Dnevni horoskop za 28.svibnja.2018.

Na današnji su dan rođeni liječnik Joseph-Ignace Guillotin, vojni obavještajac, pisac i novinar Ian Fleming te glumica i pjevačica Kylie Minogue.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.)

 

Imate osjećaj da ste blokirani. Nemojte nametati svoju volju ljudima oko sebe ako vidite da to ne ide. Mogli biste naići na veći otpor nego očekujete. Za ovnice odnosi s muškarcima mogu biti veliki izazov u ovo vrijeme. Budite suptilni u izražavanju svojih osjećaja i dozvolite i partneru da izrazi svoje želje i mišljenja.

 


 

 

BIK (20.04.-20.05.)

 

Vaša želja za druženjem i ljubavlju može vam se uplitati u posao. Moguće je da osjetite nešto prema kolegi s posla i izgubite crtu profesionalnog odnosa. Pripazite jer nije vrijeme za takve veze. Ako vidite da vam posao ide jako dobro, nemojte se previše hvaliti time kako ne biste izazvali ljubomoru. Ne zaboravite na rekreaciju danas!

 


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

 

Odličan je dan da ispraznite ormare i izbacite sve što vam zapravo ne treba, a privlači prašinu i moljce. Ovo se odnosi i na sve odnose koji vas samo zamaraju, a vi iz njih nemate nikakve koristi niti zadovoljstva. Mogli biste dobiti tajne signale osobe kojoj se sviđate pa ako je osjećaj obostran nemojte biti sumnjičavi. Također, mogli biste dobiti poruku od prijatelja kojem se stvarno niste nadali.

 


 

 

RAK (21.06.-22.07.)

 

Vaše današnje postignuće spram bliskih osoba dat će vam potrebno samopouzdanje kako biste izašli iz svoje čahure i otvorili se spram novih poznanstava. Ta će vam poznanstva uskoro jako dobro doći, bilo na poslovnom ili na osobnom planu. Mogli biste doći u sukob s nadređenom osobom pa nastojte ne biti agresivni ili ljuti jer vam to neće ni malo pomoći u životu.

 


 

 

LAV (23.07.-22.08.)

 

Današnji dan će vam proći u dobrom raspoloženju. Imajte jasan plan današnjih događanja kako biste sve držali pod kontrolom i održali pozitivnu atmosferu oko sebe. I dalje imate potrebu za dokazivanjem svoje slobode u vezi. Pazite da vam se sve avanture ne obiju o glavu kad se najmanje budete nadali. Bolje uzmite malo vremena za sebe i učinite nešto za sebe što ne uključuje avanture s drugim osobama.

 


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.)

 

Oslanjate se na emocije i instinkt. Sanjarite o svom životu, prošlosti i budućnosti dok vam se one miješaju u realnom životu i stvaraju vam barijere u odnosima s drugima. To vam daje energiju da se nosite s problemima. Prije nego se uhvatite novih planova dovršite stare. Budite spremni na novosti koje bi mogle imati utjecaja na vaš život ako budete mogli brzo reagirati.

 


 

 

VAGA (23.09.-22.10.)

 

Danas ćete imati u najmanju ruku čudan dan zbog stalne izmjene emotivnog stanja u kojem se nalazite. Izbjegavajte sukobe s bliskim osobama jer biste mogli reći nešto što ne mislite. Nemojte se vezivati na duže vremensko razdoblje jer vam trenutno to neće donijeti ništa dobro, upravo suprotno.

 


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.)

 

Veze koje ste su stvorili danas bi vam mogli dobro poslužiti. Nemojte žaliti usluge i pozovite ih. Imate pozivtivne energije oko vas pa nemojte dramiti za sitne probleme jer će se riješiti. Osjećate se vrlo atraktivno i svi vas primjećuju. Mogli biste pronaći i novu ljubavnu avanturu koja će vam još dignuti samopouzdanje. Uživajte u ovom odličnom danu za vas.

 


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

 

Danas vam prevladava zadovoljstvo i emocionalna ispunjenost unutar veze. Želite se opustiti i uživati u blagodatima svoje veze. Da biste uživali još više učinite zajedno nešto neuobičajeno. Slobodni strijelci imaju veliku mogućnost upoznati zanimljivu osobu. Privlačit ćete sve oko sebe. Družite se.

 


 

 

JARAC (22.12.-19.01.)

 

Emocije i neriješena pitanja iz prošlosti izlaze i miješaju se sa trenutnim događanjima. Previše ste subjektivni po tom pitanju. Ovo je idealan dan da konačno razjasnite tu situaciju i iznesete sve što vas je mučilo da sada svom partneru ili prijatelju. Slobodni pripadnici znaka bit će poput magneta za suprotni spol. Osvajat ćete sve što vam se nađe na putu.

 


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.)

 

Ono što želite raditi i s kim to želite raditi zapravo su refleksija onoga što jeste i onog što želite biti. Ako riješite jedan od tih problema, ostali će se riješiti sami po sebi. Razmislite o sebi i povjerite se partneru. To bi moglo pojačati vaš osjećaj zajedništva i dubinu međusobnog razumijevanja. Vaša sposobnost koncentracije je danas iznimno jaka pa ako ste student uhvatite se knjige i postići ćete mnogo s malo truda.

 


 

 

RIBE (19.02.-20.03.)

 

Danas se lijepo zabavite u okruženju koje vam paše i napunite intelektualne i duhovne baterije. U društvu ćete biti pravi vic majstor pa ako ste sami na taj način ćete lakše pronaći nekog za sebe. Nemojte se opterećivati važnim odlukama koje vas čekaju. Pustite to za neki drugi dan i samo uživajte. Sutra je novi dan i imat ćete puno vremena za brige.

 


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.