Dnevni horoskop za 31.ožujka.2018.

Na današnji su dan rođeni filozof, fizičar i matematičar René Descartes, orguljaš i skladatelj Johann Sebastian Bach te književnik Nikolaj Vasiljevič Gogolj.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 2

 

Zabrinuti ste zbog nekih događaja na poslu i niste sigurni kako biste trebali reagirati. Prije nego bilo što poduzmete, savjetujte se s prijateljima u koje imate povjerenja. Moguće je da ste preuveličali važnost nekih situacija i da nema pravog razloga za paniku. Pazite što jedete i pijete jer vam je želudac osjetljiv.

 

LJUBAV: 22% ZDRAVLJE: 25% , POSAO: 31% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 3

 

U razdoblju ste pogodnih financijskih prilika. Druženja, zabave i neobavezni razgovori rezultirat će zanimljivim mogućnostima. Novac, ljubav i kreativnost ići će ruku pod ruku. Moguća je plodna suradnja s osobom s kojom ste u ljubavnoj vezi ili prema kojoj gajite osobite simpatije. Zbog neudobne obuče mučit će vas bolna stopala.

 

LJUBAV: 60% , ZDRAVLJE: 56% , POSAO: 54%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 5

 

Izvjesna su romantična zbivanja, razgovori udvoje i nježni zagrljaji. Ne propuštajte prilike za izlaske, druženja, veselice i tulume. Netko će se zaljubiti u vas ili se diviti vašim postignućima. Na prekid loše veze mogao bi vas ohrabriti netko privlačan, tko će vas obasipati pažnjom i pokazati vam što je prava ljubav.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 97% , POSAO: 100%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 2

 

Bit će istaknuta suprotnost između posla i obiteljskog života, odnosno vaših osobnih želja i potreba. Smatrat ćete da vas posao udaljava od vas samih i vaših bližnjih. Mlađi pripadnici znaka mogli bi osjećati neprilagođenost. Tulumi, izlasci u kafiće i isprazni razgovori neće vas ispunjavati zadovoljstvom.

 

LJUBAV: 20% , ZDRAVLJE: 26% , POSAO: 28%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 5

 

U poslovnim ćete kontaktima biti poduzetni, snalažljivi i nadasve šarmantni, a to će biti samo neke od vaših osobina koje će vas nezaustavljivo voditi prema uspjehu. Komunikacija s partnerom će biti spontana i rezultirati konstruktivnim idejama i prijedlozima. Slovit ćete za skladan par u čijem je društvu dobra zabava zajamčena.

 

LJUBAV: 86% , ZDRAVLJE: 79% , POSAO: 89%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 4

 

Ulagat ćete u obrazovanje, knjige, informatičku opremu, ali i u dom. Nudite li svoje usluge, znanje ili proizvode, vodite računa o njihovoj stvarnoj vrijednosti. Znat ćete izgovoriti pravu riječ i tako usmjeriti razgovor u željenom smjeru. Spoznat ćete da ste u ozbiljnoj vezi. Druga strana stavit će vam do znanja da dugoročno računa na vas.

 

LJUBAV: 75% , ZDRAVLJE: 72%, POSAO: 79%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 5

 

Posvetite se upravo onome od čega bježite i s čim se ne usuđujete suočiti. Razgovarajte s članom obitelji ili roditeljem o nasljedstvu i podjeli obiteljske imovine. Naoružajte se strpljenjem i razumijevanjem, i uvjerit ćete se da nijedan problem nije nerješiv. Gajite li simpatije prema suradniku, iskoristite trenutak i pristupite mu.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 98% , POSAO: 100%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 3

 

Netko ili nešto moglo bi zaokupiti vašu pozornost, a isto tako vas i ohladiti te usmjeriti u sasvim suprotnom pravcu. Nećete imati ništa protiv sitnih laži koje ćete upotrjebljavati da biste stigli do cilja, osobito ako su posrijedi osjećaji. Budite oprezni jer bi vam se sve moglo vratiti poput bumeranga.

 

LJUBAV: 52% , ZDRAVLJE: 58% , POSAO: 63%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 5

 

Unatoč porastu zaduženja i poslova, osjećat ćete se izvrsno na radnom mjestu. Radna klima bit će ugodna. Kolege će navraćati kod vas na razgovor, kavu i druženje. Na pomolu su i proslave, bilo da je riječ o rođendanu, vjenčanjima, unapređenju ili odlasku u mirovinu. Prijatelj će vam povjeriti tajnu koja će vas jako iznenaditi.

 

LJUBAV: 89% , ZDRAVLJE: 90% , POSAO: 96%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 2

 

Vaš partner neće biti najbolje raspoložen pa ga nemojte prisiljavati na razgovor. Učinkovitost vaših poslova ovisit će o drugima. Morat ćete odgovoriti na mnogo pitanja i razgovarati s osmjehom i onda kad biste najradije nekom u lice rekli da vam ide na živce. Krećete li nekome u posjet, ne dolazite praznih ruku.

 

LJUBAV: 28% , ZDRAVLJE: 31% , POSAO: 33%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 5

 

Unatoč mogućim zastojima ili odgodama, ne gubite nadu. Upornošću ćete sigurno stići do cilja i riješiti se bremena financijskih briga. Ako ste netom ušli u vezu, začudit će vas partnerova spremnost da čuje i razumije ono što kažete. Razgovarat ćete o svemu, poticati jedno drugo i dobro se upoznati.

 

LJUBAV: 96% , ZDRAVLJE: 99% , POSAO: 100%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 4

 

Prijatelji i rodbina pomažu vam na financijskom planu. Do novca i zarada dolazit ćete uz pomoć drugih, odnosno putem suradnje. Povećat će se i zarade bračnog partnera, a dio novca uložit ćete u dom. Samci, ono što je počelo kao zanimljivo poznanstvo moglo bi prerasti u nešto značajno.

 

LJUBAV: 67% , ZDRAVLJE: 69% , POSAO: 68%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.