INTERVJU – Robert Dolovčak: Cover od Police Every Breath You Take (Nedostaješ mi) posvetili smo ju za pokojnu nama dragu Antoniju Bilić

INTERVJU – Robert Dolovčak: Cover od Police Every Breath You Take (Nedostaješ mi) posvetili smo ju za pokojnu nama dragu Antoniju Bilić

 

Tridesetšestogodišnji pjevač Robert Dolovčak, rođen je u Požegi, a cijeli život je proveo u Njemačkoj, 20 godina nakon dugo vremena vratio se u Hrvatsku gdje živi sa zaručnicom. Glazbom se bavi od 2006. godine pa do dan danas.

 

RADIO HR – Možete li nam reći nešto o vašim duetima i pjesmi ”U noćnom ludilu”?

 

ROBERT – Imao sam par dueta prva pjesma i spot sa mladim pjevačem Bernijem za koju smo napravili spot i pjesmu na Hrvatskom Cover od Police Every Breath You Take (Nedostaješ mi) posvetili smo ju za pokojnu nama dragu Antoniju Bilić te je poklonili njezinoj obitelji, a svi znamo tko je ona.

 

Druga je bila U noćnom ludilu koja je bila moja prva samostalna pjesma koja je na kanalu Ruserbia dobro prihvaćena te ima oko 16 tisuća pregleda.

 

RADIO HR – Imate li izdavačku kuću koja vas promovira?

 

ROBERT – Još dan danas nemam nijedne izdavačke kuće koja bi me promovirala na tv, novinama itd. Znam da je sve u novcima koliko para toliko muzike.

 

RADIO HR – Spremaš li uskoro novu pjesmu?

 

ROBERT – Uskoro snimam svoju drugu pjesmu i spot, koja izlazi još malo, samo još dok se sve organizira nađe izdavačka kuća, sponzori, menadžeri i sve što treba jednom početniku pjevaču kao meni. Za sve suradnje sam tu duete i sve što dolazi.

 

RADIO HR – Koji su tvoji glazbeni uzori?

 

ROBERT – Moji glazbeni uzori su Jala Brat i Buba Coreli, Mc Yanko, Rasta..

 

RADIO HR – S kim bi volio snimiti duet?

 

ROBERT – Volio bih snimiti duet sa Rastom ili Coloniom.

 

RADIO HR – Baviš li se još nečim osim glazbom?

 

ROBERT – Osim glazbe treniram u teretani u Novoj Gradišci – A1, vlasnik Luka Terzić i Antonio Furić.

 

Poslušajte duet sa Bernijem – Cover od Police Every Breath You Take (Nedostaješ mi) posvećen pokojnoj njima dragoj Antoniji Bilić

 

Možete poslušati i prvu samostalnu pjesmu Roberta ”U noćnom ludilu”

 


Intervju Radio HR sa Robert Dolovčak , 08.01.2018. 23:00

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.