Dnevni horoskop za 31.siječnja.2018.

Na današnji su dan rođeni skladatelj Franz Schubert, ruska balerina Ana Pavlova te hrvatski kipar Dušan Džamonja.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.) – ocjena: 2

 

Očekuje vas mnogo napetosti, prije svega teškoće u obiteljskom životu i poslovne peripetije. Ukućani neće lako izaći na kraj s vašim promjenama raspoloženja. Ako ste na početku veze, pazite da partnera ne opteretite pretjeranim očekivanjima. Ne otkrivajte mu previše o svojoj ljubavnoj prošlosti jer će steći krivi dojam o vama.

 

LJUBAV: 31% ZDRAVLJE: 36% , POSAO: 37% 


 

 

BIK (20.04.-20.05.) – ocjena: 5

 

Imat ćete veliku inspiraciju, koja će biti glavni pomagač vašim nastojanjima da napravite poslovne promjene. Na dobrom ste putu pa nema razloga da u svojim naumima ne biste uspjeli. U ljubavnim vezama njegovat ćete prijateljstvo i tražiti intelektualno nadahnuće. Samcima će imponirati nečije društvo.

 

LJUBAV: 85% , ZDRAVLJE: 89% , POSAO: 85%


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.) – ocjena: 5

 

Planetarni položaji unose živost i dinamiku u međuljudske odnose, bračne i ljubavne veze. Više ćete se truditi oko partnera ili djece, brinuti se za njih i udovoljavati im. Nečiji zdravstveni problemi i potaknut će vas da više brinete o svom zdravlju. Spremno ćete mijenjati loše navike, samo pazite da u svemu imate i neke granice.

 

LJUBAV: 81% , ZDRAVLJE: 86% , POSAO: 87%


 

 

RAK (21.06.-22.07.) – ocjena: 5

 

Susreti sa zanimljivim ljudima unijet će osvježenje u vašu svakodnevicu. Mogli biste se zaljubiti u osobu o kojoj već danima razmišljate. Neki će razmišljati o staroj ljubavi. Bit ćete spremni na opraštanje pa oni koji su nedavno prekinuli vezu, mogli bi je obnoviti. Vraćate li se s putovanja, vozite pribrano i koncentrirano!

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 100%


 

 

LAV (23.07.-22.08.) – ocjena: 3

 

Vaše riječi i postupci neće biti ispravno shvaćeni; morat ćete odgađati dogovore zbog neodgodivih obaveza. Nije isključeno ni da zakasnite na ljubavni sastanak, što može biti povod svađi. Posvetite se temeljitom planiranju poslova. Unesite sve u rokovnik, ne prepuštajte ništa slučaju jer ćete biti prilično smušeni.

 

LJUBAV: 65% , ZDRAVLJE: 59% , POSAO: 55%


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.) – ocjena: 5

 

Koristite svaku priliku za druženja, izlaske i zabavu. Odazovite se pozivima prijatelja jer ste u razdoblju stvaranja kvalitetnih poznanstava. Nije isključen ni novi ljubavni početak. Samci, osoba koju dugo poznajete počet će vam iskazivati sve veću naklonost, ali će i od vas očekivati isto. Stoga ne škrtarite u osjećajnom iskazivanju.

 

LJUBAV: 98% , ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 90%


 

 

VAGA (23.09.-22.10.) – ocjena: 2

 

Napori u poslovnom životu bit će isplativi. No danas će vam nedostajati vremena za sebe ili ćete žrtvovati privatni život u ime poslovnog napretka. Mogli biste pogrešno protumačiti partnerove riječi ili reakcije te mu prigovarati za neke stvari koje su se dogodile u vašoj zajedničkoj prošlosti, preko čega on neće olako prijeći.

 

LJUBAV: 26% , ZDRAVLJE: 28% , POSAO: 25%


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.) – ocjena: 5

 

Poslovima i ljudima pristupit ćete odvažno i izravno. Tražit ćete izazov i uzbuđenje u svemu što radite. Osvajat ćete brzim i spontanim nastupom, a svoju ljubav dokazivati djelima a ne samo riječima. Predat ćete se zavođenju, uživati u buđenju novih osjećaja i simpatičnom nadmudrivanju s osobom koja vam se sviđa.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 96% , POSAO: 100%


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.) – ocjena: 3

 

Bit ćete prepuni ideja i kreativnih pomaka u radu, no nailazit ćete na nerazumijevanja. Ne obazirite se na nečiju zavist. Štedljivo i konstruktivno trošite svoju energiju jer ćete se jedino tako osjećati smireno i zadovoljno. Mogli biste kontaktirati bankovnog službenika i raspitivati se o pogodnim zajmovima.

 

LJUBAV: 46% , ZDRAVLJE: 49% , POSAO: 45%


 

 

JARAC (22.12.-19.01.) – ocjena: 2

 

Izvjesne su poslovne promjene, osobito ako ste privatni poduzetnik. Mogli biste naplatiti potraživanja ili uvesti novu poslovnu tehnologiju. U društvu ćete biti traženi i rado viđeni, a bit će i onih koji će tražiti vaš savjet i prijateljsku potporu. U potrazi za većom zaradom mogli biste prihvatiti poziv za privremeni odlazak u inozemstvo.

 

LJUBAV: 32% , ZDRAVLJE: 39% , POSAO: 37%


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.) – ocjena: 4

 

U središtu pozornosti naći će se dugovanja – ne zaboravite platiti račune! Povećat će se obaveze prema djeci i roditeljima. Budete li dovoljno strpljivi, dočekat ćete da stvari sjednu na svoje mjesto i da se vaš trud pokaže isplativim. Osoba s kojom ste odnedavna u vezi, mogla bi vas razočarati svojim netaktičnim nastupom.

 

LJUBAV: 70% , ZDRAVLJE: 77% , POSAO: 79%


 

 

RIBE (19.02.-20.03.) – ocjena: 5

 

Na pomolu su teškoće ili usporavanja privremene naravi. Planeti pozivaju na oprez u vožnji, komunikaciji, s naglaskom na odnosima s nadređenima ili profesorima. Nemojte se zavaravati da problemi ne postoje, no nemojte ih ni preuveličavati. U svemu što radite nađite pravu mjeru pa ćete izbjeći većinu neugodnih situacija.

 

LJUBAV: 100% , ZDRAVLJE: 97% , POSAO: 100%


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.