Dnevni horoskop za 26.veljače.2018.

Na današnji su dan rođeni pisac, političar i aktivist Victor-Marie HugoLevi Strauss, osnivač jedne od najpoznatijih tvrtki na svijetu te američki kantautor Johnny Cash.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 3

 

Neće vam nedostajati ljubavi. Raznovrstan društveni život unijet će više zadovoljstva u duge veze i odagnati dosadu. Osamljeni će s nekime izmjenjivati poglede, ali do pravog odnosa još neće doći. Strpljivo čekajte da se okolnosti razviju. Na poslu se kvalitetnije organizirajte. Neplansko djelovanje stvorit će zbrku.

 

LJUBAV: 44% ZDRAVLJE: 46% , POSAO: 37% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 5

 

Vaši se planovi ostvaruju. Vrijeme je dobro za pregovore, sklapanje ugovora i predstavljanje javnosti. Društvene će vam aktivnosti porasti pa ćete vani biti češće nego inače i to će vam odgovarati. Dajte bivšem partneru novu priliku jer bi odnos mogao biti čvršći nego prije. Vraćate li se s putovanja, pojačajte oprez u prometu.

 

LJUBAV: 94% , ZDRAVLJE: 90% , POSAO: 99%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 5

 

Ne zanemarujte društveni život jer vam slijede zanimljiva poznanstva i zaljubljivanje. Privlačit će vas samozatajni i staloženi pojedinci. No moglo bi se dogoditi suprotno od onog što priželjkujete, odnosno poznanstvo s nekim nemirnim i vrckavim, tko će vas zabavljati duhovitim pričama ili vam slati šaljive SMS poruke.

 

LJUBAV: 80% , ZDRAVLJE: 85% , POSAO: 87%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 5

 

Planeti će istaknuti vašu erotičnost, a ljubavne pothvate prožeti strašću. Osvojit će vas osoba koja će vam imponirati svojim obrazovanjem i inteligencijom. Dobre veze i poznanstva koje sada sklopite bit će temelj za buduće poslovne projekte. Novac, obavijest ili pismo danas bi mogli stići na vašu adresu.

 

LJUBAV: 96% , ZDRAVLJE: 99% , POSAO: 100%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 3

 

Mogli biste se osjećati iscrpljeno i bezvoljno. Ako ste željni mira i odmora, otkažite susrete i dogovore. Uspijete li izbjeći svađu s rođakom ili s prijateljem, dan ni neće biti loš. Ako vam se netko svidi, smislit ćete duhovitu taktiku osvajanja. Odgovarat će vam pojačana pokretljivost, pa čak i veći tjelesni napori.

 

LJUBAV: 43% , ZDRAVLJE: 46% , POSAO: 35%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 4

 

Iskoristite dan samo za sebe. Obogatite ga raznovrsnim aktivnostima – posvetite se partneru, djeci, ali i tjelovježbi. Uživajte u onome što imate i u čemu ste uspjeli, ne razmišljajući o onome što vam nedostaje. Osjetite li pad raspoloženja, pomoći će razgovor s nekim tko zna slušati, ali i savjetovati.

 

LJUBAV: 80% , ZDRAVLJE: 73% , POSAO: 71%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 2

 

Nervoza i napetost pratit će vas već od jutra pa izbjegavajte stresne situacije i svadljive ljude. Mogli biste raskinuti prijateljstvo ili ćete se upustiti u neugodan razgovor sa šefom. Pripazite što kome govorite jer biste se mogli nekome i zamjeriti. Ne očekujte od drugih da predosjete što želite i što vas veseli.

 

LJUBAV: 24% , ZDRAVLJE: 25% , POSAO: 32%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 5

 

Dinamično razdoblje na poslovnom planu izmjenjivat će se s događajima i obratima u privatnom životu. Na dosadu se nećete moći požaliti, a najbolje rezultate ostvarivat ćete u timskom radu. Pričljivost i zavodljivost bit će vaši najjači aduti. Na vama će se zadržavati pogledi drugih, a i vi biste se mogli u nekog zagledati.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 98% , POSAO: 95%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 3

 

Intelektualna spretnost i komunikativnost bit će zaslužni za vaš poslovni uspjeh. I u ljubavi ćete biti sretne ruke, zahvaljujući strastvenom Marsu u vašem znaku. Znat ćete potaknuti zanimanje osoba suprotnog spola. Čak i ako ste u braku, teško ćete odolijevati iskušenjima. Zaljubljivi ste, pa pazite da ne dođete u iskušenje.

 

LJUBAV: 56% , ZDRAVLJE: 50% , POSAO: 48%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 2

 

Odnos s partnerom bit će napet. Vezivat će vas zajednički ciljevi i interesi, ali razdvajati karakterne razlike koje će danas buknuti u punoj snazi. Bit će dovoljna sitnica pa da posegnete i za grubljim rječnikom. Partnerove kritike bit će dobronamjerne pa ih ne biste trebali doživljavati kao napad. Usmjerite svoju energiju i žestinu na tjelovježbu.

 

LJUBAV: 19% , ZDRAVLJE: 18% , POSAO: 28%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 5

 

U odličnom ste poslovnom razdoblju pa su i problemi lakše rješivi. Planeti vas štite i podržavaju svaki vaš iskorak prema naprijed. Osjećat ćete voljenima i poželjnima. Netko će vam izići u susret i učiniti uslugu. Poslijepodne provedite u ugodnom društvu, a nećete pogriješiti ni ako se odlučite za aktivnosti koje iziskuju mir i samoću.

 

LJUBAV: 84% , ZDRAVLJE: 80% , POSAO: 88%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 5

 

Nove okolnosti motivirat će i pokrenuti vaše unutarnje rezerve, a porast samopouzdanja i optimizma pomoći u svladavanju zapreka. Do izražaja će doći vaš individualizam i želja za rješavanjem problema. Promjene će biti popraćene pozornošću i partnerovom potporom, koji će biti zaslužan za vaše pozitivne iskorake.

 

LJUBAV: 98% , ZDRAVLJE: 95% , POSAO: 100%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.