Dnevni horoskop za 26.prosinca.2017.

Na današnji su dan rođeni književnik Henry Miller, dramatičar Eugene Ionesco i kineski veliki vođa Mao Ce Tung.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 3

 

Zračit ćete pozitivnom energijom i osvijestiti u sebi kvalitete koje posjedujete. U svemu ćete nastojati biti prvi, najglasniji i najjači, a u društvu ćete biti rado prihvaćeni. Bližnji će tražiti vaše mišljenje ili odobrenje. Preuzmete li inicijativu na ljubavnom planu, stvari bi se mogle ostvariti brže nego što to i sami očekujete.

 

LJUBAV: 60% ZDRAVLJE: 57% , POSAO: 53% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 2

 

Unatoč sitnim neprilikama koje će proizlaziti iz vaše naglosti, predstoji vam uspješan dan. Zapne li ispunjenje planova, ne gubite živce nego poduzmite sve što je potrebno za otklanjanje problema. Željni ste promjene pa ćete se odlično provesti odlučite li kod nekoga otići u goste i dobro se napričati.

 

LJUBAV: 21% , ZDRAVLJE: 27% , POSAO: 30%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 4

 

Zvijezde vas potiču na mijenjanje onoga što smatrate lošim i nedovoljno stabilnim u svom životu. Ako se to tiče ljubavnog života, ne brzajte s odlukama. Dajte si dovoljno vremena kako biste se odlučili na prave poteze, jer će osoba koja s vama dijeli bračni život imati dovoljno razumijevanja za vašu nesigurnost.

 

LJUBAV: 68% , ZDRAVLJE: 60% , POSAO: 59%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 5

 

Unutarnja snaga i smirenost omogućit će vam da se dobro osjećate sami sa sobom. Bez teškoća uspijevat ćete u onome što ste naumili. Više slobodnog vremena približit će vas partneru i istaknuti vašu povezanost. Rodbina ili prijatelji iz inozemstva mogli bi vas posjetiti, iako se prethodno nisu najavili.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 93% , POSAO: 100%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 2

 

Pokrenite se s mjesta. Nemojte čekati da vas drugi upozore da nešto niste obavili, ili da ste spori i nepoduzetni. S muškim članom obitelji vodit ćete ozbiljan razgovor. Iživcirat ćete se, ali ćete problem ipak riješiti. Mnogi će od vas mnogo razmišljati, svoditi životne račune te procjenjivati u kojem se smjeru krećete.

 

LJUBAV: 33% , ZDRAVLJE: 34% , POSAO: 28%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 5

 

Bez obzira na kućne obaveze potrudite se provoditi više vremena s partnerom, u opuštenom druženju i razmjeni misli i osjećaja. Putovanje udvoje bit će izvrstan način da svom životu udahnete svježinu. Iskoristite Božić da pružite ruku pomirenja članu rodbine s kojim u posljednje vrijeme niste u najboljim odnosima.

 

LJUBAV: 90% , ZDRAVLJE: 83% , POSAO: 84%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 4

 

Ako ste pozvani na tulum ili večeru, ne pretjerujte s alkoholom jer biste se pred drugima mogli obrukati. Predstoji li vam susret s partnerovom rodbinom, diplomatski odgovarajte na njihova pitanja – ostavit ćete izvrstan dojam. U večernjim satima očekuje vas važan telefonski poziv koji će vam otkriti pojedinosti o osobi koja vam se sviđa.

 

LJUBAV: 80% , ZDRAVLJE: 75% , POSAO: 77%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 5

 

Neka vam jedini prioritet bude vlastito zadovoljstvo pa tome podredite sve planove. Nazovite poznanike i rođake s kojima se dugo niste čuli ili dogovorite izlazak s prijateljima. Ako ste željni provoda znat ćete se odlično zabaviti, a osjećate li da vam je potreban odmor, slobodno cijeli dan provedite izležavajući se i drijemajući.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 95% , POSAO: 100%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 3

 

Bit ćete skloni povlačenju i potiskivanju osjećaja. Takvim biste ponašanjem mogli uvrijediti partnera ili ga navesti na pogrešne zaključke. Činit će vam se da su vaše potrebe potisnute u drugi plan pa ćete žudjeti za većom slobodom. U večernjim satima vaše će neraspoloženje splasnuti jer će vas posjetiti veseli gosti.

 

LJUBAV: 58% , ZDRAVLJE: 50% , POSAO: 60%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 5

 

Dan je dobar za početak nečeg novog, nove ljubavi ili prijateljstva. Ako ste nesretno zaljubljeni, vaši pokušaji da se približite simpatiji urodit će plodom. Zaljubljenost će pridonijeti promjenama životnog svjetonazora pa ćete više držati do sebe, njegujući se i uljepšavajući. Ugodno će vas iznenaditi nečija SMS božićna čestitka.

 

LJUBAV: 89% , ZDRAVLJE: 92% , POSAO: 93%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 2

 

Nešto trebate žrtvovati u ime kućnog mira, zajednički donijeti odluku ili izaći ususret rodbini. Izgovorene riječi ili nepoštivanje dogovora u obitelji bit će mogući razlog za prepirku. Nemojte zaboraviti na svakodnevne obaveze koje i dalje predstavljaju vašu odgovornost. Odnos s ocem ili starijom muškom osobom sve je napetiji.

 

LJUBAV: 26% , ZDRAVLJE: 25% , POSAO: 21%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 5

 

Briljirat ćete odličnim idejama i kvalitetnim rješenjima. Mnogima ćete pomoći savjetom. Moguće je putovanje ili posjet iz daljine. Predstoje vam trenuci ljubavnih spoznaja koje ćete pomno skrivati od oka javnosti. Uživat ćete u partnerovim zagrljajima te osjećati njegovu nesebičnu ljubav i potporu. Procvjetat će i ljubavi na daljinu.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 98% , POSAO: 100%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.