Dnevni horoskop za 31.svibnja.2018.

Na današnji su dan rođeni filozof i znanstvenik Rene Descartes, književnik  Nikolaj Vasiljevič Gogolj i glumac Ewan MacGregor.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.)

 

Bit ćete ugodan sugovornik i znat ćete slušati pa bi se površno poznanstvo moglo brzo pretvoriti u nešto više. Dan je dobar za putovanja, posjet rodbini ili večernju kavu s prijateljima. Bit ćete vrlo kreativni i snalažljivi pa biste mogli sami otkloniti kvar na računalu, a bit ćete spretni i u ulozi kućnog majstora.

 


 

 

BIK (20.04.-20.05.)

 

Osjetit ćete pad energije i umor pa ćete od partnera zahtijevati da na sebe preuzme veći dio obaveza. Budući da ćete previše očekivati, moguća su razočaranja i ljutnja. Postat će vam jasno da ovako dalje ne možete i da je krajnji trenutak da riješite jednu spornu situaciju. Sazovite obiteljski sastanak i jasno iznesite što vas muči.

 


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

 

Osjetit ćete da se u vama nakuplja negativna energija. Možda predugo trpite situacije iz kojih zasad ne vidite rješenje. Preko volje ćete se posvetiti obiteljskim obavezama. No prema večeri će tjeskoba i loše raspoloženje popuštati, a vi se vratiti u svoju dobru formu. Putujete li u noćnim satima, budite oprezniji u prometu.

 


 

 

RAK (21.06.-22.07.)

 

Puni ste samopouzdanja i pozitivne energije. Neće vas zanimati isprazna druženja pa ćete birati one za koje znate da je provod i kvalitetan razgovor zajamčen. Mogli biste primiti ponudu za putovanje ili na neko vrijeme boraviti u drugom gradu. Dragocjene trenutke samoće posvetite omiljenom štivu, glazbi ili razmišljanju.

 


 

 

LAV (23.07.-22.08.)

 

Flertovi i poznanstva unijet će u vaš život mnogo uzbuđenja. Želite li se dobro zabaviti, iskoristite večer za izlazak i druženje. Sitne bračne svađe neće prouzročiti veću nevolju, nego će u pozitivnom smislu prodrmati vaš odnos. Slobodno ćete vrijeme posvetiti druženju s djecom i kroz maštovitu igru otkrivati im nova znanja.

 


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.)

 

Ne povodite se za tuđim mišljenjima kad je posrijedi vaš ljubavni izbor. Slušate svakakve savjete, umjesto da otvoreno date do znanja da možete misliti svojom glavom. Oslobodite se utjecaja okoline, pokušajte spoznati što vama treba. Dopustite si objektivan odmak od situacija i okolnosti te u miru razmislite o svojim propustima.

 


 

 

VAGA (23.09.-22.10.)

 

Komunikacija s partnerom bit će protočna pa iskoristite svaki trenutak za otvoren razgovor. Razjasnit ćete mnogo toga što vas je tištalo ili bilo uzrokom zahlađenog odnosa. Krećete li na put, pazite da niste zaboravili nešto od prtljage. U večernjim satima mogli biste osjećati umor i pospanost pa pojačajte oprez ako ste za upravljačem.

 


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.)

 

Izbjegavat ćete bilo kakve kontakte. Naporan dan i još napornije obaveze uzet će danak vašoj psihofizičkoj stabilnosti. Nećete pogriješiti ako odustanete od izlazaka, odlaska nekome u goste ili naprosto isključite mobitel. Mlađe će najviše živcirati predbacivanja ukućana na račun njihove neodgovornosti.

 


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

 

Iako nećete mnogo vremena provoditi kod kuće, obiteljsko okruženje ispunjavat će vas zadovoljstvom. S najboljim prijateljem dijeliti ćete dojmove i informirati ga o svemu što vam se događa. Bit ćete zadovoljni zbog osjećaja da ste riješili ljubavni problem. Mlađi će uživati u nečijoj naklonosti i maštati o zajedničkim trenucima nasamo.

 


 

 

JARAC (22.12.-19.01.)

 

Ako ste pretjerano napeti, bavite se tjelovježbom ili hobijem. Opustit će vas kućne aktivnosti i preuređenje doma. Mladima predstoji uzbudljiva prepiska sa simpatijom putem interneta. Nekima bi zdravlje moglo pričinjavati problema. Mogli biste patiti od zubobolje ili od nekih drugih neopasnih, ali zato dosadnih boljki.

 


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.)

 

Mogli biste nešto slaviti i primiti dar, ili ćete prisustvovati veselom događaju u rodbinskom okruženju. Bit ćete dobro raspoloženi i s partnerom provoditi svaki slobodan trenutak. Želite li poboljšati kvalitetu ljubavnog života, nemojte prešućivati osjećaje. Osim tjelesnih iskaza, partner bi zasigurno volio da mu i češće govorite da ga volite.

 


 

 

RIBE (19.02.-20.03.)

 

Ulazit ćete u rasprave s roditeljima ili djecom, a prema partneru se ponašati otresito. Prepun dnevni raspored i stalna jurnjava pridonijet će osjećaju iscrpljenosti. Da biste se što bolje osjećali, preporučuje se više šetnje i sporta, a manje nekretanja i boravka u zadimljenim prostorijama. Pobrinite se da vam doručak bude kaloričan.

 


 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.




Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.