Dnevni horoskop za 22.siječnja.2018.

Na današnji su dan rođeni filozof Sir Francis Bacon, veliki pjesnik Lord Byron i dramatičar August Strindberg.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 5

 

Bilo da je riječ o tekućim obavezama ili privatnim odnosima, spretno ćete rješavati probleme. Zahvaljujući snalažljivosti, dokazat ćete se u mnogim situacijama. U nekim trenucima osjećat ćete se ranjivo i umorno, no to je samo utjecaj Mjeseca u vašem znaku koji vas čini preosjetljivima na vanjske podražaje.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 97% , POSAO: 100% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 3

 

Posao rasporedite tako da ne dolazite u škripac s vremenom. Imate li problema s ljubavnim partnerom, možda je uzrok vaša prezaposlenost. Pronađite više vremena za zajedničke trenutke. Misli će vam se učestalo vraćati jednoj osobi ili situaciji. Nešto što vam se dogodilo prošlih dana ne izlazi vam iz glave.

 

LJUBAV: 51% , ZDRAVLJE: 57% , POSAO: 60%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 5

 

Spretno i brzo ispunjavat ćete radne zadatke. Izvući ćete korist iz jednog razgovora, baš u trenutku kad zaključite da je sve krenulo nizbrdo. Slobodnima bi se mogao dogoditi pozitivan preokret, osobito ako su već uspostavili prijateljski kontakt sa simpatijom. U razgovoru ćete shvatiti da imate mnogo toga zajedničkog.

 

LJUBAV: 87% , ZDRAVLJE: 86% , POSAO: 90%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 2

 

Ljubomora će vas natjerati da čeprkate po partnerovoj prošlosti. Radije otvoreno razgovarajte o onome što smatrate problemom nego da mučite sami sebe. U poslu ćete trpjeti nečija upletanja. Mirno to prihvatite i nemojte se uzbuđivati, a ni svađati. Trebate li obaviti važan razgovor, odjenite se prikladno, pazeći na svaku pojedinost.

 

LJUBAV: 22% , ZDRAVLJE: 29% , POSAO: 31%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 5

 

Splet okolnosti pokazat će vam da se isplati ulagati u ljude, izlaziti im ususret i pomagati. Prijateljstva, preporuke i poznanstva imat će značaja u ostvarivanju ciljeva. Nećete imati razloga požaliti se na partnera. Osjećaj da vas poštuje i uvažava važniji vam je od svega. Blizak prijatelj pruža vam veliku potporu.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 100%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 4

 

Trebat će vam više vremena za obavljanje zadataka. Radije ćete promatrati zbivanja, nego li se aktivno uključivati u njih. Dobre vijesti bit će vezane uz financije, poslovanje s bankama i osiguravajućim društvima. Uspjet ćete u naumu, osobito ako su u tijeku aktivnosti vezane uz kupnju ili prodaju stana.

 

LJUBAV: 66% , ZDRAVLJE: 61% , POSAO: 59%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 2

 

Obavljat ćete istodobno nekoliko poslova, ali se nećete dugo zadržavati na jednome mjestu. Neke ćete dovršavati, druge započinjati, a o trećima intenzivno razmišljati. Nećete prihvaćati raskid veze ili odbijanje. Energično ćete uvjeravati partnera u svoju ljubav, dajući mu do znanja da ga volite.

 

LJUBAV: 26% , ZDRAVLJE: 28% , POSAO: 30%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 3

 

Budete li morali pristati na ustupke kako biste priveli kraju važan posao ili spasili brak, ne ponašajte se odbojno prema drugoj strani. Usredotočite se na budućnost i zajedničke interese. Bit ćete oštri na jeziku i previše svadljivi, no iz većine situacija izvlačit ćete se bez štetnih posljedica. Na rad će vas motivirati veća zarada ili riječi potpore.

 

LJUBAV: 46% , ZDRAVLJE: 43% , POSAO: 49%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 5

 

S partnerom ćete razgovarati o osjetljivim temama, čak otkriti neke svoje tajne ili skrivene osjećaje. Druga će se strana iskreno truditi ne bi li vam ugodila i ispunila vaša očekivanja. Uživat ćete u susretima s prijateljima i poznanicima. Moguća je ponuda za honorarni posao koji nudi dobru zaradu.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 95% , POSAO: 100%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 2

 

Mnogo vremena i energije izgubit ćete ispravljajući neku raniju pogrešku. Neriješeni odnosi u obitelji ili stambeni problemi mogli bi kulminirati. Ne možete dalje dok ne sredite taj dio, osobito ako uključuje vaše ukućane ili rodbinu. Dopustite si malo luksuza i nečeg što će vas doista opustiti, makar imali i mnogo posla.

 

LJUBAV: 38% , ZDRAVLJE: 34% , POSAO: 29%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 5

 

Sva razumna i utemeljena nastojanja na području posla, karijere i društvenog položaja imat će povećanih izgleda za uspjeh. Mogli biste ići na putovanja povezana s poslom ili obrazovanjem. Ukućani će trebati vašu potporu ili vodstvo pa ćete u jednom trenutku postati glava obitelji koja se brine za sve i svakog.

 

LJUBAV: 96% , ZDRAVLJE: 90% , POSAO: 98%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 5

 

Izbjegavajte pritisak, žurbu i obavljanje poslova u posljednji trenutak. Smanjite troškove na razumnu mjeru. Novčanu krizu prebrodite posudbom i brižljivim planiranjem rashoda. Mnogo će vam značiti nečije priznanje, pohvala ili nagrada. Osoba od koje to niste očekivali ispunit će dano vam obećanje.

 

LJUBAV: 86% , ZDRAVLJE: 83% , POSAO: 79%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.