Dnevni horoskop za 27.siječnja.2018.

Na današnji su dan rođeni muzički genij Wolfgang Amadeus Mozart, književnik Lewis Carroll te kemičar Dimitrij Mendeljejev.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 5

 

Razgovor s ukućanima o novčanoj problematici bit će uspješno riješen. Odredit ćete nove prioritete i prema troškovima se postaviti vrlo štedljivo. Netko bi vas mogao tražiti pozajmicu ili će prijatelj tražiti vašu pomoć i mišljenje. Pritom pripazite da u procjeni njegovih problema ne budete neobjektivni i površni.

 

LJUBAV: 91% ZDRAVLJE: 80% , POSAO: 87% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 5

 

Nesmetano ćete uživati u druženjima sa suprotnim spolom, u hobijima ili izlascima. Spone s osobom suprotna spola postat će čvršće, osobito ako se vaš odnos dosad temeljio samo na prijateljstvu. Putem prijateljskih veza možete doći do prilika koje će vam pomoći u osobnom i profesionalnom razvoju i približiti vas cilju.

 

LJUBAV: 99% , ZDRAVLJE: 90% , POSAO: 94%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 5

 

Više vremena posvećivat ćete voljenima. Nije isključeno da se iznova počnete baviti hobijima kojima ste se bavili u mladosti. Kontakt koji održavate dopisujući se putem interneta, mogao bi prerasti u nešto više. Niti velika udaljenost koja vas dijeli, neće moći umanjiti simpatije i snagu osjećaja koja je sve veća.

 

LJUBAV: 93% , ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 2

 

Morat ćete biti aktivniji u obiteljskim obavezama i pomagati onima koji o vama ovise. Trenuci provedeni u samoći bit će vam potrebni za unutarnju ravnotežu. Zaštitit ćete se od tuđe znatiželje ili pitanja na koja nećete imati strpljenja odgovarati. Pozovite dobrog prijatelja koji vas poznaje u dušu i koji će vas znati oraspoložiti.

 

LJUBAV: 41% , ZDRAVLJE: 38% , POSAO: 37%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 5

 

Mogućnost da provedete dio dana u miru i udobnosti doma, činit će vam se privlačnijom od druženja ili večernjeg izlaska. Poći će vam za rukom odagnati misli o teškoćama s kojima se susrećete. Najviše će vas mučiti novčana problematika pa će se obiteljski razgovori kretati u tom smjeru. Zajednički ćete doći i do nekih rješenja.

 

LJUBAV: 83% , ZDRAVLJE: 80% , POSAO: 81%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 2

 

Ovisit ćete o raspoloženju i odlukama drugih. Preuveličat ćete probleme, a sve će to biti posljedica nezadovoljstva. Najbolje se pritajiti, smireno i otvoreno razgovarati i tako omogućiti bližnjima da vas shvate. Višak energije utrošite baveći se sportom ili obavljajući manje popravke u kući.

 

LJUBAV: 31% , ZDRAVLJE: 24% , POSAO: 32%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 5

 

Tražit ćete priliku za zabavu ili ćete i sami zabavljati ljude oko sebe. Bit ćete zapaženi, a ako nekamo izlazite, s maštovitom odjevnom kombinacijom istaknut ćete svoj šarm. S osobom koja vam se sviđa razmjenjivat ćete značajne poglede, a nećete pogriješiti ni ako učinite korak u njenom smjeru.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 99% , POSAO: 100%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 2

 

Što god da počnete raditi odustajat ćete već na pola puta, a kućne ćete poslove ostavljati nedovršenima. Mnogo bolje će vam ići društveni kontakti pa se bez grižnje savjesti posvetite prijateljima. Upustite li se s nekim u raspravu, ne dopustite da vas isprovocira. Stavite do znanja da niste zainteresirani za daljnje nadmetanje.

 

LJUBAV: 38% , ZDRAVLJE: 30% , POSAO: 33%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 2

 

Nećete biti raspoloženi i to će ukućani primijetiti. Možda ćete morati promijeniti stare navike ili preuzeti nove odgovornosti kojima ćete se dokazati. Živjet ćete burno, ali to se neće negativno odraziti na ljubavni život. Ni u čemu se ne zadovoljavate mrvicama pa ćete i partneru jasnije dati do znanja što očekujete od vaše veze.

 

LJUBAV: 24% , ZDRAVLJE: 29% , POSAO: 23%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 3

 

Dan je pogodan za putovanja, komunikaciju s rodbinom ili promjenu mjesta boravka. Temeljito ćete obaviti sve poslove, a dobra organizacija pomoći će da imate više slobodnog vremena. Mogli biste dobiti značajniji iznos novca od rodbine, a mlađima bi roditelji mogli povećati džeparac, što će ih neizmjerno veseliti.

 

LJUBAV: 51% , ZDRAVLJE: 55% , POSAO: 58%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 5

 

Kreativnost vam je istaknuta pa se posvetite omiljenim aktivnostima i hobijima. Umjetnici će biti osobito nadahnuti pa će uživati u svom svijetu mašte. Roditelji će spontano otkrivati načine kako da zabave svoje mališane, pa i probude njihove talente. Oprostit ćete nanesenu uvredu i time izazvati nečije poštovanje.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 100%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 2

 

Neki odnosi kao da su izgubili smisao – možda su vaši stari prijatelji krenuli novim životnim putovima, dok neki novi ulaze u vaš život.. Većinu slobodnog vremena posvetit ćete razmišljanja o tim situacijama i nešto odlučiti. Pripazite da netko ne iskoristi vašu velikodušnost i darežljivost. Ne vjerujte baš svakom.

 

LJUBAV: 30% , ZDRAVLJE: 31% , POSAO: 37%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.