Dnevni horoskop za 25.veljače.2018.

Na današnji su dan rođeni pisac Karl May, pisac, učitelj, filozof i osnivač duhovno-filozofskog pokreta antropozofije Rudolf Steiner te ruski političar i diplomat Vjačeslav Mihajlovič Molotov.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 2

 

Obiteljska situacija zahtijevat će veći oprez nego inače. Prilagodite se promjenama koje diktiraju ukućani jer će biti objektivniji od vas. Djeca će tražiti više pažnje ili ćete se upustiti u čišćenje stana i pripremati večeru za goste. Obaveze će vas prilično iscrpljivati pa ćete jedva čekati večer da možete ostati sami

 

LJUBAV: 37% ZDRAVLJE: 30% , POSAO: 29% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 5

 

Da biste objektivno sagledali ljubavnu situaciju, pomoći će vam blizak prijatelj svojim mudrim opažanjima. Poslušajte njegov savjet! Oni koji su odlučili provesti mirnu večer, neće moći odbiti prijateljske pozive i nenajavljene goste. Kućom će vam odzvanjati smijeh i zabava, što će i vas jako oraspoložiti.

 

LJUBAV: 98% , ZDRAVLJE: 97% , POSAO: 99%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 4

 

Telefonski razgovori, čitanje elektronske pošte i kave s prijateljima oduzimat će mnogo vremena, ali ćete u tome uživati. Pozovite nekoga tko vam je simpatičan da s vama izađe večeras van – ispast će bolje nego što ste se nadali. Ako ste u braku, odvojite malo vremena koje ćete provesti nasamo s partnerom.

 

LJUBAV: 81% , ZDRAVLJE: 75% , POSAO: 70%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 5

 

Dan će vam ispuniti druženja, pojačana tjelesna i mentalna aktivnost te susreti s ljudima koje dugo niste vidjeli. Osjećat ćete veliko uzbuđenje i iznenadni priljev energije koji usmjerite na ljubav. Nemojte samo misliti na posao jer se vrijedi posvetiti partneru, obitelji. Pronađite lijepe strane svoje veze, čak i ako je odnos u krizi.

 

LJUBAV: 98% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 3

 

Ne zanemarujte voljene osobe. Odnosima će najviše štetiti vaša tvrdoglavost i pomanjkanje iskrenog razgovora. Uvrijedi li vas tko, nemojte šutjeti i trpjeti u sebi – moglo bi se dogoditi da se istresete na nekom nedužnom. Osigurajte sebi trenutke mira i privatnosti, budući da će vas danas smetati bilo kakvi kontakti.

 

LJUBAV: 54% , ZDRAVLJE: 60% , POSAO: 49%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 5

 

Zbližit ćete se s ljudima koje ste zbog obaveza zanemarili, a sporne obiteljske situacije zamijenit će ugodniji odnosi s ukućanima. Poboljšat ćete komunikaciju s djecom pa će vaši razgovori s njima biti ugodni i nadahnuti. Vratit će vam se izgubljena vjera u odnos od kojeg ste već digli ruke – simpatija će se truditi da vas osvoji.

 

LJUBAV: 79% , ZDRAVLJE: 84% , POSAO: 89%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 2

 

Bit ćete skloni preuveličavanju. I sitnica će biti dovoljna da vas isprovocira i potakne na burnu reakciju. Iako ćete biti svjesni u čemu griješite, neće vam biti lako uspostaviti samokontrolu. Mogle bi se pojaviti zdravstvene tegobe koje će vas uznemiriti, a koje su najvjerojatnije posljedica premorenosti od radnog tjedna.

 

LJUBAV: 29% , ZDRAVLJE: 23% , POSAO: 21%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 5

 

Primijetit ćete kako se situacije koje vam do jučer nisu išle naruku, polagano okreću u vašu korist. Ovo će osobito biti istaknuto na ljubavnom planu pa ako ste u nekog zaljubljeni, učinite sve kako biste skrenuli pozornost na sebe. Prijatelji ili rodbina pozvat će vas na večeru, no imate li djecu, pojavit će se problem oko njihova čuvanja.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 96%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 3

 

S partnerom ćete otvoreno razgovarati o problemima. Iako ih nećete odmah riješiti, otvorit ćete put daljnjoj, kvalitetnijoj komunikaciji. S ukućanima ćete razgovarati o financijskoj situaciji, pokušavajući naći rješenja za nastale dugove. U večernjim satima izbjegavajte alkohol i ljude u čijem vam društvu nije ugodno.

 

LJUBAV: 59% , ZDRAVLJE: 59% , POSAO: 51%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 2

 

Bit ćete skloni pogrešnom prosuđivanju pa ćete se lako porječkati s prijateljima i članovima obitelji. Živcirat će vas uplitanje drugih u vaš ljubavni život, čak i ako bude riječ o nečijim dobrim namjerama. Upoznat ćete osobu koja će ostaviti snažan dojam na vas, no kako ćete biti vrlo nervozni, mogli biste napraviti pogrešan korak.

 

LJUBAV: 29% , ZDRAVLJE: 33% , POSAO: 39%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 3

 

Pronađite vremena za opuštanje, toplu kupku ili za samo malo poslijepodnevnog sna. Ako ste zaljubljeni i želite pridobiti naklonost simpatije, budite jednostavni i bez prevelikih očekivanja. Budete li vodili previše ozbiljne teme ili pričali samo o svojim problemima, upropastit ćete ono što se počelo dobro razvijati. Pokušajte biti opušteniji.

 

LJUBAV: 60% , ZDRAVLJE: 51% , POSAO: 58%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 5

 

Uzburkat će se vaš osjećajni život, ali u pozitivnom smislu. Doznat ćete da se osoba koja vam se sviđa raspituje o vama kod zajednički poznanika. Ako ste u braku, zajednički trenuci uvjerit će vas u snagu uzajamnih osjećaja. Kvaliteta obiteljskih odnosa bit će na zavidnoj razini pa ćete se moći u svemu osloniti na najbliže.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 100%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.