite koliko mjesečno možete odvojiti za plaćanje kreditnih rata. Porazmislite o kakvom dodatnom honorarnom poslu, unovčite svoje talente.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 99% , POSAO: 100%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 3

 

Nemojte dopustiti da drugi iskorištavaju vaš rad. Ostajete li dulje na poslu ili zamjenjujete kolegu, pobrinite se da šefovi primijete vaš trud. Ako ste skloni samoći, nemojte pretjerivati u udaljavanju od ljudi. Usmjerite svoju energiju na one kojima treba vaša pomoć, tako ćete se najlakše riješiti vlastita neraspoloženja.

 

LJUBAV: 41% , ZDRAVLJE: 44% , POSAO: 48%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 5

 

Nemojte sudjelovati u tračevima samo zato da se uklopite u radnu grupu. Ništa lošeg se neće dogoditi ako pokažete da imate svoj stav i mišljenje. Dio dana posvetite prijateljima. Nekom od njih možda će trebati vaša pomoć ili savjet. Iako će vas slušanje problema iscrpiti, ipak ćete osjećati zadovoljstvo jer ste nekom pomogli.

 

LJUBAV: 90% , ZDRAVLJE: 89% , POSAO: 96%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 2

 

U jutarnjim satima nastojat ćete uhvatiti ritam sa zbivanjima, iako ne osobito uspješno. Predstoji vam razgovor sa šefom u kojem se nećete najbolje snaći. Vaše će želje biti u suprotnosti sa stvarnim mogućnostima pa najviše problema očekuje one koji nisu spremni na ustupke. Tjeranje inata neće vam se isplatiti.

 

LJUBAV: 26% , ZDRAVLJE: 27%, POSAO: 30%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 5

 

Mlađa muška osoba ponudit će vam moralnu potporu ili vam svojim utjecajnim poznanstvima pomoći u karijeri. Dobre poslovne vijesti stizat će Vagama koje posluju izvan granica domovine. Samcima se otvara nova ljubavna priča – osoba koja vas privlači ugodno će vas iznenaditi pozivom na kavu.

 

LJUBAV: 96% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 4

 

Prionite na rješavanje obiteljskih problema, no pritom zadržite osjećaj za mjeru i objektivan uvid. Trebat će vam miran kutak kako biste razmislili o onome što vam se događa i pronašli najbolje rješenje za osjećajne dvojbe. Izbjegavajte rizične situacije i klonite se koristoljubivih ljudi. Osjećaj nezadovoljstva popustit će vas u večernjim satima.

 

LJUBAV: 61% , ZDRAVLJE: 63% , POSAO: 65%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 2

 

U boljoj ste tjelesnoj nego psihičkoj kondiciji – umarat će vas međuljudski odnosi. Drugi će kritički procjenjivati vaš rad, no možete biti zadovoljni sobom – ostalo je tuđa briga. Događaji na ljubavnom planu neće se odvijati kako ste zamislili. Dajte simpatiji vremena da shvati što osjeća prema vama.

 

LJUBAV: 31% , ZDRAVLJE: 29% , POSAO: 25%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 3

 

Više će vam biti do druženja nego do rada. Ljubavni problemi stavljaju na kušnju vaše strpljenje i smisao za ustupke. Pokušajte se opustiti i manje analizirati. Ne zamarajte se sitnicama. Prebrodit ćete manja ljubavna razočarenja, dok će oni s krupnijim problemima ipak morati razgovarati s partnerom i otvoriti sve karte.

 

LJUBAV: 55% , ZDRAVLJE: 51% , POSAO: 58%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 5

 

Do izražaja dolaze vaše umjetničke kvalitete, kao i sportski talent. Bavite se hobijima, slikajte, svirajte, plešite – opustite se uz aktivnosti koje vas ispunjavaju. Ljubavna veza je stabilna, no nemojte se uspavati i prepustiti svakodnevici. Male promjene najbolji su lijek protiv zasićenja koje prijete odnosu.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 98% , POSAO: 96%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 2

 

Obiteljske napetosti nastat će zbog neizvjesne novčane situacije. Nemojte se površno odnositi prema dugovima i kreditnim obvezama. Nova ljubav neke će potaknuti na drastičnu promjenu izgleda. No pritom nemojte pretjerati jer se simpatiji možda sviđate baš onakvi kakvi jeste. Stariji bi mogli patiti od bolnih zglobova.

 

LJUBAV: 26% , ZDRAVLJE: 24% , POSAO: 23%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.