Dnevni horoskop za 28.siječnja.2018.

Na današnji su dan rođeni pijanist Arthur Rubinstein, slikar Jackson Pollock i novinarka Susan Sontag.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 5

 

Uživat ćete potporu ženske osobe iz obiteljskog okruženja. Ne podcjenjujte njezine savjete jer bi se poslije mogle pokazati vrlo mudrima i pronicljivima. Tražite li novu ljubav, velike su šanse da je pronađete. Onome koga želite osvojiti, svidjet ćete se upravo onakvi kakvi jeste. Putujete li, budite što koncentriraniji na vožnju!

 

LJUBAV: 92% ZDRAVLJE: 90% , POSAO: 95% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 4

 

Obavljat ćete poslove koji će zahtijevati pojačanu tjelesnu aktivnost i naprezanje. No to vam neće teško pasti, dapače, na koristan ćete način izbaciti višak energije. Ako ste u posljednje vrijeme zapostavili partnera ili ste bili grubi prema njemu, iskupite se isprikom ili kakvim prigodnim darom koji će ga razveseliti.

 

LJUBAV: 78% , ZDRAVLJE: 79% , POSAO: 77%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 5

 

Rado ćete pozivati prijatelje u svoj dom i biti omiljeni u prijateljskom krugu. Jedini mogući izvor problema bit će vaš odnos s roditeljima. Partner će vam zamjerati da ste previše ovisni o njima, da slušate svaku njihovu riječ i da nemate svoje mišljenje. Nemojte uvrijeđeno šutjeti, radije razmislite je li partner u pravu.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 100%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 3

 

Sitna razočaranja dio su svakodnevice, no danas će sve što se oko vas događa u vašim očima imati negativni predznak. Mlađe će živcirati roditeljske zabrane i ograničenja. Sklonost izbjegavanju obaveza mogla bi uroditi neželjenim posljedicama, pa i uskraćivanjem večernjeg izlaska. Učinite ono što se od vas očekuje.

 

LJUBAV: 46% , ZDRAVLJE: 40% , POSAO: 49%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 5

 

Interesi će vam biti brojni i raznovrsni. Ulogu roditelja vješto ćete uklopiti s ostalim zaduženjima, a uz to nećete zanemariti druženja ni brigu o djeci. Naći ćete se u ljubavnoj situaciji koje će imati golemo značenje. Zapitat ćete se da li je poznanstvo koje vas je oborilo s nogu slučajnost ili vam je tako suđeno.

 

LJUBAV: 85% , ZDRAVLJE: 87% , POSAO: 90%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 2

 

Nedostajat će vam energije i koncentracije za obavljanje rutinskih obaveza. Rasteretite se što više, a dan posvetite izlascima i hobijima. Ne dopustite da vas netko provocira ili omalovažava. Postavite se jasno i odlučno i slušajte glas intuicije. Moguće su teškoće s roditeljem koji će umjesto vas donositi odluke, što će vas neopisivo živcirati.

 

LJUBAV: 25% , ZDRAVLJE: 29% , POSAO: 30%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 5

 

Odnosi u koje ste mnogo ulagali ispunjavat će vas zadovoljstvom. Želite li osvojiti osobu koja vam se sviđa, hrabro je pozovite na kavu – svidjet će joj se vaša inicijativa. Posvetit ćete se bračnom životu u većoj mjeri. Bit ćete iznimno bliski s partnerom i ugađati jedno drugom u velikoj mjeri.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 99% , POSAO: 100%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 3

 

Osjetit ćete osjećajno ispunjenje, zato što se vaš ljubavni odnos poboljšava kroz kvalitetniju komunikaciju. Zračit ćete posebnom privlačnošću pa će malo tko biti ravnodušan prema vama. Večer će vam proteći u dobroj zabavi s društvom i u opuštenom ugođaju uz smijeh i šalu. Izgledi da upoznate nekog zanimljivog bit će naglašeni.

 

LJUBAV: 50% , ZDRAVLJE: 46% , POSAO: 43%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 2

 

Trebat će vam malo samoće da shvatite gdje ste i kamo idete. Analizirat ćete smislenost nekih odnosa, no kako nećete biti raspoloženi, sve će vam djelovati bezizlazno. Izbjegavat ćete veća društva i stereotipne zabave. Radije biste s nekim razgovarali o temama koje nisu svakodnevne, a u vama bude znatiželju.

 

LJUBAV: 28% , ZDRAVLJE: 25% , POSAO: 23%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 3

 

S novcem ćete biti racionalniji. Počet ćete marljivije štedjeti i praviti popis troškova. Ne odbijajte poziv u društvo, na neku veselicu ili proslavu; planetarni aspekti obećavaju dobar provod! U ljubavi očekujete ugodna iznenađenja. Netko će vam pristupiti, obznaniti svoje osjećaje ili vam darovati lijepi dar.

 

LJUBAV: 60% , ZDRAVLJE: 58% , POSAO: 52%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 5

 

Bit ćete omiljeni u svojoj okolini. Rado ćete priređivati zabave i odazivati se na sve brojnije pozive na izlazak. Krasit će vas zavidna intuicija pa ćete nepogrješivo osjetiti što je potrebno vašem partneru, roditelju ili djetetu. Razgovori koje ćete voditi s njima bit će poučni i pomoći im da na neke stvari gledaju na zreliji način.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 97% , POSAO: 100%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 2

 

Bit ćete omiljeni u svojoj okolini. Rado ćete priređivati zabave i odazivati se na sve brojnije pozive na izlazak. Krasit će vas zavidna intuicija pa ćete nepogrješivo osjetiti što je potrebno vašem partneru, roditelju ili djetetu. Razgovori koje ćete voditi s njima bit će poučni i pomoći im da na neke stvari gledaju na zreliji način.

 

LJUBAV: 30% , ZDRAVLJE: 35% , POSAO: 29%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.