Dnevni horoskop za 24.siječnja.2018.

Na današnji su dan rođeni car Hadrijan, graditelj znamenitog zida u Velikoj Britaniji, najpoznatiji kastrat Farinelli i pjevač Neil Diamond.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 5

 

Optimizam vas neće napuštati ni u trenucima u kojima bi netko drugi posustao. Ostavljat ćete izvrstan dojam na druge i mnogi će se u vašem društvu osjećati opuštenima. Komunikacija s partnerom te razmjena misli i iskustava s njim omogućit će vam nove spoznaje. Shvatit ćete koliko ga zapravo malo poznajete.

 

LJUBAV: 100% ZDRAVLJE: 95% , POSAO: 100% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 3

 

Prijateljstva, poslovni odnosi i ljubavne veze bit će narušene pomanjkanjem vremena i osjećajem da vas ne cijene dovoljno. Pripazite što govorite na javnom mjestu i čuvajte novce, dokumente i povjerljive informacije. U ljubavi ne odustajte dok sve ne bude onako kako želite – riješite problem koji je uzdrmao bračne temelje.

 

LJUBAV: 58% , ZDRAVLJE: 50% , POSAO: 60%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 5

 

Odvažite se na odlučne poslovne poteze i rješavanje novčanih problema. Neke će se okolnosti dobro poklopiti i olakšati vam izlaz iz problema. Samostalniji ste i imate potrebu sami upravljati svojim životom. Nećete dopuštati nikom da odlučuje umjesto vas. Znat ćete se izboriti za ljubavnu vezu kojoj se protive vaši najbliži.

 

LJUBAV: 89% , ZDRAVLJE: 92% , POSAO: 93%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 2

 

Nametnuti poslovi ili pritisak kojima će vas podvrgnuti šefovi, sputat će vašu kreativnost i prave potencijale. Posrijedi je prolazna poslovna kriza koju ćete najbolje prevladati ako se prilagodite i ne ulazite u nadmudrivanja. Vaša očekivanja bit će teško zadovoljiti, a budući da toga nećete biti svjesni kritizirat ćete i biti kritizirani.

 

LJUBAV: 26% , ZDRAVLJE: 25% , POSAO: 21%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 5

 

Moguće su pozitivne poslovne promjene ili kvalitetniji pristup obvezama. Vaš položaj bit će stabilan, zato nemojte dopustiti da vas iskorištavaju. Sami se potrudite oko ostvarenja svojih želja i ne očekujte pomoć od drugih, jer se oni na koje računate neće previše iskazati. Partneru budite potpora, čak i ako niste u najboljim odnosima.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 98% , POSAO: 100%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 4

 

Vaši se planovi približavaju ostvarenju, unatoč pojačanoj izloženosti stresu i nepravdama. Ljubavni partner je pod pritiskom isto kao i vi. Pronađite načina za novo zbližavanje – zatvaranjem u sebe nećete ništa postići. Ako ste osjetljivog zdravlja, neka vam uredan način života bude prioritet. Jedite puno voća i pijte dovoljno tekućine.

 

LJUBAV: 80% , ZDRAVLJE: 75% , POSAO: 77%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 2

 

Brzo ćete se umarati pa izbjegnite zahtjevnije obaveze. Bit ćete nezainteresirani za okolna zbivanja, no mnogi vas neće ostavljati na miru, bilo da su to prijatelji, partner ili kolege. Svatko od njih trebate će vaše usluge, pomoć ili savjet. Imat ćete jaku želju za promjenom, ali nećete znati od kuda početi. Pričekajte da vam neke odluke dozriju.

 

LJUBAV: 33% , ZDRAVLJE: 34% , POSAO: 28%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 3

 

Brige bi vam mogla zadavati primanja koja će biti neredovita. Moglo bi vam se dogoditi da preuzmete dužnost odsutnog kolege, što će vas dodatno opteretiti. Uznemirit će vas blizina osobe koja vas snažno privlači. Neće vam polaziti za rukom procijeniti kako se trebate postaviti i što učiniti. Možda je bolje prvi korak prepustiti drugoj strani.

 

LJUBAV: 60% , ZDRAVLJE: 57% , POSAO: 53%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 5

 

Prihvatite izazov u poslovnom okruženju, čak i ako niste sigurni kako će se dalje odvijati. Zamijenite uhodanost i predvidljivost s nečim što donosi i rizik – treba vam malo adrenalina i uzbuđenja. Ljubav će se naći u centru zbivanja. Uspavana strast probudit će se u dugim vezama, a slobodni će uživati u životu punim plućima.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 93% , POSAO: 100%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 2

 

Ne ulijećite nepromišljeno u nova poznanstva. Imajte više povjerenja u procjenu prijatelja koji će vas dobro savjetovati. Ne dopustite rodbini da se petlja u vaš privatni život. Postavite se čvrsto i pokažite im da zadiru tamo gdje im nije mjesto. U nečemu vama bitnom nećete moći računati na partnerovu potporu i pomoć.

 

LJUBAV: 21% , ZDRAVLJE: 27% , POSAO: 30%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 5

 

Osvajat ćete spontanim i srdačnim ponašanjem. Mogla bi vas iznenaditi nova ljubavna ponuda koja će, prihvatite li je, promijeniti vaš život. Više pozornosti posvetit ćete njezi svoga tijela. Kozmetičkim tretmanima, dijetom ili posjetom frizerskom salonu osvježit će izgled i bolje se osjećati. Školarci će se na lukav način domoći dobre ocjene.

 

LJUBAV: 90% , ZDRAVLJE: 83% , POSAO: 84%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 4

 

Moguće su promjene radnog mjesta zbog preseljenja ili napredovanja. Razmišljat ćete o načinima kako poboljšati životni standard. Razmišljat ćete o honorarnom poslu, biti spremni raditi i poslove koji nisu u vašoj struci. Nećete biti imuni na ljubavna događanja. Tražit ćete dokaze ljubavi i unijeti više nježnosti u vezu.

 

LJUBAV: 68% , ZDRAVLJE: 60% , POSAO: 59%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.