Dnevni horoskop za 23.siječnja.2018.

Na današnji su dan rođeni slikar Edouard Monet, gitarist Django Reinhardt i seizmolog Andrija Mohorovičić.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 5

 

Intuitivno ćete procjenjivati ljude i situacije. Uočavat ćete bitno, odbacivati ono što je suvišno i mudro ulaziti u srž problema. Iznimno uspješno snalazit ćete se u radu s ljudima. U ljubavi ćete biti strastveni, ali i nepredvidivi pa ćete svojim ponašanjem zbunjivati partnera. No to će unijeti više uzbuđenja u vaš odnos.

 

LJUBAV: 100% ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 100% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 3

 

Nezadovoljstvo poslovnom situacijom prenijet ćete u privatni život. Partnerovi komentari bit će vam iritantni, iako će biti izrečeni u najboljoj namjeri. Neki će se uplesti u ljubavne intrige, ili se poslužiti raznim lukavstvima kako bi osvojili osobu koja im se sviđa. Mogli biste riješiti financijski problem ili ćete nekome vratiti dug.

 

LJUBAV: 50% , ZDRAVLJE: 46% , POSAO: 49%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 4

 

Raspoloženje će vam biti dobro. No okolnosti će biti nepredvidljive pa ćete morati mijenjati planove i prilagođavati se drugima. Osobito će prijepodnevni sati biti stresni, ali će osjećaj ispunjenosti biti jači od umora. Prijatelj će vam mudrim savjetom pomoći da na drukčiji način sagledate problem koji vas dugo muči.

 

LJUBAV: 76% , ZDRAVLJE: 79% , POSAO: 82%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 2

 

Uspoređujete se s drugima s čime si nepotrebno stvarate komplekse. Prisni kolega na poslu dat će vam dragocjen savjet koji poslušajte i primijenite u životu. Pripremite se i za vrlo intenzivan dan u kojem ćete biti traženi na sve strane. Mnogima ćete izaći ususret pa nije isključeno da ćete navečer spadati s nogu od umora.

 

LJUBAV: 26% , ZDRAVLJE: 25% , POSAO: 23%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 5

 

Bit ćete komunikativni i druželjubivi, spremni ni pustolovine, noćni život i nova poznanstva. Drugima ćete pristupiti izravno, no ako predosjetite da je netko prema vama neiskren, brzo ćete ga maknuti iz svog života. Postići ćete odlične rezultate u tjelovježbi ili dijeti, pa ostanite ustrajni jer će vam se isplatiti.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 100%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 3

 

Ne dopustite da loša financijska situacija bude razlogom obiteljskih rasprava. Zajedničkim snagama pokušajte pronaći makar privremeno rješenje. Nemojte stalno nekamo žuriti, a zapravo svuda kasniti. Kad radite, radite smireno, kad ste s partnerom ne mislite na posao! Bolovi u kralježnici bit će češći kod onih koji imaju sjedeći posao.

 

LJUBAV: 56% , ZDRAVLJE: 50% , POSAO: 49%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 2

 

Zbližite se s članovima obitelji, partnerom ili prijateljima, osobito ako ste se od njih udaljili. Pokažite da vam je stalo do njihovih interesa i problema. Ne prepuštajte drugima inicijativu ni u čemu jer ćete se dovesti u ovisan položaj. Posvetite više vremena djeci, osobito ako ih zbog posla dovoljno ne viđate.

 

LJUBAV: 28% , ZDRAVLJE: 25% , POSAO: 23%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 3

 

Sklapat ćete zanimljiva poznanstva i imati mnogo dobiti od drugih ljudi. Privest ćete kraju posao koji vam je bio veliki teret. No nećete se uspjeti dobro odmoriti jer vas čeka gomila drugih zadataka. Ljubavni život kreće uzlaznom putanjom. Nadahnut će vas partnerov entuzijazam i smisao za humor.

 

LJUBAV: 60% , ZDRAVLJE: 58% , POSAO: 52%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 5

 

Jutro će proteći u znaku dinamične poslovne aktivnosti. Radit ćete mnogo i biti u prilici pomagati drugima. Oslobodite svoju kreativnost jer učinci vašeg djelovanja neće proći nezamijećeno. Smoći ćete snage i odvažnosti presjeći tijek jedne vama neodgovarajuće situacije. Nakon toga osjetit ćete veliko olakšanje.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 99% , POSAO: 100%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 2

 

Djelovat ćete na više strana i užurbano hvatati korak s raznovrsnim zadacima. Nedostajat će vam koncentracije i prilagodljivosti pa ćete nailaziti na nerazumijevanja s bližnjima. Bit ćete osamljeni u nekim svojim poslovnim idejama i pothvatima, ali to vas neće obeshrabriti u nastojanju da ih ostvarite.

 

LJUBAV: 25% , ZDRAVLJE: 29% , POSAO: 30%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 5

 

Planeti će potaknuti vašu potrebu za stjecanjem znanja i učenjem. Slobodno vrijeme provodit ćete čitajući, pretražujući internet ili nabavljajući novu literaturu. Nalazit ćete prave riječi u svakoj situaciji, a u timskom radu pokazat ćete se kao tolerantan i prilagodljiv suradnik. Mnogo poruka pristizat će vam na mail i SMS.

 

LJUBAV: 85% , ZDRAVLJE: 87% , POSAO: 90%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 5

 

Ne dopustite da vas netko uvuče u svoje probleme. Zadržite odstojanje i ne ulazite dublje u tematiku. Postavite se odlučno, čak i ako se tako ne osjećate. Netko će vas zatražiti novac, što ćete teško moći odbiti. Potkraj dana bit ćete prilično iscrpljeni pa je raniji odlazak na spavanje više nego preporučljiv.

 

LJUBAV: 92% , ZDRAVLJE: 90% , POSAO: 95%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.