Dnevni horoskop za 26.svibnja.2018.

Na današnji su dan rođeni pjesnik Aleksandar Sergejevič Puškin, pisac Edmond Goncourt te glumac, redatelj i producent John Wayne.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.)

 

Pripazite kako vas ne bi povrijedio netko blizak stavljajući kočnicu na vaš odnos. Netko će imati pojačanu potrebu za strukturom i stabilnošću što bi moglo uzrokovati poneki sukob. Neravnoteža između praktičnih pitanja polako uništava sve ono dobro napravljeno do sad. Riješite to što prije.

 


 

 

BIK (20.04.-20.05.)

 

Taman kad ste pomislili kako ste sve isplanirali i posložili, ljubav dolazi i remeti vaš red. Vaša pažnja se iznenada koncentrira na određenu osobu koja će vam oduzeti dah. Ovo može biti i dobra i loša stvar, ovisi kako vi gledate na situaciju. Oba aspekta vašeg života su vrlo važna. Ključ je pronaći ravnotežu u svemu.

 


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

 

Srce vam lupa velikom brzinom pa ste u stanju pobjeći u svijet mašte u kojem vi igrate glavnu ulogu. Loša vijest je da vas netko u tome zadržava. Čini se kako na površinu izlazi potreba za odgovornošću podsjećajući vas da svoje poslove morate dovršiti u ovom, stvarnom svijetu, maštu zaboravite.

 


 

 

RAK (21.06.-22.07.)

 

Danas biste se mogli osjetiti sputanima pokušavajući otkriti koji je najbolji način za postizanje svega što trebate riješiti. S jedne strane, veseli pristup daje vam opušten način rješavanja zadataka, dok će vas s druge, osjećaj dužnosti sputavati. Ovu dilemu neće biti jednostavno riješiti, igrajte na osjećaj…

 


 

 

LAV (23.07.-22.08.)

 

Vaša romantična strana vam je danas iznimno jaka. Što se više budete okretali prema sebi, bit ćete sretniji. Jedino na što trebate paziti je da ipak ostanete jednom nogom na zemlji. Budete li praktični i iskreni sve će vam biti puno lakše, ma koliko se to vama činilo prilično nepotrebnim zbog urođenog šarma.

 


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.)

 

Danas se posvetite svojim dužnostima. Činit će vam se kako vam vrijeme prebrzo prolazi te neke stvari možda nećete stići na vrijeme obaviti. Nemojte zaboraviti u dan unijeti i nešto ljubavi i romantike. Možda ćete ispočetka biti pomalo skeptični, ali to će vam samo ukazati kako se trebate više posvetiti ovom području svog života.

 


 

 

VAGA (23.09.-22.10.)

 

Danas će vas dvije različite situacije vući svaka na svoju stranu. Čini se kako nijedna strana zapravo nije ono što vi želite. Morat ćete se prilagoditi kako biste ih uklopili u svoj raspored i pritom ispunili svoje odgovornosti. Draga osoba mogla bi vas ometati na suptilne načine, ne dajte se smesti.

 


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.)

 

Tenzije bi mogle biti mrvicu previsoke u svemu i svakome s kim se danas susretnete. Neki će osjećati snažnu potrebu za stabilnošću i disciplinom. Drugi će pak, biti previše bezbrižni. Najgore je ako nitko, uključujući i  vas, ne želi kompromise. Nemojte stvari uzimati previše ozbiljno.

 


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

 

Upamtite kako se ovdje nalazite i da biste se zabavili te je vaša sreća zapravo vaša sudbina. Imajte danas ovo na umu jer bi vas sile mogle odvući od zabave koju ste planirali. Ovakav razvoj događaja mogao bi vas čak i rastužiti. Neka vas potreba za stabilnošću i organiziranošću ne sputava.

 


 

 

JARAC (22.12.-19.01.)

 

Vi, pored svih ljudi, najviše cijenite stabilnost i oganiziranost ovakvog dana. Praktična energija  mogla bi pokvariti zabavu koju ste unijeli u svoje planove. Možda ispočetka nećete prepoznati, ali sreća bi se mogla postepeno smanjivati. Držite se stvari koje vam daju smisao života, ne dajte se smesti.

 


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.)

 

Tenzije bi mogle doseći opasno visoke razine ne budete li pazili što govorite. Sile će vas vući i gurati u različitim smjerovima. Vi ćete se morati osloniti na grupu dok će svi drugi brinuti samo o sebi. Još jedna sila pokazat će vam kako tradicionalne strukture za vas više ne vrijede, baš kao što oduvijek tvrdite.

 


 

 

RIBE (19.02.-20.03.)

 

Pogledajte što se događa oko vas danas. Učinite malo istraživanje u sebi prije nego donesete zaključke kako dalje. Snažne sile gurat će vas s jedne na drugu stvar. Upamtite kako je najbolji put najčešće kombinacija nekoliko različitih puteva, pa se trebate na najbolji mogući način prilagoditi situaciji.

 


 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.