Dnevni horoskop za 22.svibnja.2018.

Na današnji su dan rođeni skladatelj Richard Wagnerliječnik i književnik Arthur Conan Doyle te šansonijer, skladatelj i glumac armenskog podrijetla Charles Aznavour.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.)

 

Danas je moguć osjećaj slabije energije u poslovnom smislu. Nemojte se čuditi osjetite li pritisak odgovornosti na svojim leđima. Vrijeme mira i refleksije vrlo je važno u prirodnom ciklusu. Nemojte misliti kako uvijek morate ići naprijed da biste zapravo napredovali. Opustite se malo, ne morate odmah punim gasom…

 


 

 

BIK (20.04.-20.05.)

 

Sljedećih nekoliko tjedana stvari će biti sve bolje i bolje po vas iako biste danas mogli malo osjetiti usporavanje. Pojačani stres neće vas dovoljno motivirati na rad. Nemojte se brinuti zbog toga. Ovaj osjećaj će brzo proći i bit ćete onakvi kakvi ste navikli biti, fokusirani i probojni kako samo vi znate.

 


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

 

Disciplina i osjećaj odgovornosti glavna su tema za vas već neko vrijeme. Čini se kako vam je netko zakočio planove. Nemojte ovo gledati negativno. Zapravo, ovo je vrijeme u kojem je važno opustiti se i usporiti. Organizirajte svoju energiju i koncentrirajte se na ciljeve koji su vam stvarno važni kako ne bi bespotrebno rasipali energiju.

 


 

 

RAK (21.06.-22.07.)

 

Vaš ego i fizička snaga dobit će danas vjetar u leđa. Držite se stabilne energije koja vas ohrabruje kad su u pitanju vaše emocije. Budite svjesni činjenice kako vaše loše raspoloženje djeluje na osobe koje volite. Nemojte nekoga povrijediti samo zato jer će vam oprostiti, pokušajte se suzdržati.

 


 

 

LAV (23.07.-22.08.)

 

Danas bi vam moglo biti teže pronaći točan put kojim biste išli. Čini se kako vas jaka sila pritišće da usporite i budete praktičniji s energijom koju posjedujete. Ovo možda ne želite čuti, ali morate ga pratiti. Svijet se ne okreće oko vas, ma koliko vi to htjeli, a ovakvi su dani kao stvoreni da to stvarno shvatite.

 


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.)

 

Taman kad se osjećate  sigurno u vezi svog plana, netko bi mogao uletjeti u priču i sve promijeniti. Činit će vam se kao da danas idete jedan korak naprijed, dva nazad. Možda se u vama ipak krije mali crv sumnje. Nastojte ne zanovijetati previše jer ćete se tako samo još više usporiti, pregrizite jezik ako treba…

 


 

 

VAGA (23.09.-22.10.)

 

Danas ćete imati dosta problema s restrikcijama. Postoje neki detalji koje ćete danas morati obaviti. Vjerojatno biste trebali uvesti dodatnu disciplinu u svoj život. Nemojte se bojati promjene i neka vas osjećaj odgovornosti ne sputava. Ovo je važno vrijeme za vas, stoga nemojte rasipati energiju na nepotrebne sitnice.

 


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.)

 

Nemojte se danas previše brinuti. Pobrinite se oko detalja kako biste postigli sve što želite. Napravite listu stvari koje morate obaviti i idite jednu po jednu u smjeru u kojem želite. Držite oči otvorenima, ali nemojte baš sve gledati rendgenski. Sve će biti u redu, ali dajte i drugima priliku da nešto učine.

 


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

 

Jedan aspekt života kojeg ste zanemarili danas bi vas mogao proganjati. Riješite sve obveze na vrijeme. Stvari bi mogle doći do dramatičnog klimaksa te ćete se naći na važnom raskrižju svog života. Nervozna energija natjerat će vas na ludu trku za pravim odgovorima. Nemojte biti neodlučni.

 


 

 

JARAC (22.12.-19.01.)

 

Danas ćete lako komunicirati s drugima. Energija će vas spojiti s ljudima s kojima se niste čuli dulje vremena. To bi moglo donijeti jednu novu perspektivu u vaš život koja će vas iznenaditi svojom kvalitetom. Izađite van i družite se, vrijeme je da vas podsjete na neke stvari koje ste puno bolje radili kad ste bili mlađi.

 


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.)

 

Otkrit ćete kako je dsiciplina najbolji put izlaska iz lošeg raspoloženja u kojem se nalazite. Ostanite koncentrirani na svom putu. Budete li odigrali karte kako treba postići ćete danas mnogo toga što želite. Nemojte se brinuti oko detalja, pogledajte širu sliku kako samo vi to znate i napravite odlučan korak naprijed.

 


 

 

RIBE (19.02.-20.03.)

 

Danas će vam odluke ići još teže nego inače. Osjećate potrebu za stabilnošću, ali energija vas tjera na sto drugih stvari istovremeno. Želite nove susrete i iskustva. Nervozna energija tjerat će vas na pokret pa pokušajte pronaći ravnotežu između ove dvije stvari, bilo bi dobro kad niti jedna ne bi prevagnula.

 


 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.