Dnevni horoskop za 26.siječnja.2018.

Na današnji su dan rođeni general Douglas MacArthur, rumunjski komunistički čelnik Nicolae Ceausescu i francuski redatelj Roger Vadim.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 5

 

Poslovi povezani s trgovinom, komunikacijom i medijima imat će planetarnu potporu. Ljudi će vam popuštati i u mnogočemu pomagati. Vrlo ste aktivni i poduzetni, a uz malo truda uspješno ćete uskladiti nekoliko životnih područja. Burna događanja na ljubavnom planu uzburkat će strasti, osobito ako vam se sviđa netko na radnom mjestu.

 

LJUBAV: 92% ZDRAVLJE: 90% , POSAO: 95% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 5

 

Bavite li se umjetnošću, poslovima s inozemstvom ili novinarstvom bit ćete uspješni. Iskoristite dan za nove ljubavne početke ili jačanje postojeće veze. Ustrajte na razgovoru s partnerom, osobito ako je došlo do prekida veze. Pokažite drugoj strani da vam je stalo do nje, nemojte dopustiti da vas ponos u tome sputa.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 100%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 3

 

U ljubavi ćete poželjeti malo predvidljivosti i osjećajne stabilnosti. No partner neće pratiti vaš ritam, nego vas umarati temama za koje nećete pokazivati zanimanje. Gledat ćete na stvari subjektivno, a svojom tvrdoglavošću uvrijediti one koji vas vole. Provedete li večer u šarolikom društvu, neće vam svatko od nazočnih biti po volji.

 

LJUBAV: 56% , ZDRAVLJE: 50% , POSAO: 49%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 2

 

Osjetit ćete potrebu da nešto privedete kraju, kako biste započeli s novim životnim poglavljem. Na takvu bi vas odluku moglo potaknuti novo poznanstvo ili mogućnost novog zaposlenja. Može se dogoditi da odgodite planirano putovanje. Ne živcirajte se previše nego što prije riješite problem koji imate.

 

LJUBAV: 30% , ZDRAVLJE: 35% , POSAO: 31%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 2

 

Mogući su nesporazumi s bližnjima. Nećete biti raspoloženi za obavljanje rutinskih poslova, a mučit će vas i financijski problemi. Za vaše dobro raspoloženje i zdravlje bitna je kvalitetna komunikacija s ukućanima. Ako je na tom planu došlo do problema, počet ćete se povlačiti u sebe. Nemojte to dopustiti.

 

LJUBAV: 25% , ZDRAVLJE: 29% , POSAO: 30%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 5

 

Iako će vas društveni život udaljavati od poslovnih obaveza, to ne biste smjeli dopustiti. Baš danas možete zasjati idejama i dokazati se. Izlazaka i zanimljivih susreta bit će mnogo. Osoba koja vam se sviđa počinje vas primjećivati pa je na vama da poduzmete inicijativu. Ako radite, na poslu ćete biti iznimno učinkoviti.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 97% , POSAO: 100%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 5

 

Što manje s drugima dijelite svoje strepnje i strahove jer bi u njima netko mogao prepoznati vaše slabosti. Aktivan način života i druženje s različitim ljudima najbolje će otkloniti neraspoloženje. Ako ste na proputovanju, češće uzimajte stanke – predahnite malo uživajući u ljepoti krajolika.

 

LJUBAV: 85% , ZDRAVLJE: 87% , POSAO: 90%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 2

 

Mogući su problemi u komunikaciji sa susjedima ili bližom rodbinom. Svojim tolerantnim i pomirljivim pristupom pridonijet ćete smirivanju situacije. Ni na ljubavnom planu neće ići onako kako biste htjeli. Vodit ćete rasprave s partnerom, pokušavajući ga uvjeriti da u nečemu griješi. No moglo bi se dogoditi da je on ipak u pravu.

 

LJUBAV: 28% , ZDRAVLJE: 25% , POSAO: 23%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 3

 

Društveni će vam život biti intenzivan, ali i naporan. Ako vam je dosadio uvijek isti način zabave, potražite nešto drukčije, možda čak i novo društvo. Lakše ćete ploviti ljubavnim nego poslovnim vodama, možda i zato što će vam koncentracija biti u osjetnom padu. Nekome ćete biti od velike pomoći i time se ponositi.

 

LJUBAV: 50% , ZDRAVLJE: 46% , POSAO: 43%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 5

 

Mnogo ćete vremena provoditi u pisanju SMS -poruka, telefonskim dogovorima i razgovorima s prijateljima, ali i ljudima koje dugo niste vidjeli. Dan je pogodan za poslovne dogovore i kontakte s inozemstvom. Omogućite si aktivan odmor, napregnite mišiće plivanjem u bazenu i vratite se u dobru formu.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 99% , POSAO: 100%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 3

 

Razmišljat ćete o prošlim situacijama, što bi vas moglo učiniti sjetnima. U neke ljude izgubit ćete povjerenje pa se oslanjajte samo na najbliže. Intuitivno ćete dolaziti do spoznaja o tuđim potrebama i osjećajima, no partnerove će vam izmicati. Na trenutke ćete imati osjećaj da živite s potpunim strancem.

 

LJUBAV: 60% , ZDRAVLJE: 58% , POSAO: 52%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 4

 

Obiteljski problemi i neriješene situacije bit će uzrokom svađa. Nedostajat će vam strpljenja i taktičnosti. Svoje ćete mišljenje iznositi izravno pa ćete nekog i naljutiti. Iskoristite dan za druženje, sport i zabavu; barem privremeno potisnite misli o poslu i novcu. Netko će vam pružiti pomoć baš kad vam je najpotrebnija.

 

LJUBAV: 78% , ZDRAVLJE: 79% , POSAO: 77%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.