Dnevni horoskop za 27.lipnja.2018.

 


 

 

OVAN (21.03.-19.04.)

 

Hobiji i omiljene aktivnosti, osobito one koje iziskuju talent, ići će vam od ruke. Pisat ćete brzo, lako i zanimljivo i isticati se u poslovima u domeni umjetnosti. Bit ćete privlačni suprotnom spolu pa će neki, nakon kratkog razgovora i početne nezainteresiranosti, pokazati veću naklonost i izraziti želju za novim susretom.

 


 

 

BIK (20.04.-20.05.)

 

Bojite li se da nećete moći napraviti sve što se od vas očekuje, ne gubite prisebnost. Smireno se posvetite poslu i vidjet ćete da je i to moguće. Joga, trčanje, vožnja biciklom – tehnike opuštanja uistinu su brojne. Pronađite onu koja vama odgovara. Poželite li si priuštiti kakvu lijepu stvar, neka to bude u skladu s vašim mogućnostima.

 


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

 

Financije su vam najveća briga. Još se ne možete oporaviti od nedavnih troškova pa zbog toga raste i napetost u obitelji. Budite jedno vrijeme štedljiviji pa će se sve opet vratiti na staro. Uživat ćete u razgovoru s nadređenim. Iako će se razgovor kretati u okviru posla, ono što doznate moći ćete primijeniti i u privatnom životu.

 


 

 

RAK (21.06.-22.07.)

 

Planeti vam donose simpatije okoline, osnažuju vezu s partnerom, a osamljenima dovodi nove ljubavi u život. Voljeni će imati sluha za vaše potrebe i spontanije reagirati na vaše potrebe. Velikodušno ćete pomoći bliskoj osobi, što će ona znati cijeniti i uzvratiti. Od nekoga biste mogli dobiti kompliment ili dar.

 


 

 

LAV (23.07.-22.08.)

 

Planetarni položaji ističu važnost ljubavnih zbivanja i vaših osjećaja. Na svim područjima očekuju vas uzbuđenja, nagli preokreti u kojima se ruši ono što vam se nije sviđalo, a rađa nešto sasvim novo i obećavajuće. Uživat ćete u svakom trenutku dana, osobito u večernjim satima. Prihvatite poziv za izlazak – dobro ćete se zabaviti!

 


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.)

 

Budite tolerantni prema suradnicima, ali i prema ukućanima. Ne ustrajavajte tvrdoglavo na svojim stavovima i ne potičite svađe provokacijama i kritikama – ovo je samo jedan loš dan. Sutra ćete se osjećati bolje, a i optimističnije razmišljati. Sudjelovat ćete u tuđim problemima. Njihove ćete brige znati riješiti, no svoje vrlo teško.

 


 

 

VAGA (23.09.-22.10.)

 

Nikamo me brzajte, to je najbolji način da predvidite situacije i izbjegnete bilo kakve svađe. Obnovite stara prijateljstva ili se ponovno pozabavite nekim davnim i zaboravljenim hobijem. Osim posla i obitelji, trebaju vam i drugi poticaji koji će vas puniti zadovoljstvom i pozitivnom energijom. Potrudite se pronaći nešto samo za sebe.

 


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.)

 

Željni ste promjena pa ćete rado bježati u svijet mašte. Umjesto da se prepuštate sanjarenju, pokušajte otkriti što vam zapravo nedostaje. Počne li vas staro društvo zamarati, otiđite na novo mjesto i proširite krug poznanika. Odvojite dovoljno vremena za ležernu rekreaciju i odmor. Rasteretite si dnevni raspored od viška obaveza.

 


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

 

Vrijeme je da ostvarite ono o čemu ste dugo sanjali, osobito ako vaši planovi uključuju inozemstvo, doškolovanje, širenje ili promjenu posla. Nemojte dopustiti da sve ostane samo na sanjarenjima. Vezani i u braku uživat će u stabilnim odnosima, a slobodni sanjariti o jednoj privlačnoj osobi. No do susreta još neće doći pa se strpite.

 


 

 

JARAC (22.12.-19.01.)

 

Mogla bi vam se udvarati osoba mlađa od vas ili vam se javiti stara ljubav na koju ste još uvijek slabi. Planeti vas štite od neprilika pa će odanost i nježan odnos dobiti na važnosti. Predat ćete se poslu i previše umarati. Golema energija prerastat će u nervozu pa je moguć nemir i razdražljivost. Krenite ranije na počinak!

 


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.)

 

Potreba za djelovanjem bit će istaknuta – zadovoljite je tako da se oslanjate na sebe. Ono što želite sebi, dajte i drugima. Jedan susret mogao bi promijeniti vaš osjećajni život. Otkrivat ćete sve više zajedničkih interesa. Iako ćete zbog više razloga bježati od te ljubavi, ona će postajati sve snažnija i prisutnija u vašim mislima.

 


 

 

RIBE (19.02.-20.03.)

 

Klonite se rasprava na poslu i s partnerom. Malo više koristite svoj smisao za humor – ležerniji pristup životu vam je potreban. Prijateljski odnos s osobom suprotnog spola postat će vam sve veći napor. Nećete znati kako riješiti tu situaciju, a da pritom ne povrijedite osjećaje druge strane. Možda je najbolje da zasad sve pustite kako je.

 


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.