Dnevni horoskop za 24.ožujka.2018.

Na današnji su dan rođeni iluzionist mađarskog podrijetla Harry Houdini, glumac Terrence Steven “Steve” McQueen te alpinist Jerzy Kukuczka.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 2

 

Teško ćete se opuštati, misli će vam se vrtjeti oko nedavnih poslovnih događaja. Analizirat ćete što vam je tko rekao i razmišljati u čemu ste pogriješili. Partner bi se mogao osjećati zapostavljen. Nemojte ga isključiti iz svojih problema nego ih podijelite s njim. Muče li vas zdravstvene tegobe, razmislite o sistematskom pregledu.

 

LJUBAV: 26% ZDRAVLJE: 21% , POSAO: 25% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 5

 

Planeti će u vama probuditi želju za zabavom, putovanjima i ljubavi. Spontani ste i s lakoćom osvajate simpatije okoline. U blizini najmilijih pronaći ćete razumijevanje, a problemi i sporovi bit će izglađeni barem na neko vrijeme. Ljubavne želje sve su bliže ostvarenju. Slobodnima se pružaju nove prilike ili mogućnost obnavljanja bivše veze.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 91% , POSAO: 100%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 3

 

Posvetite se onima koje volite i učinite sve da što prije izgladite nesporazum s članom obitelji. Ne razmišljajte o tome tko je od vas dvoje u pravu, nego pružite ruku pomirenja. U ljubavi ćete postati odlučniji i znati što želite. Shvatit ćete da su prekidi bili nužni za nastup još boljih prilika. No i dalje ne možete zaboraviti bivšu simpatiju.

 

LJUBAV: 38% , ZDRAVLJE: 45% , POSAO: 49%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 2

 

Porast kućnih obaveza neće umanjiti vašu težnju za ljubavnim ispunjenjem. Trebat će vam partnerove nježnosti, a ako ste sami, pomno ćete se urediti za večernji izlazak. Ostajete li kod kuće, zabavite se nečim. Dajte oduška mašti, budite kreativni i poduzetni, bilo da je riječ o hobijima ili svakodnevnim poslovima.

 

LJUBAV: 30% , ZDRAVLJE: 31% , POSAO: 38%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 3

 

Prijatelji ili rođaci mogli bi nenajavljeno doći u posjet. Možda će vam pokvariti neke od današnjih planova, no njihov veseli smijeh i dobrodušnost brzo će vas oraspoložiti. Večernji izlazak donosi nove zanimljivosti. Prihvatite prijedlog osobe suprotnog spola. Odnos prijateljstva razvit će se u nešto dublje.

 

LJUBAV: 52% , ZDRAVLJE: 50% , POSAO: 44%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 5

 

Iskoristite višak energije na kvalitetan način. Ako ste slobodni izađite van, družite se, budite opušteni. Bit ćete puni optimizma i potrebe da svoj život promijenite nabolje. U ljubavi će vam biti važnije intelektualno prožimanje i ugodni razgovori, osobito ako ste tek ušli u vezu. Drugoj će strani takav vaš stav itekako odgovarati.

 

LJUBAV: 98% , ZDRAVLJE: 95%, POSAO: 100%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 2

 

Nesigurni ste u partnerove osjećaje, a ni sami mu ne pružate dovoljno ljubavnih dokaza. Vrijeme je da poradite na osjećajnoj uzajamnosti. Sanjarit ćete dobar dio dana i neće vam se ništa raditi, no obiteljske obaveze vratit će vas u stvarnost. Ako ste zasićeni međuljudskim odnosima, pokušajte dan provesti sami, šećući prirodom.

 

LJUBAV: 19% , ZDRAVLJE: 20% , POSAO: 23%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 4

 

Što se budete više kretali i imali više slobodnih aktivnosti, to ćete se bolje osjećati. Stoga podredite ovaj dan sebi, onome što vas zanima i usrećuje. Neka vas ne grize savjest ako pritom nekog malo i zanemarite. Od ljubavnog života tražit ćete raznovrsnost, samo ne rutinu pa ćete partnera večeras nečim lijepim iznenaditi.

 

LJUBAV: 80% , ZDRAVLJE: 73% , POSAO: 72%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 5

 

Zabava i rekreacija u društvu pružit će vam olakšanje od briga. Stoga ako osjetite da vas hvata neraspoloženje, ne libite se pozvati nekog s kime ćete zaigrati partiju šaha, karata ili gledati filmove. Odnos s djecom, vašom ili bliže rodbine bit će izvor velikog zadovoljstva. Gosti će vas iznenaditi skromnim, ali korisnim darom.

 

LJUBAV: 85% , ZDRAVLJE: 81% , POSAO: 77%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 5

 

Bračni i obiteljski život iziskivat će odricanja i prilagodbe. No nećete gubiti iz vida krajnji cilj; iza vaših odluka i postupaka stajat će utemeljeni razlozi. U ljubavi vas očekuju nezaboravna iskustva. Inicijativa koja će poteći od voljene osobe, ispunit će zajednički vikend uzbudljivim i raznovrsnim sadržajima.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 98% , POSAO: 94%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 3

 

Slobodno vrijeme radije ćete provoditi u samoći, možda s dobrom knjigom u ruci ili u telefonskom razgovoru s intimno bliskom osobom. No malo toga će se odvijati po planu. Zvono na vratima često će zvoniti pa ćete dobiti goste, a i partnerovi poslovni problemi u priličnoj će mjeri zaokupljati vašu pozornost.

 

LJUBAV: 55% , ZDRAVLJE: 58% , POSAO: 45%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 5

 

Partner vam pruža potporu, no nemojte škrtariti kad to isto zatreba i njemu. Ako ste nedavno prekinuli vezu, ovo je dan u kojem bi vaša inicijativa za novim početkom mogla uroditi plodom. Ponudite ruku pomirenja, izvedite partnera van ili mu pripremite omiljenu večeru. Mlađi će se odlično zabaviti u društvu.

 

LJUBAV: 90% , ZDRAVLJE: 82% , POSAO: 84%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.