Dnevni horoskop za 28.veljače.2018.

Na današnji su dan rođeni spektakularni francuski hodač po žici Blondin, kemičar Linus Pauling te Brian Jones, tragično preminuli član Rolling Stonesa.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 5

 

Vrijeme je da svoje ideje provedete u djelo te iskažete više kreativnosti i umjetničkog duha. Smiješi vam se poslovna sreća pa je konstruktivno iskoristite. U ljubavi stvari polako dolaze na svoje i bez nekog vašeg većeg truda. Ipak, ne uzimajte zdravo za gotovo ono što trenutačno imate. Ne zanemarujte prijatelje!

 

LJUBAV: 99% ZDRAVLJE: 98% , POSAO: 100% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 2

 

Da biste uspješnije obavljali zaduženja, nastojte se što manje baviti beznačajnim situacijama ili bitkama koje ne možete dobiti. Zakonska pitanja privući će vašu pozornost, privatni poslovi sporije će napredovati zbog neriješenih pravnih odnosa. Očekuje vas važan razgovor s roditeljem koji će unaprijediti vaš odnos.

 

LJUBAV: 26% , ZDRAVLJE: 30% , POSAO: 22%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 5

 

Nemojte poduzimati velike korake jer vrijeme je povoljno za stvaranje planova, a manje za realizaciju. Ulaskom u novi posao mogli biste previdjeti mnoge bitne stvari, koje su važne za uspješan nastavak posla. Dan je odličan za dotjerivanje i uljepšavanje – posjetite frizera! Netko će vam obznaniti lijepu vijest koja se neizravno i vas tiče.

 

LJUBAV: 89% , ZDRAVLJE: 87% , POSAO: 84%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 4

 

Novi partner budi u vama snažne osjećaje, ali vam razum nalaže da se ne otvarate do kraja. Ma koliko vam netko zamjerao zbog distanciranosti, vaš pristup je ispravan. Ne gubite glavu prije nego što se uvjerite da druga strana gaji iskrene namjere prema vama. U protivnom biste mogli odnos usmjeriti u pravcu prolazne pustolovine.

 

LJUBAV: 73% , ZDRAVLJE: 74% , POSAO: 79%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 5

 

Susretljivost i simpatije rodbine vašeg partnera pridonijet će ljubavnom skladu i bliskosti. Zateknete li se u društvu, nekog ćete zadiviti sposobnošću komuniciranja ili verbalnim nadmudrivanjem. Moguća je simpatija ili početak nove ljubavne priče. Raščistite odnos s rođakom, čak i ako to podrazumijeva povišeni ton.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 100%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 3

 

Zvijezde vam pomažu u poboljšanju poslovnog statusa, svladavanju novog znanja i stjecanju iskustva koje će vam koristiti u daljnjem radu. Intuitivno ćete osjetiti što nije u redu s vašim brakom ili vezom. Razgovor u četiri oka mogao bi dati nov oblik u odnosu i iskristalizirati uzajamne stavove. Ako ste s nekim posvađani, pomirit ćete se.

 

LJUBAV: 60% , ZDRAVLJE: 53%, POSAO: 51%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 5

 

Trošit ćete mnogo živaca i energije na obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Nedostajat će vam koncentracije pa ćete biti zaboravni, a mogući su i nesporazumi s bližnjima. Ne kasnite na dogovore. Uravnotežite prihode i rashode, povlačite mudre poteze i trošite u okvirima vlastitih mogućnosti.

 

LJUBAV: 90% , ZDRAVLJE: 94% , POSAO: 96%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 2

 

Branit ćete svoja uvjerenja i raditi po svome, svjesni da time sebi i svojoj vezi nanosite štetu. Partner s vama neće lako izlaziti na kraj. Stavljat će vam do znanja da ste nerazboriti i posvećeni ispunjavanju osobnih ciljeva, nauštrb zajedništva i obitelji. Razmislite o njegovim riječima jer koliko god uvredljivo zvučale, one su istinite.

 

LJUBAV: 33% , ZDRAVLJE: 31% , POSAO: 28%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 5

 

Neka vas ne obeshrabre početni neuspjesi, osobito ako za njih postoji prihvatljivo objašnjenje. Višak energije usmjerite k sportu. Sportaši će postizati dobre rezultate, a uspjesi su izvjesni i u natjecanjima i prezentacijama. Nemate li mogućnost nekamo otputovati, proširite svoje obzore duhovnim tehnikama ili čitanjem putopisnih knjiga.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 99% , POSAO: 100%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 4

 

Mogli biste nailaziti na poslovne probleme. Shvatite ih kao iskušenja kroz koja morate proći, kako biste došli do cilja. Drugi će vas doživljavati kao tešku i zahtjevnu osobu – potrudite se popustiti onima koji nisu tako spretni i sposobni kao vi. Pronađite tihi kutak za odmor i sređivanje misli, a ukućane zamolite za malo mira i privatnosti.

 

LJUBAV: 61% , ZDRAVLJE: 65% , POSAO: 58%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 2

 

Iako nećete biti osobito raspoloženi, barem odglumite ljubaznost pred partnerom, inače ćete ga zaraziti lošim raspoloženjem. Smetat će vas blizina i prisutnost nekih ljudi koje nećete moći izbjeći, a oni će vam svojim ponašanjem kvariti dan. Postavite se odlučno u jednoj raspravu i ne dopustite starijima da utječu na vaše odluke.

 

LJUBAV: 24% , ZDRAVLJE: 22% , POSAO: 19%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 3

 

Vaše dobro raspoloženje bit će zarazno pa će bližnji uživati u vašemu društvu. Osoba koja vam se sviđa mogla bi vam ponuditi nešto više od prijateljstva, što će vas zateći nespremne. No namjerno ćete odugovlačiti s odgovorom, kako biste što dulje uživali u nježnom razvoju simpatija i osjećaja između vas dvoje.

 

LJUBAV: 37% , ZDRAVLJE: 41% , POSAO: 42%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.