Dnevni horoskop za 24.prosinca.2017.

Na današnji su dan rođeni legendarna austrijska kraljica Sissi, čudnovati milijarder Howard Hughes i egipatski predsjednik Anwar el-Sadat.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 2

 

Nastojte sve pripreme obaviti što ranije jer biste mogli klonuti od umora. Nemojte dopustiti da vam besposleni pojedinci kradu dragocjeno vrijeme. O vašoj omiljenosti kod ljudi mnogo će govoriti broj SMS poruka i čestitki koje ćete primiti za Božić. Ako ste mlađi, netko će vam prikladnim darom iskazati svoje simpatije.

 

LJUBAV: 28% ZDRAVLJE: 22% , POSAO: 24% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 3

 

Prijatelj bi vas mogao tražiti novac ili savjet – pomognite mu koliko možete. Popodnevni mir ometat će česti telefonski pozivi rodbin pa će domaćice svaki čas prekidati svoj posao. Nije isključeno da dobijete goste kojima se uopće niste nadali. Božić ćete u cijelosti provesti u ugodnom ozračju, iako se baš nećete sasvim odmoriti.

 

LJUBAV: 55% , ZDRAVLJE: 57% , POSAO: 60%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 2

 

Ako je vaša veza pred prekidom, pokušajte vratiti izgubljeno povjerenje iskrenim razgovorom. Božićni dani savršeno su vrijeme za to. Prikladnim darom oraspoložite voljenog pa će i do pomirenja brže doći. Domaćice će biti opterećene blagdanskim pripremama, no nemojte sve raditi sami – zaposlite ukućane!

 

LJUBAV: 31% , ZDRAVLJE: 29% , POSAO: 26%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 5

 

Mnogi će tražiti vaše društvo, a i sami ćete nastojat biti ondje gdje se nešto događa. Susretat ćete se s mnoštvom zanimljivih informacija i ljudi. Idete li u kupnju, kući ćete se vratiti puni darova, ali nećete žaliti za potrošenim novcima. Neočekivani susret ili vijest mogući su tijekom večeri, a samci bi mogli steći nečiju naklonost.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 97% , POSAO: 100%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 5

 

Obnovit ćete odnose koje ste zanemarili. Primit ćete brojne božićne čestitke, a osoba koja vas potajno simpatizira mogla bi vam predložiti izlazak. Možete li sebi priuštiti kakvo putovanje ili odlazak na skijanje, odlično ćete se provesti. Ako ste za upravljačem vozite oprezno – nemojte biti nesavjestan vozač!

 

LJUBAV: 86% , ZDRAVLJE: 82% , POSAO: 79%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 4

 

Bit ćete romantični i skloni osjećajnim izljevima. Ljubavne veze će se zahuktati novim nabojem, a osamljeni bi mogli dobiti SMS poruku koja pruža nadu u rađanje nove ljubavne veze. Oni koji su otputovali u posjet rodbini, odlično će se zabaviti i družiti. Brakom vezani neka pripaze da ne dođe do svađe s partnerom!

 

LJUBAV: 74% , ZDRAVLJE: 78% , POSAO: 80%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 5

 

Životnu radost crpit ćete u izlascima, zabavama i proslavama. Ako ste u vezi, ljubav će procvjetati. Bit će situacija u kojima ćete ponovno otkrivati već zaboravljene čari svoga partnera. Božićni dani proteći će vam u druženjima, a nečiji će vas dar oduševiti. Potkraj dana umor bi vas mogao prikovati za krevet.

 

LJUBAV: 92% , ZDRAVLJE: 94% , POSAO: 97%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 5

 

Uživat ćete povjerenje vama važnih ljudi, a redovito će drugi od vas tražiti savjete ili mišljenje. Susjedi, prijatelji, djeca i bliski rođaci ispunjavat će vam sve slobodno vrijeme. Očekujte brojne posjete i druženja u svom domu. Bit ćete glavni zabavljači u svakom društvu, a nekima se sreća smiješi i na ljubavnom planu.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 98% , POSAO: 100%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 3

 

Očekuje vas mnogo uzbuđenja, ali i rada pa računajte na povećanu dozu stresa. Nećete biti pristalica velikih društva i druženja. Radije ćete provesti večer u domu prateći blagdanski program, u mirnoj pizzeriji ili restoranu nego u zadimljenom, kafiću ili na bučnoj zabavi. Idete li na polnoćku, toplo se odjenite.

 

LJUBAV: 43% , ZDRAVLJE: 50% , POSAO: 49%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 2

 

Prijatelji će vas pozivati da se nađete, no vama će više odgovarati da se skrasite u domu, podalje od buke i ljudskog žamora. Odgodite previše stresne obaveze – potreban vam je odmor. Bit ćete sretni zbog dolaska gostiju, ali i prilično umorni od kućnih poslova i služenja drugih.

 

LJUBAV: 24% , ZDRAVLJE: 21% , POSAO: 26%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 4

 

Nedostajat će vam društvo pa ćete jedva čekati da netko od gostiju pozvoni na vaša vrata. Mlađi će se osjećati nemirno pa nije isključeno da organizirate kakav tulum i zabavite se s društvom. Domaćice će biti umorne, ali i zadovoljne te još iznaći snage da ukrase svoj dom – gosti će biti zadivljeni vašim umijećima.

 

LJUBAV: 63% , ZDRAVLJE: 59% , POSAO: 65%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 5

 

Okružit ćete se optimističnim ljudima, a mlađi će odlascima na kućne zabave ispunjavati slobodno vrijeme. Božićni blagdani proteći će u veselom raspoloženju. Uživat ćete u pripremljenim slasticama te u dobrom raspoloženju ukućana. Radovat ćete se dolasku rodbine ili ćete sami nekome otputovati.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 97% , POSAO: 100%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.