Dnevni horoskop za 28.ožujka.2018.

Na današnji su dan rođeni astronom Pierre Simon de Laplace, slikar Rafaelo Santi te pjevačica Lady Gaga.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 5

 

Predstoji vam uspjeh u većini onoga što namjeravate poduzeti i u ljubavnom i u poslovnom životu. Mogli biste zbližiti s osobom čiji vas životni nazori motiviraju i pokreću, dok će veze i brakove osvježiti sretni događaji, možda i dolazak prinove. Imate li ljubavnih problema, dan je odličan za pokušaj pomirenja sa simpatijom.

 

LJUBAV: 100% ZDRAVLJE: 97% , POSAO: 100% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 2

 

Bilo kakve promjene, primjerice selidba, građevinski radovi ili uređivanje interijera trajat će dulje od planiranog i povećati troškove. Mlađi Bikovi bit će obuzeti željom za osamostaljenjem i razmatrati mogućnosti koje su im dostupne. Nemojte donositi brzoplete odluke koje će vam naštetiti, a samo zato da nekome dokažete da ste u pravu.

 

LJUBAV: 37% , ZDRAVLJE: 35% , POSAO: 38%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 5

 

Iako ste suočeni s raznim problemima, energija kojom raspolažete omogućit će vam njihovo lako rješavanje. Bit ćete uporni, ali nemojte biti nagli. Odmjerite postupke kako ne biste izazvali nečiju ljutnju. Mnogo ćete raditi, ali ćete uspjeti naplatiti svoj rad. U ljubavi ćete lakše postići ono što želite ako partneru otvoreno kažete što očekujete od njega.

 

LJUBAV: 87% , ZDRAVLJE: 97% , POSAO: 92%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 4

 

S lakoćom ćete obavljati poslove, kontaktirati s ljudima i baviti se stvarima koje vam čine zadovoljstvo. Imat ćete odlične reakcije pa biste u različitim situacijama mogli iskazati svoju spretnost. Utjecat ćete na druge, potaknuti nekoga na djelovanje ili razmišljanje. Ne odbijajte razgovor uz kavu s prijateljem jer ćete dobiti važne informacije.

 

LJUBAV: 65% , ZDRAVLJE: 66% , POSAO: 62%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 5

 

Porast radne energije i entuzijazma ubrzat će ostvarenje poslovnih i novčanih ambicija. Odlično ćete podnositi fizičke napore pa je dan pogodan za sportska natjecanja, adaptaciju stana, čišćenje i uređivanje životnog prostora. Uz pomoć vještog prijatelja otklonit ćete kvar uređaja ili pronaći namještaj po povoljnoj cijeni.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 99% , POSAO: 100%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 3

 

U dobroj ste intelektualnoj formi, no bilo bi dobro da pripazite na zdravlje i izbjegavate iscrpljivanje. Izbjegavajte velika ulaganja i rizične pothvate. Povucite se gdje se osjećate najsigurniji i ne upuštajte se u obiteljske rasprave. Imate li simpatiju, skrivat ćete prave osjećaje jer niste sigurni koliko je druga strana zainteresirana za vas.

 

LJUBAV: 52% , ZDRAVLJE: 56%, POSAO: 51%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 5

 

Obnovite kontakte s dragim ljudima. Organizirajte večernje druženje ili izađite na neko zanimljivo mjesto. Unatoč mnoštvu obaveza, pronaći ćete vremena za zajedničke obiteljske trenutke i igru s najmlađima. Dobro ćete plivati u poslovnim vodama, osobito ako ste na početku novog projekta ili suradnje.

 

LJUBAV: 89% , ZDRAVLJE: 80% , POSAO: 86%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 2

 

Neke stvari više nećete moći prešutjeti, a niti se praviti da ih ne vidite. Razgovor u četiri oka s bračnim partnerom pomogao bi da rasvijetlite nesporazume. Na poslu bilo bi dobro podijeliti obaveze. Nemojte sve raditi sami, a one koji pokušavaju svoje dužnosti prebaciti na vaša leđa, jednostavno ignorirajte.

 

LJUBAV: 37% , ZDRAVLJE: 35% , POSAO: 36%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 5

 

Ako ste u poslovnom ili privatnom životu bili isključeni ili odsutni, uspjet ćete nadoknaditi izgubljeno vrijeme. Posvetit ćete se bližnjima i više se baviti odgojem djece. Obavljate li poslove u nekom drugom mjestu, mogli biste sklopiti dugoročnu suradnju. Nezaposlenima bi mogla biti ponuđena prekvalifikacija.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 98% , POSAO: 100%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 3

 

Bit ćete britki i lucidni, ali će vam nedostajati strpljenja i diplomatskih vještina. Ljudi i događaji bit će vam daleko zanimljiviji od poslovnih zadataka. Upijajte nove spoznaje, ali ne zaboravite ispuniti obaveze. Zbivanja na ljubavnom planu natjerat će vas na suočavanje sa stvarnošću i donošenje važnih odluka.

 

LJUBAV: 42% , ZDRAVLJE: 47% , POSAO: 44%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 2

 

Moguće su blokade ili smetnje u osjećajnom razumijevanju i iskazivanju potreba. Partner neće imati vremena ili sluha za vaše promjene raspoloženja. Izvor problema bit će odgoj djece, novci i vaš preuveličan osjećaj osamljenosti i zanemarenosti. Ne donosite odluke na svoju ruku, poslušajte što partner ima za reći.

 

LJUBAV: 25% , ZDRAVLJE: 26% , POSAO: 23%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 4

 

Promjene koje se događaju u vama potaknut će vas da na nov način pristupite ljudima ili problemima. Tražit ćete uzroke i otkrivati zanimljivosti. Nećete zapostaviti ni privatni život. Optimizam i pozitivno raspoloženje unijet ćete u ljubavnu vezu, nečim novim razveseliti partnera i više uživati u onome što posjedujete.

 

LJUBAV: 70% , ZDRAVLJE: 78% , POSAO: 77%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.