Dnevni horoskop za 26.travnja.2018.

Na današnji su dan rođeni slikar Eugene Delacroix, komičarka Carol Burnett te glumac i majstor borilačkih vještina Jet Li.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 3

 

Morat ćete obaviti mnogo stvari, a strpljenja i naklonjenih situacija bit će malo. Osim poslovnog, zahtijevan će biti i privatni život. Ni ovdje nećete imati mira, a još manje razumijevanja. Pomanjkanje takta bit će sve primjetnije, ali ne samo kod vas nego i kod partnera. Večernji sati donose povoljnije zvjezdane utjecaje pa će pritisci popustiti.

 

LJUBAV: 54% ZDRAVLJE: 56% , POSAO: 50% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 5

 

Organizirajte dan tako da što kraće boravite u kući. Vaš optimizam i dobro raspoloženje zarazno će djelovati na druge pa budite u društvu i širite dobru energiju. Svatko tko će se zateći u vašoj blizini osjećat će se ugodno. U večernjim satima partner bi vas mogao iznenaditi zanimljivim izlaskom, a nije isključeno da vam vrati posuđen novac.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 99% , POSAO: 100%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 2

 

Izloženost stresu mogao bi oslabiti imunitet vašeg organizma. Čuvajte se nespretnih pokreta i padova. Prošećite čim osjetite nervozu i ne jedite previše slatkoga. Brojni događaji i nenadani gosti unijet će nemir u vaš dom. Nedostatak privatnosti pojačat će vašu zlovolju pa biste i prema partneru mogli biti otresiti.

 

LJUBAV: 24% , ZDRAVLJE: 20% , POSAO: 27%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 5

 

Dan je pogodan za putovanja i nabavku računalne opreme ili kupnju automobila. Privatni odnosi iziskuju oprez – neopreznom izjavom nekoga ćete povrijediti. Iznenadni poziv ili slučajni razgovor potaknut će vas da promijenite večerašnje planove. Morat ćete priskočiti u pomoć prijatelju, rođaku ili susjedu.

 

LJUBAV: 90% , ZDRAVLJE: 87% , POSAO: 85%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 5

 

Blizak prijatelj povjerit će vam svoje probleme. Saslušajte ga, dajte nekoliko savjeta, ali konačnu odluku prepustite njemu. Iskoristite poriv za akcijom i prionite na obavljanje poslova praktične prirode. Uz pomoć prijatelja i njegovih vještih ruku, popravit ćete oštećenja u kući, obojiti zidove ili restaurirati stari komad namještaja.

 

LJUBAV: 96% , ZDRAVLJE: 90% , POSAO: 89%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 5

 

Zabilježit ćete odlične rezultate radeći u medijima, prevođenju ili tumačenju. Mogli biste kupovati putem interneta, televizijske ili kataloške prodaje, no nemojte brzopleto nasjesti. U ljubavi vam predstoje pozitivna zbivanja. Partner će vam na osobit način staviti do znanja da vas voli ili pokazati da možete računati na njega.

 

LJUBAV: 98% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 3

 

Nećete biti zadovoljni poslovnom situacijom, a pojedinci bi vam mogli otvoreno iskazivati nesimpatije. Nemojte dopustiti da vas pogađaju nečija mišljenja o vama jer se radi o zavisti. Prohtjevi vaših bližnjih oduzimat će vam mnogo vremena pa ćete odgoditi planove vezane uz slobodne aktivnosti. I vremenske prilike utjecat će na vaše raspoloženje.

 

LJUBAV: 41% , ZDRAVLJE: 43% , POSAO: 48%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 4

 

Trudit ćete se proniknuti u tuđe karaktere i namjere i zbog toga biti korak ispred drugih. Intuitivno ćete izbjeći pogreške i pravodobno reagirati u osjetljivim situacijama. Može se dogoditi da dobijete nasljeđe, riješite sudski spor ili upravljate novcem drugih. Neke očekuje romantični susret ili rješavanje nesuglasice s partnerom.

 

LJUBAV: 80% , ZDRAVLJE: 77% , POSAO: 74%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 2

 

Zaokupit će vas brojne obaveze, ispit ili nastup u javnosti. Htjet ćete ostaviti dobar dojam i nametnuti se kvalitetom, no pritom ćete se prilično iscrpiti. Budite oprezni u davanju izjava i obećanja – ne činite to samo zato da se nekoga što prije riješite. Kad dođe vrijeme da obećanje ispunite, shvatit ćete da ste se preračunali.

 

LJUBAV: 29% , ZDRAVLJE: 30% , POSAO: 33%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 5

 

Primijetit ćete da vas drugi poštuju i podržavaju u vašim naporima. Zabava će biti prisutna u svim aktivnostima. Vaša će kreativnost biti vidljiva i prilikom obavljanja dosadnih zadataka. One u dugogodišnjim vezama privlačit će nesputaniji način života na čemu će im partner zamjerati, dok će se slobodni teško odupirati nečijem šarmu.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 98% , POSAO: 100%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 3

 

Provest ćete ugodne trenutke s ukućanima. Zajedničkim snagama otkrit ćete rješenje problema ili ćete se odlučiti na selidbu ili kupoprodaju nekretnine. Partner će mnogo raditi, a možda i na nekoliko dana otputovati radi posla pa ćete na sebe morati preuzeti većinu obiteljskih obaveza. No neće vam teško pasti.

 

LJUBAV: 51% , ZDRAVLJE: 48% , POSAO: 55%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 3

 

Ne očajavajte ako se neki planovi ne razvijaju onako kako ste željeli, ima još dovoljno vremena za njihovo ispunjenje. Ako ste u duljoj ljubavnoj vezi, vrijeme je za ozbiljan razgovor. Ono što zamjerate partneru, to mu otvoreno recite. Vrijeme je da i on dozna s čime niste zadovoljni u vašem odnosu.

 

LJUBAV: 56% , ZDRAVLJE: 53% , POSAO: 49%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.