Dnevni horoskop za 30.lipnja.2018.

 


 

 

OVAN (21.03.-19.04.)

 

Zapreke na koje nailazite čine vas odlučnijima u namjeri da uspijete i bude borca u vama. Možda vas neće pratiti potpora nadređenih, no sve će se ubrzo riješiti. Preispitat ćete osjećaje prema simpatiji i donijeti odluku. Kad se ono što vam govori srce poklopi s mišljenjem najbližeg prijatelja, znat ćete da je to ono pravo.

 


 

 

BIK (20.04.-20.05.)

 

Poslove ćete obavljati bezvoljno i izbjegavati pojedince koji vas gnjave svojom površnošću. Više zadovoljstva pronaći ćete u krugu obitelji, djece ili prijatelja. Prihvatite li poneki poziv za kavu ili izlazak, rasteretit ćete se od napornih događanja. Otkrit ćete tko vam je svojim spletkama nastojao pomrsiti račune.

 


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

 

Partner će biti pun inicijative i ideja koje će poticati vaše dobro raspoloženje. Otvorenije će vam pričati o sebi, čak i neke stvari koje je dugo držao potisnutim. No nemojte mu zamjerati što vam to nije rekao ranije. Pojedinci čija vam je potpora nedostajala, napokon će stati na vašu stranu i pomoći vam u profesionalnom probitku.

 


 

 

RAK (21.06.-22.07.)

 

Osjećat ćete da ste na prekretnici i razmišljati o promjeni posla ili financijskom osamostaljivanju. U odličnom ste razdoblju za takve odluke, ali ipak dvaput razmislite. Netko će vam se požaliti na svoju lošu novčanu situaciju pa ćete učiniti sve da toj osobi pomognete. Ljubavnom životu udahnite malo više uzbuđenja i dramatike.

 


 

 

LAV (23.07.-22.08.)

 

Zbog slabe koncentracije teže ćete se usredotočiti na obaveze. Zaboravljat ćete dogovore i obećanja pa će se neki ljudi ljutiti na vas. Nedostajat će vam strpljenja u ljubavnim odnosima. Očekivat ćete partnerovu potpunu predanost i razumijevanje, a ako to izostane posumnjat ćete u njegovu vjernost. Pretjerivat ćete.

 


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.)

 

Sputavat će vas zavidne kolege i zahtjevni šefovi. Imat ćete osjećaj da su sve nepravde srušile na vaša leđa, no to neće biti objektivno stanje stvari već vaša preosjetljivost. U ljubavi budite što razumniji jer bi vas osjećaji mogli nagnati da pogrešno odrediti prioritete ili krivo protumačiti nečije namjere.

 


 

 

VAGA (23.09.-22.10.)

 

Ne odgađajte ono što možete odmah obaviti jer je šteta ne djelovati u danu u kojem imate veliku planetarnu potporu. Želite li nekoga uvjeriti u nešto, sve će se odvijati bez teškoća. Krasit će vas odlična koncentracija i verbalna vještina. Neke će nepravde biti ispravljene, a nesporazumi, osobito ljubavni, biti riješeni.

 


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.)

 

Nemojte se opteretiti s previše obaveza jer nećete imati mira ni slobodnog vremena. Bit ćete izloženi nerazumijevanju suradnika i stranki, a i sami ćete iskazivati brzopletost i nestrpljivost u ključnim trenucima. Strastveni zagrljaji neće biti dovoljni za rješavanje nesuglasica s voljenim – potrebno je i razgovarati.

 


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

 

Nepogrješivo ćete zapažati sve detalje i nijanse partnerovog ponašanja. Stoga će svaki razgovor usmjeren k rješavanju ljubavnih problema dati dobre rezultate. Pripremite se na ugodna druženja. Iako će pozivi za izlazak pljuštati sa svih strana, drugi će imati dojam da uspijevate biti odjednom na više mjesta.

 


 

 

JARAC (22.12.-19.01.)

 

U odličnoj ste formi pa se posvetite aktivnostima koje iziskuju izdržljivost i snagu. Da su vaši savjeti i prijedlozi zlata vrijedni, uvjerit ćete se kad osoba od koje ste to najmanje očekivali, pokaže koliko vas cijeni. Ne uzimajte k srcu partnerove postupke i izgovorene riječi – do vas mu je stalo više nego što se čini.

 


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.)

 

Znatiželja će vas poticati da upoznajete nove ljude i razgovarate s nepoznatima. Drugi će vas doživljavati druželjubivom osobom pa će se prijateljski i ljubavni kontakti odvijati neometano. Iako će se planovi ostvarivati sporije nego što biste htjeli, privremene odgode nisu razlog za živciranje.

 


 

 

RIBE (19.02.-20.03.)

 

Sposobnost da pročitate tuđe misli i predvidite razvoj situacije pomoći će vam u ostvarenju ciljeva. Moguće su dobre vijesti vezane uz nasljedstvo, zajam, pozajmicu. Obratite pozornost na zdravlje. Uravnotežite tijelo i duh, bavite se sportom, krenite na dijetu. Manje boravite u zatvorenim prostorijama.

 


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.