Dnevni horoskop za 25.lipnja.2018.

Dnevni horoskop za 25. lipnja, dan kad zvijezde poručuju sljedeće – Ovnovi moraju biti malo koncentriraniji, Djevice će imati prevelika očekivanja, dok Jarci trebaju malo pregledati financije.

 

Na današnji su dan rođeni književnik i novinar George Orwell, pjevač George Michael te komičar Ricky Gervais.

 


 

 

OVAN (21.03.-19.04.)

 

Kad vam se sve čini previše dobro, sigurno je da se negdje skrivaju nevolje. Najbolji način za izbjegavanje problema je koncentriranje na pozitivne mogućnosti umjesto traženja nevolja. Davanjem pozornosti samo na dobre stvari negativnosti će nestati same od sebe. Sve što danas kažete na glas imat će utjecaja na vašu budućnost pa budite afirmativni u svim svojim izjavama.

 


 

 

BIK (20.04.-20.05.)

 

Kad vam se sve čini previše dobro, sigurno je da se negdje skrivaju nevolje. Najbolji način za izbjegavanje problema je koncentriranje na pozitivne mogućnosti umjesto traženja nevolja. Davanjem pozornosti samo na dobre stvari negativnosti će nestati same od sebe. Sve što danas kažete na glas imat će utjecaja na vašu budućnost pa budite afirmativni u svim svojim izjavama.

 


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

 

Danas vam je lako započeti sve što ste zamislili. Stvari će se odvijati bolje nego ste i mislili pa ćete poželjeti pretvoriti ga iz običnog u ogroman. Nemojte pretjerivati jer krajnosti nisu praktične. Umjerenost je put vašeg uspjeha. U ljubavi biste mogli osjetiti jaku povezanost s osobom iz vaše prošlosti. Općenito ćete osjetiti pojačanu emotivnost prema svemu što se događa vama i oko vas.

 


 

 

RAK (21.06.-22.07.)

 

Danas biste mogli biti toliko u vlastitoj intuiciji da ćete pomiješati maštu s realnošću. Teško vam je biti objektivnima čak i kad baratate svim činjenicama. Sve što činite je usko povezano s vašim emocijama pa se nemojte uvjeravati kako vidite pravu istinu. Nema ništa loše u tome što izabirete ono što volite sve dok znate što činite i zašto to činite.

 


 

 

LAV (23.07.-22.08.)

 

Usko ste povezani sa svojim partnerom. Iako vam se više sviđa ideja vaše vladavine u kući danas vam to neće ići od ruke. Nemojte se boriti protiv jednakosti jer ona je osnova pravih veza. Ovaj osjećaj povezanosti neće dugo potrajati pa pokušajte ga iskoristiti na najbolji način i saznati sve od vašeg partnera što vam se inače ne usudi reći.

 


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.)

 

Danas imate prevelika očekivanja od samih sebe. Podcjenjujete količinu vremena i energije kojom raspolažete za svoje brojne obveze. Teško vam je suočiti se s razočaranjem kad ne stignete obaviti posao kako ste zamislili, a još teže suočiti se s onima kojima ste obećali da će sve biti u redu. Izvucite najbolje iz ove lekcije i ubuduće ne uzimajte poslove koje ne možete sustići odraditi.

 


 

 

VAGA (23.09.-22.10.)

 

I dalje ste u situaciji gdje morate balansirati između mnogih obveza i svog neizlječivog optimizma. Danas biste mogli ukrasti malo vremena za sebe izbjegavajući one najteže poslove. U ljubavi, negiranje osjećaja prema jednoj osobi donosi vam posljedice koje niste očekivali. Razmislite prije nego nešto kažete i povrijedite ju.

 


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.)

 

Danas biste se mogli razočarati u članu obitelji ili partneru, a to bi moglo biti povod sukobu kroz sljedećih par dana. Kako biste smanjili mogućnost svađe nemojtedavati obećanja koja nećete moći ispuniti te smanjite očekivanja koja imate od bliskih osoba. Budite iskreni i problem riješite u korijenu razgovorom prije nego se pretvori u veći sukob.

 


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

 

Današnji raspored planeta pojačava intenzitet vaših odnosa sa svima oko vas. Vaša letvica je toliko visoko postavljena da se pitate hoćete li stići sve obaviti. Stvari se počinju spuštati na svoje mjesto već sutra pa se nemojte previše brinuti. Posvetite se partneru i uživajte u otvorenoj komunikaciji s njim/njom.

 


 

 

JARAC (22.12.-19.01.)

 

Trebali biste se odmaknuti na trenutak od svih svojih aktivnosti i iznova procijeniti financijsko stanje. Na neko vrijeme odgodite manje važne hobije kako biste poplaćali račune i ono što je važnije. Također, smanjite izlaske i troškove koji idu uz to. Ne morate imati kaput i torbu u svim bojama. Preraspodjela troškova će vam pomoći da se novčana situacija popravi.

 


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.)

Odašiljete pozitivnu energiju čak i prema onima koji vas pritišću svojim zahtijevima. Iako imate puno posla sve stižete obaviti sa smiješkom. Nemojte zaboraviti i na drugu stranu osjećaja u vama. Dobar razgovor s prijateljima će vam produbiti prijateljstvo, a moglo bi se na kraju izroditi i kakvo partnerstvo u poslu na obostranu korist.

 


 

 

RIBE (19.02.-20.03.)

 

Uživajte u emocionalnom zadovoljstvu i harmoniji svoga doma. Danas je dobar dan za dublji razvoj odnosa s partnerom, obitelji i prijateljima. Mogao bi vam se dogoditi slučajan susret s nekim iz vaše prošlosti koji će vam uzburkati osjećaje. Pripazite što ćete reći kako kasnije ne biste požalili. Radni tempo se lagano diže pa biste mogli na trenutke osjetiti pojačan umor.

 


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.