Mjesečni horoskop za siječanj 2018.

Mjesečni horoskop za siječanj 2018. od: 01.01.2018. do: 31.01.2018.


 

 

OVAN (21.03.-19.04.)

 

LJUBAV: Za vas bi siječanj na ljubavnom području mogao biti prilično dosadan. Zapravo čak i ako biste htjeli neka uzbuđenja, ona će vam nanijeti više štete nego koristi pa je najbolje uopće niti ne razmišljati o tome. Nemojte si to raditi kao ste u dobroj i inače stabilnoj vezi! Malo jeftinog uzbuđenja donijet će vam toliko nevolja da ćete se lupati glavom u zid kako ste mogli biti toliko nepromišljeni!

 

POSAO: Jednom kad ovogodišnji praznici prođu, okrenut ćete se svojim aspiracijama vezanim uz karijeru. Sunčev utjecaj na samom početku mjeseca katapultirat će vas u orbitu, ali nemojte misliti kako taj let može trajati zauvijek! Tijekom mjeseca situacija će se smirivati i prijeći u rutinu. Imat ćete puno prilika i mogućnost prte sobom, ali morat ćete ostati vrlo koncentrirani i predani kako biste svoju energiju usmjerili samo na one vrijedne ponude.

 

ZDRAVLJE: Općenito ste dobro, malo pripazite na prehlade i dišne puteve. Seksualno aktivniji pripadnici znaka, budite pažljivi s kim liježete!


 

 

BIK (20.04.-20.05.)

 

LJUBAV: Posljedice energije ulaska u novu godinu osjećat ćete kroz šest mjeseci pogotovo na području odnosa i veza. Donijeli ste prilično mnogo odluka kojih se želite držati te dokazati svima koji misle kako niste sposobni za to. Svaka vaša riječ imat će dublje značenje, a pokušat ćete popraviti i odnose s nekim osobama koje su vas prilično povrijedile. Početak je vrlo moralan, nema što. Pitanje je samo dokle ćete ustrajati?

 

POSAO: Na poslu će sve biti u redu, a uistinu ćete dati sve od sebe kako biste se vratili u rutinu prije blagdana. Ove godine ne biste trebali imati toliko problema pri tome kao nekih prethodnih. Čini se kako je kriza ipak ubrala svoj danak pa su očekivanja manja, a uloženi trud veći nego ikada. Razmislite dobro o svemu što želite i kako to mislite ostvariti. Energija pomrčine Sunca pomoći će vam i na ovom planu.

 

ZDRAVLJE: Uz uobičajenu predostrožnost kad su prehlade u pitanju, ovog mjeseca svrnite pogled na zglobove, posebno koljena. Mogli biste imati nekih problema na tom području.


 

 

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

 

LJUBAV: Tijekom cijele godine imali ste razdoblja velikih promjena od kojih su neke bile odlične, a neke su vam ipak zadale prilično jake glavobolje. Ako ste dovoljno radili na sebi, onda sada možete pobirati plodove svog rada. Ako ste sami, ovaj mjesec donosi vam zanimljivog partnera koji će zbog svoje teške naravi biti prilično jak izazov za vas. S obzirom da volite avanturu, ovo je jedna koja se isplati!

 

POSAO: Ova godina počinje prilično burno na poslovnom planu zbog aspekta oportunističkog Jupitera i inovativnog Urana koji vam donose nekoliko zanimljivih susreta. Sve to donijet će iznenađujuće obrate situacije za koje niste niti sanjali da se mogu dogoditi. Kraj mjeseca je najbolje razdoblje za napad na željenu poziciju!

 

ZDRAVLJE: Trebali biste se malo više paziti kad izlazite na hladnoću. Prijete vam prehlade i grlobolja. Pojačajte vitamin C.


 

 

RAK (21.06.-22.07.)

 

LJUBAV: Obveze vezane uz obitelj uzet će prilično maha pa ćete se osjećati vrlo opterećenima, a bez pravog autoriteta. Morat ćete biti još malo strpljivi jer Sunce ističe vašu povezanost s roditeljima i ovisnost o njima. Igranjem karti na otvoreni način oslobodit ćete se svega te konačno zadobiti autoritet u svojoj obitelji! Slobodni Rakovi najbolje mogu iskoristiti sredinu mjeseca koja će im donijeti najkvalitetnija poznanstva te moguće dugoročne veze.

 

POSAO: Početak godine neće donijeti ništa posebno. Pokušavat ćete se vratiti u svakodnevnicu nakon blagdana koji vas uvijek odvedu u neku drugu dimenziju. 23. siječnja je prijelomni datum kad po vas stvari kreću zbilja nabolje. Očekuje vas promaknuće, novi posao ili veći zaokret u poslovnom smislu koji će biti vrlo pozitivni za vas, čak i ako ne uvidite cjelokupnu sliku odmah isti čas.

 

ZDRAVLJE: Kao i svake godine u siječnju vaša najveća briga su nagomilane kile. Budite pažljiviji s prehranom i krenite se više kretati kako biste skinuli višak kila.


 

 

LAV (23.07.-22.08.)

 

LJUBAV: Proteklo razdoblje nije vam bilo baš najlakše, a tako će i ostati sve dok traje vladavina Jarca. Posebno ćete se loše i nesigurno osjećati početkom mjeseca, kada će posebno težak biti svaki normalni pokušaj rješavanja problema s partnerom. Nakon 16. siječnja situacija se malo popravlja pa ćete moći konačno komunicirati s partnerom na pravi način. Smanjite svoj ego u pristupu partneru!

 

POSAO: Povratak u svakodnevicu nakon blagdana zna biti prilično teško, ali s obzirom da vi imate neki opaki plan, čini se kako ćete jedva čekati pokret! Nemojte samo pomisliti da će se posao odraditi sam za sebe pa što više aspiracije imate, to ćete morati uložiti više perspiracije!! Ipak vaša mašinerija radit će kao podmazana pa ćete napredovati prilično brzo.

 

ZDRAVLJE: Morat ćete se smiriti malo. Živci su vam prilično napeti!


 

 

DJEVICA (23.08.-22.09.)

 

LJUBAV: Nakon što se sva buka oko praznika, veselja i pijanstava smiri, počet ćete se pitati kakve to zbunjujuće poruke dobivate od svog partnera. Mjesec će vam donijeti priličnu napetost u vaš odnos, ali jednom kad se situacija zakuha do usijanja, doći će i rješenje cjelokupne situacije. Dok ne riješite sve probleme s partnerom samopouzdanje možete potražiti u društvu. I dalje ćete biti omiljeni gost, a ako ste sami do kraja mjeseca i ta bi se situacija mogla promijeniti!

 

POSAO: Druženje potaknuto privatnim životom, pokazat će se korisnim i na poslovnom području jer ćete neke kontakte moći iskoristiti za svoje poslovne namjere. Nemojte samo zaboraviti uzeti podatke od svih novih poznanika. Ulaskom Sunca u znak Vodenjaka situacija će se malo zakomplicirati jer će se u to sve uplesti tračevi, intrige i stupice. Nemojte se uzrujavati jer kraj mjeseca donosi pojačan priljev novca u obliku nasljedstva ili bonusa!

 

ZDRAVLJE: Osjećat ćete se odlično!


 

 

VAGA (23.09.-22.10.)

 

LJUBAV: Prihvatite – prošla godina bila je puna iskušenja za vas, ali uspjeli ste bar u određenoj mjeri napredovati kao osoba. Ojačali ste i postali mudriji. 0odnos s partnerom zbog toga je patio i/ili bio pod velikim pritiskom ,ali čini se kako vi samo tako učite važne lekcije. Koliko god frustrirajuće zvučalo to vas je gurnulo do točke s koje nema povratka. Situacija se popravlja krajem mjeseca donoseći vam „slučajne” susrete. Prihvatite ih otvorena srca jer će vam biti vrlo korisni.

 

POSAO: Novi susreti koji će se početi događati krajem mjeseca bit će vam korisni i na poslovnom polju. Neki od njih donijet će vam nove poslovne ugovore ili vas usmjeriti na nove poslovne puteve. Ne brinite, morat ćete i vi odraditi svoj dio! Nemojte inzistirati na stvarima u kojima nemate prolazak. Kraj mjeseca donosi vam pojačani priljev novca u obliku povrata nekog duga ili poklona od roditelja.

 

ZDRAVLJE: Općenito ćete se osjećati dobro, ali mogli biste imati problema s cirkulacijom. Posebno se pripazite ako imate problema s trnjenjem ekstremiteta.


 

 

ŠKORPION (23.10-21.11.)

 

LJUBAV: Na ljubavnom planu nastojat ćete poboljšati svoj društveni život. Krajem mjeseca nadobudni Jupiter donijet će vam nove kreativne ideje kako proširiti svoje horizonte. Sredinom mjeseca pojačat će se prilike za upoznavanjem novih osoba. Što će vam posebno odgovarati ako ste samac jer će neke od njih biti vrlo atraktivni.

 

POSAO: Nakon svih troškova koje su uzrokovali praznični dani, morat ćete dobro pogledati svaku lipicu, a ne samo kunu da biste spojili kraj s krajem. Opet ste bili darežljivi preko svih granica. Ipak, nemojte očajavati, uz malo discipline, moći ćete popraviti situaciju jako brzo, čak i prije nego ste mislili. Venera se pomiče u vaše područje financija donoseći vam priličan napredak.

 

ZDRAVLJE: Sve je u redu.


 

 

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

 

LJUBAV: Početak mjeseca nije baš povoljan, ali pred vama je prilično veliki izazov u liku osobe koja vas istovremeno privlači i odbija! Vrlo ste zaintrigirani i učinit ćete sve kako biste ostvarili svoju želju. Tranzit Marsa donijet će vam pojačanu strast i aktivniji ljubavni život, no Jupiter u Vagi malo će zakomplicirati stvari.

 

POSAO: Općenito govoreći, vi ste jedan od najsretnijih znakova ove godine koja će vam započeti odličnim financijama. Iako ste često nemarni kad je novac u pitanju, ove godine ćete biti pažljiviji, a time i uspješniji. Posebno će se sve poklopiti nakon 4. siječnja kada će vam posebno dobro krenuti dugoročni planovi. Sredinom mjeseca dobro će vam ići pregovori i timski rad.

 

ZDRAVLJE: Osjećate se odlično, a uz ovakvu energiju i ne može biti drugačije!


 

 

JARAC (22.12.-19.01.)

 

LJUBAV: Ulazak u Novu godinu za vas znači mnogobrojne novogodišnje odluke i odlučnost da konačno jednom budete vi vječni pozitivac. Imate velika očekivanja od ove godine pa ako ste ozbiljni u svojoj namjeri, onda bez odgađanja i krenite u obnovu! Početak mjeseca stavit će naglasak na vaš osobni razvoj i napredak zajedno s pojačanom energijom za društvene odnose. Samo naprijed!

 

POSAO: Na poslovnom planu htjet ćete da se vaš glas daleko čuje. Jupiter, planet rasta, pojačava određene poslovne tenzije koje će se odraziti i na vaš privatni život. Napredak koji ćete ostvariti neće biti toliko jednostavan kao što mislite, ali neće niti biti nemoguć. Samo budite uporni i ništa vam neće biti neostvarivo! Ovo je vrijeme velikih poslovnih promjena.

 

ZDRAVLJE:  Bit ćete umorniji nego inače pa se nastojte štoviše odmoriti.


 

 

VODENJAK (20.01.-18.02.)

 

LJUBAV: Početak nove godine donijet će veliko pitanje za vas: koliko ste iskreni sami prema sebi. Vi ste vjerojatno i tijekom razdoblja slavlja razmišljali što biste i kako napredovali na osobnom planu. Sada razmišljate koji su vaši motivi i zašto radite sve što radite. Treba li vam sve to uopće? Potražite pozitivno u svemu što vas okružuje.

 

POSAO: Početak mjeseca donijet će vam nesigurnost u poslovnom smislu pa bi bilo jako dobro kad ne biste u to vrijeme sklapali nikakve bitne poslove ili dogovore. Nakon 21. siječnja, ulaskom Sunca u vaš znak dobit ćete nalet energije i samopouzdanja. To će vas učiniti vrlo koncentriranima i ambicioznima. Sve poslovne odluke nakon tog dana ići će vama u korist.

 

ZDRAVLJE: Zdravlje će vam biti odlično, ali pripazite na zglobove.


 

 

RIBE (19.02.-20.03.)

 

LJUBAV: Puno neočekivanih preokreta i promjena dogodilo se u vama i oko vas tijekom protekle godine. Neki od događaja pobudili su vašu najluđu mašti, a neki su vas prilično bacili u tmurno raspoloženje. Uz toliko događaja i promjena, tko bi vas mogao kriviti što ste sad toliko zbunjeni? Početak godine donosi vam jaku potporu bližnjih koji će vam stajati iza leđa u svakoj situaciji. Budite ponosni na njih i ne zaboravite im se zahvaliti.

 

POSAO: Već sam početak siječnja stavit će vas u društvo koje će prihvatiti mnoge vaše ideje i stavove. Dobit ćete autoritet za kojim ste dugo tragali. Iskoristite to, jer će vam odrediti putanju karijere za daljnjih nekoliko mjeseci. Od 16. siječnja na dalje moći ćete se prebaciti na automatski manevar i bezbrižno ploviti kroz svoje ambicije jer ćete imati energije na bacanje. Samo hrabro!

 

ZDRAVLJE: Sve je kako treba, a vi ćete se svakim danom osjećati sve bolje!


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.