Dnevni horoskop za 29.lipnja.2018.

 


 

 

OVAN (21.03.-19.04.)

 

Izbjegavajte brojnija društva i skupove, bez obzira radilo se o prijateljima, obitelji ili poslovnim partnerima. Provedite što više vremena s onima koji vas nesebično vole. Djeca bi vam se mogla oduprijeti odgoju i ponašati se svojeglavo. Na trenutak ćete posumnjati u svoje roditeljske sposobnosti i odgojne metode.

 


 

 

BIK (20.04.-20.05.)

 

Uz pojačanu koncentraciju uspješno ćete obaviti teške zadatke. Dan je kao stvoren za odlazak na put i susrete s dragim ljudima. Ne propustite odazvati se na pozive ili poruke koje danas dobijete. Svidjet će vam se nastup osobe suprotna spola koja bi vam mogla postati prijateljem, a možda i nešto više od toga.

 


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

 

U radnoj sredini osjećat ćete se nesigurno i nedoraslo zadacima. Nemojte oklijevati zatražiti pomoć kolege u kojeg imate povjerenja – pad koncentracije može se dogoditi svakome, pa i vama. Napravite nešto lijepo za sebe, otiđite na masažu ili si priuštite opuštajuću kupku. Boravak na svježem zraku također će imati iscjeljujući učinak.

 


 

 

RAK (21.06.-22.07.)

 

Bit ćete traženi i morat ćete žrtvovati svoju privatnost kako biste zadovoljili znatiželju iili potrebe šire javnosti. Politika, umjetnost, građevinarstvo i financije bit će prodručja u kojima ćete se profesionalno dokazati. Zanimljivi osjećajni kontakti ostvarivat će se na putovanjima ili tijekom boravka u inozemstvu. S nekim ćete se dopisivati.

 


 

 

LAV (23.07.-22.08.)

 

Pretjerana zaokupljenost vlastitim problemima učinit će od vas nezadovoljnu osobu. Pokušajte kod sebe potaknuti malo više suosjećajnosti. Planeti bi mogli stvoriti prigodu za flert ili simpatiju s osobom s kojom radite. Brakom vezani bit će previše zaposleni i nedovoljno okrenuti obitelji, što će partnera ljutiti.

 


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.)

 

Očekuje vas nervoza u kućnim i obiteljskim odnosima te nesnalaženje u nastalim situacijama. Okolnosti vam nameću odgovornosti koje su vam preteške. Uz povećanu disciplinu i ispravna razmišljanja, možete stvari staviti na pravo mjesto. Poslovni zastoji trebali bi vas ojačati, a ne učiniti slabima. Pokažite više inicijative!

 


 

 

VAGA (23.09.-22.10.)

 

Partner će izbivati iz kuće. Razlog tomu neće biti samo poslovne obaveze, nego i raznovrsnost njegovih interesa pa mu ne zamjerite. Dajte mu dovoljno slobode da radi ono što ga čini zadovoljnim. Pripazite na prehranu i izbjegavajte teško probavljive namirnice zbog kojih ćete navečer teško usnuti.

 


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.)

 

Imate pregršt ideja koje želite odmah ostvariti. Ne ustručavajte se izaći pred šefove i upoznati ih sa svojim zamislima. Ako ništa drugo, cijenit će vašu kreativnost i entuzijazam. Višak energije iskoristite za rekreaciju. Posjet teretani pokazat će se dobrim odabirom, dok će umjetnički nastrojene Škorpione opuštati slikanje i pisanje.

 


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

 

Posvetite više pažnje obitelji. Ako između vas ima neriješenih imovinskih pitanja, pokušajte ih riješiti na miran način, izbjegavajući svađe. Mjesečev položaj pojačat će agresivnost i mogućnost ne baš ugodnih rasprava. Kontrolirajte postupke, nastojite ne kasniti na posao i dogovore. Netko će vas optužiti da ga ogovarate iza leđa.

 


 

 

JARAC (22.12.-19.01.)

 

Neke vaše odluke naići će na roditeljski otpor. Prilično će se truditi ne bi li vam pomogli da spoznate kako su njihovi savjeti ipak najbolji. Mlađe će roditelji opteretiti prevelikim očekivanjima. O tomu kako ćete provesti ovaj dan, uvelike ovisi način na koji ćete se postaviti prema drugima i njihovim željama.

 


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.)

 

Spretno ćete ulaziti u nove poslovne projekte, dobro raspolagati imovinom te raspodijeliti financije. Ipak, neki će dokumenti, ugovori i rješenja kasniti. Mogli biste se naći u strastvenom zagrljaju zauzete osobe. Otežavajuće okolnosti nećete doživljavati zaprekom. Prepustit ćete se čaroliji trenutka, ne razmišljajući o tome što će biti sutra.

 


 

 

RIBE (19.02.-20.03.)

 

Omalovažavat ćete probleme pa će vam takav stav olakšati snalaženje u poslovnim vodama. Dobro ćete se snalaziti i brzo reagirati na novonastale okolnosti. Opustit ćete se pokazujući se upravo onakvima kakvi jeste, ne brinući o mišljenju okoline. Komunikacija s vama bit će ugodna pa bi vam neki ljudi mogli otvoriti dušu.

 


 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.