Dnevni horoskop za 26.lipnja.2018.

Dnevni horoskop za 26. lipnja, dan kad zvijezde poručuju sljedeće – Bikovi moraju popraviti odnose s okolinom, Lavovi će se uspješno hrvati s obavezama, dok Vodenjaci trebaju iskoristiti naklonost planeta.

 

Na današnji su dan rođeni političar i predsjednik Salvador Allende, reli vozač Tommi Mäkinen te glumac Chris O’Donnell.

 


 

 

OVAN (21.03.-19.04.)

 

Prošli ste fazu u kojoj ste mogli realizirati sve što vam padne na pamet. Danas bi vas, pak mogle sustići snažne emocije koje umanjuju vašu objektivnost. Pokušajte se koncentrirati na današnje obveze iako vam neće biti lako jer emocije koje vam dolaze donose pozitivne promjene. Smanjite svoja pretraživanja prema partneru jer bi se mogao osjetiti previše napadnut.

 


 

 

BIK (20.04.-20.05.)

 

Moguće su nesuglasice s ljubavnim partnerom i to u vezi novca. No nemojte biti sigurni da vaš partner nije u pravu. Olako ćete trošiti pa je bolje pripaziti. U svim segmentima života ostvarivat ćete ciljeve uz malo napora. Zbivanja u ljubavnom životu bit će poticajna. Zavodite, uživajte u flertu i dopustite nekome da vas zavede.

 


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

 

U obiteljskim odnosima doći će do nesporazuma za kojeg ćete, pokušavajući ga riješiti, sav teret morati podnijeti sami. Financijska situacija iziskuje oprez. Ne podliježite olako kupnji i ne zaboravite da će računi doći na naplatu. Upišite radionicu ili tečaj na kojemu ćete zadovoljiti potrebu za kreativnim izražavanjem.

 


 

 

RAK (21.06.-22.07.)

 

Osjetit ćete želju za promjenom i poboljšanjem kvalitete života. Nećete biti sramežljivi pa će komunikacija sa suprotnim spolom biti otvorena, stoga možete očekivati pozitivne promjene na ljubavnom planu. Financijskom se situacijom nećete moći pohvaliti, što ne znači da novca neće biti, ali će situacije nalagati oprez.

 


 

 

LAV (23.07.-22.08.)

 

Pred vama je dan pojačane komunikacije i druženja, a učvrstit ćete i prijateljske ili ljubavne spone. Sve će vam polaziti za rukom. Nećete se trebati previše truditi da biste se istaknuli ili da bi šefovi primijetili koliko vrijedite. Niste li zadovoljni u vezi, ono što vam nedostaje mogli biste potražiti u pustolovini sa strane.

 


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.)

 

Partnera ćete živcirati svojom neodlučnošću. Od njega ćete često tražiti pomoć, zanemarujući pritom njegove obaveze, misleći kako bi on trebao svoje cijelo vrijeme posvetiti vama. Koncentracija vam je u padu pa ste skloni propustima, zaboravljanju i gubljenju papira. Provjeravajte sadržaj dokumenata koje potpisujete.

 


 

 

VAGA (23.09.-22.10.)

 

Tijekom cijelog dana bit ćete odlično raspoloženi i uveseljavati sve koji nisu tako optimistični kao vi. Pratit će vas osjećaj da su svi problemi koji vas opterećuju barem privremeno nestali. Uživat ćete naklonost ljudi do čijeg mišljenja držite, a netko će vam ponudi i otvorenu pomoć vezanu uz zaposlenje.

 


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.)

 

U vašoj ljubavnoj vezi vladat će neizvjesnost s kojom ćete se teško nositi pa će biti potrebno mnogo samokontrole kako se ne biste posvađali. Kontrolirajte se kako na ljubavnom planu, tako i na onom poslovnom jer od kolege od kojeg ste to najmanje očekivali možete doživjeti veliku neugodnost.

 


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

 

Dan je pogodan za ljubavne i društvene kontakte pa će rijetki ostajati kod kuće. Pratit ćete i biti nazočni gradskim događanjima, putovati i kontaktirati različite ljude. U ljubavi ćete biti željni dokazivanja i pustolovina. Zračit ćete šarmom i staloženošću pa ćete s partnerom uspjeti riješiti veliki obiteljski problem.

 


 

 

JARAC (22.12.-19.01.)

 

Odlučite li nešto u svom životu promijeniti, intuicija vas neće prevariti. Budite sigurni da će odluke koje ćete donijeti biti ispravne, čak i dugoročno gledajući. Mogli biste obaviti dogovore vezane uz novu poslovnu suradnju ili ćete dobiti čvrsto obećanje vezano uz uplatu većeg novčanog iznosa.

 


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.)

 

Umor i zasićenje radnom sredinom rezultirat će vašom smanjenom pronicljivošću i objektivnošću. Ne oklijevajte s kolegama podijeliti probleme, osobito želite li njihovu potporu. Ma koliko vam rokovnik bio ispunjen obavezama, ne zanemarujte izlaske i druženja. Uz dobru organizaciju vremena i aktivnosti to će vam pomoći za rukom.

 


 

 

RIBE (19.02.-20.03.)

 

Koliko god bili ponosni ili uvjereni da sve možete sami, ne odbacujte savjete dobronamjernih ljudi, imat ćete od toga dosta koristi. Za puni ljubavni uspjeh bit će nužno staviti točno do znanja što želite i očekujete. Igrajte otvorenih karata i recite partneru kako zamišljate vašu zajedničku budućnost.

 


 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.