Dnevni horoskop za 22.veljače.2018.

Na današnji su dan rođeni George Washington, zapovjednik pobjedničke Kontinentalne vojske u američkom ratu za nezavisnost i prvi predsjednik SAD-a, filozof Arthur Schopenhauer te Frédéric François Chopin, najveći poljski skladatelj.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 5

 

Sadašnjim poslom niste prezadovoljni pa žudite za promjenom. Razmotrite sve mogućnosti i naoružajte se strpljenjem; dobra prilika moguća je vrlo brzo. Planirate li odlazak na kraće putovanje, provjerite imate li sa sobom sve potrebne dokumente. Potkraj dana razveselit će vas poziv iz inozemstva ili dobre vijesti od vašeg djeteta

 

LJUBAV: 80% ZDRAVLJE: 83% , POSAO: 87% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 5

 

Sami otvarajte put napretku, iskoristite sve što vam se nudi. Odnosi sa suradnicima bit će poticajni, a vaša sposobnost logičkog zaključivanja odlična. Ljubavni problemi sve su manji pa ćete se lakše okrenuti budućnosti i produbiti postojeća poznanstva. Zateknete li se u društvu, svi će biti oduševljeni vašim smislom za humor.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 100%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 3

 

Sloboda će vam biti najvažnija, što će unazaditi bliskost s vama dragim ljudima. Razmišljat ćete o prošlosti i pokušati uspostaviti kontakt s osobom koja vam je još uvijek u srcu, no dan nije dobar za takve pokušaje. Neki među vama naći će se u ulozi pomagača ili savjetnika te više brinuti o tuđim problemima nego o samima sebi.

 

LJUBAV: 56% , ZDRAVLJE: 51% , POSAO: 49%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 5

 

Unatoč zavrzlamama u komunikaciji i zastoja u ispunjenju obaveza, ipak ćete doći na svoje. Trud i zalaganje će vam se u konačnici isplatiti pa vas zapreke neće obeshrabriti. U ljubavnim pothvatima bit ćete brzopleti i skloni pogrešnim procjenama. Previše ste pod dojmom prošlih loših iskustava i još uvijek pušete na hladno.

 

LJUBAV: 88% , ZDRAVLJE: 94% , POSAO: 90%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 2

 

Bilo da je posrijedi bračni partner, roditelji ili odnos prema domu i obitelji, neće biti mudro tjerati po svome. Razmislite o promjeni ponašanja, ne želite li se dovesti u situaciju u kojoj će stres i nezadovoljstvo prouzročiti svađe. Slegnut ćete ramenima na velike probleme, a burno reagirati na potpuno nevažne sitnice.

 

LJUBAV: 36% , ZDRAVLJE: 32% , POSAO: 30%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 5

 

Briljirat ćete humorom i zahvaljujući tome izvući se i iz potencijalno neugodnih situacija. Proradit će vam mašta, a estetski ukus izoštriti, što će rezultirati pozitivnim promjenama u stilu odijevanja i životnom okruženju. Mnogi će vas tražiti savjet, osjećajući da od vas mogu dobiti mudar odgovor.

 

LJUBAV: 99% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 4

 

Zablistat ćete u punom sjaju, bit ćete duhoviti i zanimljivi. Učlanite se u neko udruženje, pođite na kraći put i češće boravite u društvu. S lakoćom ćete rješavati obrazovne i druge intelektualne zadatke. Trebate li obaviti razgovor s poslodavcem, održati predavanje ili javni nastup, bit ćete sigurni u sebe i elokventni.

 

LJUBAV: 62% , ZDRAVLJE: 61% , POSAO: 57%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 2

 

Živjet ćete pod pritiskom i razmišljati o drugim mogućnostima u poslovnom i u privatnom životu. Komunikacija s partnerom, autoritetima, strankama ili kolegama neće se odvijati kako očekujete. Raspolagat ćete s premalo strpljenja, a kada izgubite strpljenje mogli biste reći sve što mislite, zaboravljajući pritom na posljedice.

 

LJUBAV: 30% , ZDRAVLJE: 28% , POSAO: 26%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 3

 

Ne ulažite novac nepromišljeno, planirajte i konzultirajte se s mjerodavnim ljudima. Moguć je sukob s rođakom ili prijateljem, najvjerojatnije u vezi novčanog duga. Slobodnima slijedi susret s osobom koja će prikrivati svoje slabosti, a prikazivat će se jačom nego što doista je. Obzirno joj dajte do znanja da prema vama ne mora glumiti.

 

LJUBAV: 48% , ZDRAVLJE: 50% , POSAO: 54%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 5

 

Planetarni utjecaji pojačavaju naklonost okoline pa poslušajte što vam drugi žele reći. Bit ćete u boljoj psihofizičkoj formi, zadovoljni izgledom i dojmom koji ostavljate na druge. Uspješno ćete se oporavljati od nekih tegoba i osjetiti porast optimizma i samopouzdanja. Telefonski razgovor sa simpatijom djelovat će opuštajuće na vas.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 99% , POSAO: 100%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 2

 

Očekuje vas mnogo rada, sastanaka, ali i prepirki. Poslovni problemi ispreplitat će se sa stambenima pa ih pokušajte redom rješavati. Budite pribrani i okruženi povjerljivim suradnicima. Ono što vas ne sada ne oslabi, učinit će vas jačima u možda važnijim stvarima od onih koji se sada događaju.

 

LJUBAV: 30% , ZDRAVLJE: 31% , POSAO: 29%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 4

 

Isticat ćete se i preuzimati vodeću ulogu u kreiranju privatnih i poslovnih obaveza. Golema energija povremeno će prerastati u razdražljivost pa biste nekim postupcima mogli iritirati bliske ljude. Ljubavni problemi mogu se pojaviti uslijed vašeg izraženog ponosa. Nemojte raditi protiv svojih osjećaja, a time i protiv sebe.

 

LJUBAV: 77% , ZDRAVLJE: 79% , POSAO: 80%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.