Dnevni horoskop za 29.svibnja.2018.

Na današnji su dan rođeni političar, književnik i povjesničar Ivan Kukuljević Sakcinski, političar John F. Kennedy te glumica Annette Bening.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.)

 

Interesi će vam biti raznovrsni. Ulogu roditelja vješto ćete ukomponirati sa zahtjevnim poslovnim zaduženjima, a nećete zanemariti ni zdravlje, a niti brigu o izgledu. Istaknuta originalnost urodit će obiljem novih ideja koje ćete samopouzdano provoditi u djelo. Osobito uspješan dan predstoji novinarima, trgovcima i umjetnicima.

 


 

 

BIK (20.04.-20.05.)

 

Ako ste zasićeni dnevnim ritmom, razmislite o novim hobijima i aktivnostima kojima ćete se baviti u slobodno vrijeme. Odnosi s djecom nameću povećani oprez i više strpljenja. Ublažite pristup, razgovarajte! Narušeno povjerenje s članom obitelji povratite iskrenim razgovorom. Nećete ništa postići odugovlačenjem.

 


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

 

Položaji planeta pogodovat će vašem temperamentu, što znači da ćete biti opušteni i smireni. Sreću ćete pronalaziti u malim stvarima, poput kave s dragim prijateljima. Isticat ćete se na poslovnim sastancima. Šefovi, suradnici i podređeni cijenit će vašu mudrost, argumentirano iznošenje činjenica i uvjerljivost na riječima.

 


 

 

RAK (21.06.-22.07.)

 

Obavljat ćete poslove koji će zahtijevati pojačanu tjelesnu aktivnost i naprezanje. Brže ćete se umarati i posustajati pa ćete odgađati za sutra ono što ste planirali obaviti odmah. Ako ste u posljednje vrijeme zapostavili partnera ili ste bili grubi prema njemu, ispravite to danas. Iskupite se lijepom riječju ili malim simboličnim darom.

 


 

 

LAV (23.07.-22.08.)

 

Tijekom jutra dovršite zaostale poslove. Odužite se za nedavnu uslugu nekome tko je bio uz vas onda kad vam je najviše trebao. Mogli biste upoznati zanimljivu osobu preko posla ili u školi. Udvarajte se diskretno i ne žurite s pozivom za izlazak. Za početak bit će dovoljni zavodljivi osmjesi i pokoji smiješak.

 


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.)

 

Ne živicrajte se oko situacija koje ne možete promijeniti. Tako ćete smanjiti nervozu i izloženost kritikama. Osjetit ćete potrebu za samoćom i bijegom od ljudi, što će biti posljedica zasićenja poslom ili obiteljskim zbivanjima. Pokušajte se rekreirati, možda više baviti sportom, a nemojte zanemariti ni druženja s prijateljima.

 


 

 

VAGA (23.09.-22.10.)

 

Susretljivi ste i spremni za nova poznanstva. Bezbrižnost i ležeran pristup osiguravaju vam uspjeh u poslovima koji podrazumijevaju kontakte s ljudima. Vaša će se novčana situacija poboljšati. Na vrijeme ćete podmiriti dugove i voditi više računa o prihodima i rashodima. Vratit ćete posuđeno ili primiti nešto što vam pripada.

 


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.)

 

Od vas se očekuje više posvećenosti poslu, ali i dodatna prilagodba. Ne ustrajte na odlukama koje ne nailaze na dobar prijam kod suradnika, osobito ne danas ili sutra. Kriza u ljubavnoj vezi je prolazna, stoga ne shvaćajte preozbiljno postupke i riječi druge strane. Ne iskušavajte granice partnerovog strpljenja.

 


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

 

Zračit ćete posebnim šarmom i biti u središtu pozornosti. Značajno ćete uljepšati predodžbu o simpatiji ili osobi koju volite pa su pred vama lijepi ljubavni dani. Provest ćete u djelo neke dogovore ili ostvariti stare planove. Suradnici će vam biti pri ruci, a šefovi naklonjeni. Mogli biste kontaktirati s prijateljima iz inozemstva.

 


 

 

JARAC (22.12.-19.01.)

 

U središtu su financijska ulaganja, kreditne obveze i imovina. Mogli biste određeni novčani iznos potrošiti na kupnju kućanskog aparata, televizora ili računala. Osjećaj da je u domu zavladao mir ispunit će vas zadovoljstvom i potrebom da se više družite s ukućanima. Moguća su zajednička putovanja ili isprepletena poslovna suradnja.

 


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.)

 

Nije preporučljivo potpisivati poslovne ugovore, sklapati partnerstva ili se oslanjati na sumnjiva financijska obećanja. Mogli biste pogriješiti u procjeni, izgubiti dragocjeno vrijeme ili se u nekoga razočarati. Uzbudljiv društveni život mogao bi vam donijeti novu ljubav ili poboljšati postojeći odnos, osobito rođenima u prvoj dekadi.

 


 

 

RIBE (19.02.-20.03.)

 

U odnosima s rodbinom vodite računa o tome da izbjegnete nepotrebne rasprave. Obiteljski problem počinje se rješavati na željeni način. S humorom ćete prihvatiti upućenu vam kritiku pa ćete uspjeti oraspoložiti drugu stranu. Na poslu ćete morati popravljati tuđe pogreške ili čak odraditi dvije smjene zbog nečijeg izostanka.

 


 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.