Impressum

TKO SMO I ŠTO SMO

 

Prvi put u internet eteru smo se oglasili 08.siječnja.2018. godine u 00:00 sati iz našeg malog improviziranog studija u Zagrebu. Emitiramo samo na internetu – www.radio-hr.com te putem drugih internetskih portala za emitiranje radio postaja kao npr. radiostanica.com, radioteka.org, uživo radio, Balkan Radio Stanice i dr.

 

Neovisni smo,nepristrani te težimo dobroj i kvalitetnoj zabavi za sve uzraste. Naša temeljna profesionalna načela su – objektivnost, brzina, zanimljivost i sloboda izražavanja. Kao medij većinu govornih sadržaja usmjeravamo prema raznim vijestima u području zabave i zanimljivosti. U glazbenom izražaju naglasak stavljamo na domaću produkciju ali ponešto i stranu.

 

Želimo postati najslušanija internet radio postaja u Hrvatskoj te biti vaš prvi i jedini izvor dobre zabave. (Top 10 – 7.mjesto kategorija: “HRVATSKA” na https://www.balkanradiostanice.com/ – 25.svibnja.2018.g.

 


MI SMO RADIO HR – VAŠ RADIO!


 

REDAKCIJA

 

info@radio-hr.com

Glavni urednik: Stjepan Vlašić

Informacije o događanjima i PR objave slati na: info@radio-hr.com

Suradnik za web: Ivica Pahanić

Suradnik za radio: Ivana Vlašić

Suradnik za društvene mreže: Nikolina Matić

 

DIZAJN I IZRADA WEBA

 

Stjepan Vlašić

 

HOSTING

 

WEB – Optima Hosting (Info Jurman d.o.o.)

https://www.optimahosting.hr/

 

RADIO – SHOUTca.st (The Innovating Group LLP, a registered partnership in England and Wales)

https://shoutca.st/


Radio HR je volonterski radio i kao mala neprofitna te nekomercijalna lokalna internet radio postaja nije pravna osoba (firma, obrt i sl.) već navedeni radio kao i portal radija te sve ostale povezane usluge vode privatne (fizičke) osobe koje ne ostvaruju nikakav vid prihoda od istoga osim povremenih simboličnih i proizvoljnih donacija naših čitatelja/slušatelja što nama omogućuje plaćanje hostinga za web stranicu/radio i sl. – Sav trošak navedenih i povezanih usluga pada isključivo i samo na odgovorne osobe radija – Radio HR. – Radio HR je namijenjen druženju, zabavi i dobroj glazbi.

 

– Streaming radija odvija se sa servera van Republike Hrvatske te podliježe svim važećim zakonima/propisima države u kojoj je isti smješten.