Dnevni horoskop za 23.prosinca.2017.

Na današnji su dan rođeni Jean-Francois Champolion, čovjek koji je prvi odgonetnuo egipatske hijeroglife, gitarist Guns’n’Rosesa Slash i glumica, pjevačica i manekenka Carla Bruni.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 2

 

Bit ćete spremni na veće životne zaokrete. Iako odluke neće biti lagane, preuzet ćete odgovornost za svoje postupke, a rješenje složenih situacija je na pomolu. Ako ste u braku, morat ćete unijeti više ravnoteže između posvećenosti roditeljstvu i bračne uloge. S nečim ste previše opterećeni.

 

LJUBAV: 22% ZDRAVLJE: 25% , POSAO: 31% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 3

 

Živjet ćete u raskoraku između posla i privatnog života. Ljubavne okolnosti nalagat će dodatne ustupke, što vam baš i neće polaziti za rukom. Ako ste novi u poduzeću, morat ćete se snalaziti kako najbolje znate i umijete, nerijetko i rješavati situacije koje nadilaze vaše znanje i iskustvo. No snalažljivi ste pa problema neće biti.

 

LJUBAV: 60% , ZDRAVLJE: 56% , POSAO: 54%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 5

 

Poslovi koje ste pravodobno priveli kraju, omogućit će nesmetano bavljenje drugima ili ugodno druženje i prijateljsko čavrljanje s poslovnim kolegama. Možda vas ugodno iznenade božićnica ili neki drugi dar, a zajednička proslava omogućit će vam da se zbližite s nekim ljudima i ostvarite bolji odnos.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 96%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 5

 

Odvojite malo vremena za opuštanje, laganu tjelovježbu ili bezbrižno druženje s djecom. U ovim danima gužve i velikih očekivanja očuvajte unutarnji mir i dobre kontakte s okolinom. Mogli biste ugostiti rođake ili prijatelje koji će nekoliko dana provesti u vašem domu. Među pristiglim božićnim čestitkama izdvojit će se jedna vama jako bitna.

 

LJUBAV: 86% , ZDRAVLJE: 79% , POSAO: 89%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 2

 

Teškoće s partnerovom rodbinom ili članovima obitelji riješit ćete otvorenim razgovorom. Nemojte odustati od nekih planova jer ono što vas sprječava u njihovoj provedbi, uskoro će biti otklonjeno. Ne dopustite kolegama da se raspituju o vašim privatnim planovima u pretjeranoj mjeri. Ako ste u novoj vezi, izbjegavajte ljubomorne scene.

 

LJUBAV: 20% , ZDRAVLJE: 26% , POSAO: 28%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 4

 

Udvarat će vam se osoba koja neće ponuditi ono za čim čeznete. No potrudite se zadržati je barem kao prijatelja. Kupnju božičinih darova ne ostavljajte za posljednji trenutak jer će vam predstavljati prevelik stres pored ostalih obaveza. Krećete li u kupnju darova, pazite da se previše ne istrošite.

 

LJUBAV: 75% , ZDRAVLJE: 72% , POSAO: 79%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 5

 

Očekuje vas mnogo neočekivanih susreta, telefonskih poziva te povećan broj obaveza. Nećete odoljeti izazovu flerta. Netko će vas snažno privući na prvi pogled. Naoružajte se strpljenjem jer ćete dobiti priliku za susret ili izlazak udvoje. Ne zaboravite voljenima poslati božićnu čestitku.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 98% , POSAO: 100%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 3

 

Mogli biste se naći u velikoj gužvi ili pretrpani poslom pa ćete se kući vratiti umorni i neobavljenih privatnih obaveza. Prisjest će vam gužve u trgovinama i opća blagdanska strka. Godit će vam nekoliko sati popodnevnog sna pa ćete tek navečer osjećati da vam se energija i dobro raspoloženje vraćaju.

 

LJUBAV: 52% , ZDRAVLJE: 58% , POSAO: 63%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 5

 

Širit ćete oko sebe pozitivnu energiju, a problematične obiteljske odnose postaviti na zdravije temelje. Mogli biste upoznati privlačnu osobu posredstvom zajedničkog prijatelja. Ignorirajte nalet strasti i privlačnosti i pristupite joj prijateljski. Takav pristup donijet će više uspjeha jer će vam dati vremena da se oboje bolje upoznate.

 

LJUBAV: 89% , ZDRAVLJE: 90% , POSAO: 92%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 2

 

Ne dopustite da vam loše okolnosti pokvare poslovni ili ljubavni uspjeh. Budite spremni na iznenađenja i neočekivane obrate situacija. Vjerujte unutarnjem osjećaju. Nećete imati dovoljno vremena za obavljanje planiranih aktivnosti. Zahtjevi ukućana bit će povećani, a član rodbine molit će vas za uslugu.

 

LJUBAV: 28% , ZDRAVLJE: 31% , POSAO: 33%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 5

 

Uživat ćete potporu nadređenih i ostvariti korisno poslovno poznanstvo. Mogli bi vam ponuditi bolje plaćeno radno mjesto, nastavak školovanja ili specijalizaciju koju ćete ostvariti iduće godine. Stjecaj okolnosti ići će naruku vašim planovima. Moguć je priljev novca, ali i ponuda za doček Nove godine u inozemstvu.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 99% , POSAO: 100%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 4

 

Planetarni položaji pomažu vam osvijestiti vaše duboke, istinske potrebe. Bolje ćete razumjeti svoja raspoloženja i motive koji vas pokreću na djelovanje. Zauzeti će tražiti više slobodnog prostora za izlaske i druženja s prijateljima, a možda se uplesti u pustolovinu koja će biti važan test za njihovu vezu.

 

LJUBAV: 67% , ZDRAVLJE: 69% , POSAO: 68%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.