Dnevni horoskop za 30.ožujka.2018.

Na današnji su dan rođeni slikar i graver Francisco Goya, slikar, grafičar i crtač Vincent van Gogh te gitarist i pjevač Eric Clapton.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 5

 

Provest ćete ugodan dan u društvu bliskih ljudi. Puni ste stvaralačke energije koju možete usmjeriti na ljubav, druženje, obrazovanje ili posao. Slobodni među vama uživat će u udvaranju privlačne osobe. Ako ste zaljubljeni, kovat ćete planove o budućnosti. Moguć je odlazak na seminar u inozemstvo ili poslovno putovanje.

 

LJUBAV: 100% ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 100% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 2

 

Teško ćete zaštititi svoju privatnost od znatiželjnika, što će vas živcirati. Poslovna preispitivanja bit će vezana uz sudske parnice, poslovno partnerstvo ili istup u javnosti. Za sve što radite dobro se pripremite, kako bi neugodnih iznenađenja bilo što manje. Pripazite na probavu koja bi zbog nakupljenog stresa mogla biti osjetljiva.

 

LJUBAV: 25% , ZDRAVLJE: 30% , POSAO: 26%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 5

 

Obrati li vam se tko povišenim tonom budite diplomatični i taktični, no ako to ne bude imalo nikakvog utjecaja, odlučno obranite svoj stav. Ne dajte se prestrašiti prijetnjama. Suzdržavanje od nepotrebnih troškova bit će nužno jer tek što platite jedan račun, pojavit će se novi. Mlađi će od roditelja tražiti povećanje džeparca.

 

LJUBAV: 79% , ZDRAVLJE: 83% , POSAO: 89%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 4

Uživat ćete potporu starijih ljudi, svekrve i roditelja. Pozitivne vijesti bit će vezane uz pitanja alimentacije ili nasljedstva. Problemi ili zdravstvene teškoće koje su mučile vašeg bračnog partnera ili člana rodbine bit će uspješno riješene. Netko će vam staviti do znanja da ste mu nedostajali ili da žudi za vašom blizinom.

 

LJUBAV: 75% , ZDRAVLJE: 72% , POSAO: 79%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 5

 

Jutro će proteći u nemirnom ozračju, no vijesti koje ćete primiti tijekom popodneva poboljšat će vam raspoloženje. Ostavljat ćete snažan dojam na ljude do čijeg mišljenja držite. Dobit ćete kompliment koji će vam mnogo značiti. Dan je povoljan za duboko razmišljanje o svojim željama u ljubavi te za temeljit razgovor s partnerom.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 95% , POSAO: 100%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 3

 

Mnogi od vas ozbiljno će se zainteresirati za jednu osobu, a vjerojatno i zaljubiti. Nekih novih osjećaja neće biti pošteđeni niti oni u braku pa nisu isključeni bezazleni flertovi. U obiteljskom krugu očekuje vas mnogo previranja i povećanih odricanja. Možda ćete morati brinuti o bližoj starijoj osobi ili boležljivim roditeljima.

 

LJUBAV: 41% , ZDRAVLJE: 47%, POSAO: 46%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 4

 

Oraspoložit će vas slučajan susret ili telefonski razgovor s poznanikom. Dan je pogodan za dogovore, osmišljavanje planova i rješavanje pravnih pitanja. Bit ćete spremni na ustupke i promjene. Slobodni će poželjeti promijeniti svoj status i razmišljati o ozbiljnoj vezi. Putem SMS poruka zbližit ćete se s osobom koja vam se sviđa.

 

LJUBAV: 80% , ZDRAVLJE: 77% , POSAO: 71%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 2

 

Čuvajte se neutemeljenog optimizma na financijskom planu. Izbjegavajte veće troškove, ne ulazite u nedopušteni minus. Osjećaji su vam potisnuti pa ćete teško nalaziti načina da ispušete frustracije. Morat ćete uložiti nešto više napora da privučete pozornost osobe koja vas zanima. No trud bi vam se mogao isplatiti pa ustrajte.

 

LJUBAV: 38% , ZDRAVLJE: 32% , POSAO: 29%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 5

 

Krasit će vas vedar duh i prijateljski pristup. Bit ćete okruženi ljudima kojima je stalo do vas i koji uvažavaju vaša mišljenja. Događaju vam se bitne stvari, a pred očima vam iskrsava nova životna staza. Sukob između srca i razuma riješit ćete slijedeći instinkt. Ne osvrćite se na želje i potrebe drugih – budite sebi najvažniji.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 97% , POSAO: 100%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 3

 

Bježat ćete od ljudi, misleći da su oni krivi za vaš gubitak energije i umor. Djelomično ste u pravu, ali ne valja ni pretjerivati u osamljivanju. Uznemirit će vas i banalne teškoće i sitna podmetanja, a imate li neki veći problem, potpuno će vas obuzeti strah. Nasreću, kako dan bude odmicao, pronaći ćete u sebi više mira.

 

LJUBAV: 54% , ZDRAVLJE: 57% , POSAO: 60%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 2

 

Trudit ćete se održati koncentraciju i biti na oprezu, ali pogreške će se ipak događati. Odnos s šefovima zahtijevat će više prilagodljivosti u komunikaciji. Preplave li vas mračne misli, ne prepuštajte im se. Odmah nazovite prijatelje koji će vas oraspoložiti ili se prihvatite posla koji će vas potpuno zaokupiti.

 

LJUBAV: 39% , ZDRAVLJE: 33% , POSAO: 31%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 4

 

Bit ćete okruženi ljudima prijemčivima na vaše ideje. Pokretljivost će vam se povećati pa ćete brže stizati s jednog mjesta na drugo ili prelaziti s teme na temu. Mogli biste dobiti pozivnicu za vjenčanje, proslavu ili neki društveni skup. U ljubavnom se životu pojavljuju pozitivni predznaci. Uskoro će vam se nešto lijepo dogoditi.

 

LJUBAV: 69% , ZDRAVLJE: 65% , POSAO: 61%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.