Dnevni horoskop za 29.ožujka.2018.

Na današnji su dan rođeni utemeljitelj poznatog lanca dućana Wal-Mart Sam Walton, supermodel “TheBody” Elle McPhearson te glumica Lucy Lawless.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 5

 

Raspolagat ćete s mnogo energije, koju ćete jednako uspješno koristiti i u poslu i u ljubavi. Društveni život donijet će vam mnogo toga lijepog, a samcima poznanstvo koje će prerastati u nešto više. Roditelji će se intenzivnije baviti djecom, osobito ako imaju teškoća u učenju. Morat ćete im mnogo pomagati oko školskih obaveza.

 

LJUBAV: 98% ZDRAVLJE: 100% , POSAO: 100% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 2

 

Odnos s partnerom iziskivat će više vaših ustupaka nego što možete dati. Mislit ćete da više dajete nego druga strana. Samo ćete trezvenošću uspjeti smiriti situaciju. Potrebe djece ili starijih ukućana bit će prilične, ali vam ta žrtva neće teško pasti. Ako ste u vezi, sve ste bliže odluci o zajedničkom životu.

 

LJUBAV: 26% , ZDRAVLJE: 27% , POSAO: 30%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 5

 

Imate li bračnih problema ili je iz vama nedokučivih razloga došlo do prekida veze, iskoristite dan za pomirenja. Ne odustajte čak ni ako vas partner ignorira. Mogući su nagli zaokreti u karijeri, promjena posla ili privikavanje na novog šefa. Doći ćete do vrijednih spoznaja o kolegama, a netko od njih neće se pokazati previše kolegijalnim.

 

LJUBAV: 90% , ZDRAVLJE: 85% , POSAO: 86%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 5

 

Moguće su dobre vijesti vezane uz nasljedstvo, zajam, pozajmicu. Novčana ulaganja sada će vam se itekako isplatiti, osobito ako pokreće privatni posao ili se s nekim upuštate u partnerstvo. Obratite pozornost na zdravlje. Uravnotežite tijelo i duh, bavite se sportom, krenite na dijetu. Manje boravite u zadimljenim prostorijama.

 

LJUBAV: 87% , ZDRAVLJE: 85% , POSAO: 88%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 5

 

Bit ćete uspješni u svim aktivnostima, a osobito onima vezanima uz upoznavanje i pregovore. Izići ćete kao pobjednik iz svih potencijalno osjetljivih situacija. Predstoji li vam razgovor s članom rodbine, shvatit ćete da vladate situacijom. Netko će vam se obratiti za uslugu, a vi ćete rado izići ususret.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 100%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 3

 

Planeti upućuju na češće kontakte s mlađim ljudima, djecom, pripadnicima suprotnog spola i intelektualcima. Prijateljstva će vam biti važna, no nemojte se previše povjeravati drugima. Mogli biste se razočarati u kolegi ili osobi koju ste smatrali odanim prijateljem. Za rješavanje novčanih pitanja nećete biti previše motivirani.

 

LJUBAV: 43% , ZDRAVLJE: 44%, POSAO: 48%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 5

 

Odlična moć zapažanja dat će vam prednost u borbi sa suparnicima. Dobre prilike pojavit će se na području obrazovanja, rada u drugom gradu te u izdavaštvu, a neki će na terenski rad. Manje slušajte što vam partner govori, a više pratite njegova djela. Očuvate li u svojoj vezi nježnost i bliskost, vaš će odnos ojačati.

 

LJUBAV: 90% , ZDRAVLJE: 89% , POSAO: 96%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 2

 

Morat ćete se suočiti s poslovnim zaostacima i razlikama u ljudskim karakterima. Bit ćete skloni krivim procjenama i nepromišljenim reakcijama, koje će se loše odraziti na odnos s bližnjima. Nastojte ispuniti dana obećanja, ne želite li zaoštriti odnos s partnerom. Izbjegavajte žurbu i površnost i objasnite ukućanima da vam treba odmor.

 

LJUBAV: 31% , ZDRAVLJE: 29% , POSAO: 25%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 5

 

Naći ćete se u raznolikim situacijama i imati priliku pokazati svoju spretnost. Zvjezdani aduti su u vašem rukavu, osobito ako se budete manje opterećivali obavezama. Radne zadatke ispunjavat ćete s entuzijazmom. Sretne ruke bit ćete u trgovini, učenju i prevođenju. Privlačit će vas ezoterija ili alternativa pa ćete i na taj način proširite svoje vidike.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 98% , POSAO: 96%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 3

 

Imat ćete odlične predispozicije za učenje, polaganje ispita ili svladavanje znanja stranih jezika. Vaše se zavodničke sposobnosti povećavaju. Sve ćete adute baciti na jednu osobu ili na jedan susret, a izgledi za uspješan ishod su veliki. Bračni odnosi postat će čvršći ne budete li prema partneru prezahtjevni.

 

LJUBAV: 55% , ZDRAVLJE: 51% , POSAO: 58%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 2

 

Ne ulazite u rasprave s ukućanima, makar se radilo o situaciju u kojoj ste u pravu. Rasprave odgodite za neki drugi dan. Humor i optimizam bit će ključni elementi, stoga nastojite biti opušteniji. Vaši se ljubavni planovi sporije ostvaruju. Ne požurujte drugu stranu i nemojte ustrajati pod svaku cijenu na onome do čega vam je stalo.

 

LJUBAV: 26% , ZDRAVLJE: 24% , POSAO: 23%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 4

 

Ne igrajte zakulisne igrice. Odlučite li nešto skriti ili ne izgovoriti, svi su izgledi da ćete biti otkriveni. Ljubavni život bit će prožet neizvjesnošću. Bavit ćete se nagađanjima o nečijim sklonostima prema vama i iščekivanjem nečije reakcije. Danas ne započinjite s nikakvim akcijama jer su velike šanse da se ne ostvare.

 

LJUBAV: 61% , ZDRAVLJE: 63% , POSAO: 65%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.