Mjesečni horoskop za svibanj 2018.

Mjesečni horoskop za svibanj 2018. od: 01.05.2018. do: 31.05.2018.


 

OVAN (21.03.-19.04.)

 

LJUBAV: Vaša dječja strana ovaj mjesec bi mogla doči do izražaja. Živahna Venera, planet ljubavi, nalazi se u znaku Blizanaca i što je tranzit koji odgovara vašoj spontanoj naravi. Prisutnost Sunca u vašoj 2. Kući samopoštovanja do 20. svibnja pokazat će vam pravo stanje vašeg privatnog života te ćete se htjeti dodatno dokazati pred partnerom. Krajem mjeseca Venera se prebacuje u Raka pa ćete morati dodatno pripaziti kako se odnosite prema drugim ljudima.

 

POSAO: Kreativno Sunce nalazi se u vašoj 2. Kući prihoda sve do 20. svibnja pa ističe probleme s financijama kojima ćete se morati dodatno posvetiti. Nije stvar u tome koliko radite nego kako. Retrogradni Jupiter vas upozorava kako biste trebali dobro promisliti o svojim poslovnim koracima kako biste povećali svoje prihode. Krajem mjeseca za vas sve kreće na bolje. Dolaze uzbudljivi dani!

 

ZDRAVLJE: Moguće nervoze. Pripazite na želudac.

 


 

BIK (20.04.-20.05.)

 

LJUBAV: Sunce u vašem znaku do 20. svibnja, kombinirano s magičnim Plutonom u Jarcu pojačati će vaše samopouzdanje do krajnjih granica. Trik je u tome što morate okrenuti ploču i pronaći nešto novo u sebi. Vrckava Venera pomoći će vam 19. svibnja pa ćete se moći malo opustiti i biti luckasti. Njenim ulaskom u znak Raka poželjeti ćete mirniju luku. Oprez se preporuča, ali budete li se skrivali, ostat ćete usamljeni.

 

POSAO: Sunce vam do 20. svibnja daje mogućnost novog poslovnog početka. Razmišljate kreativno te ćete moći svoje frustracije ostaviti iza sebe i posvetiti se novim idejama koje su u skladu s vašim ambicijama. Mladi Mjesec čini stresnu kvadraturu sa sanjivim Neptunom, što će vam dati odlične ideje, ali i otežati dovođenje svega u red prema vašem planu.

 

ZDRAVLJE: Zabavite se svojom tjelesnom kondicijom. Pripazite na prehranu i počnite se baviti redovnom tjelovježbom.

 


 

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

 

LJUBAV: Svibanj započinje sa Suncem u Biku u vašoj 12. Kući eskapizma do 20. svibnja što vam donosi vrijeme u kojem ćete biti zadovoljni ako ste u centru pažnje. U isto vrijeme planet Venera zagrijava vaš znak te se osjećate vrlo atraktivno, a htjet ćete to i pokazati ljudima oko sebe. Ulaskom Sunca u vaš znak 20. svibnja naći ćete se u središtu ljubavnih zbivanja potaknuti pojačanim samopouzdanjem. Ipak, Venera u vašem znaku malo će ublažiti vaš ego trip pa ćete pokazati i svoju nježniju stranu.

 

POSAO: Vaš vladar Merkur koji se kreće retrogradno kroz vašu 12. Kuću privatnosti donosi vam osjećaj kao da ne dobivate priznanje koje zaslužujete. Sunce u vašem znaku od 20. svibnja podiže vašu energiju i kreativnost. Velika opozicija 22. svibnja donosi vam malo razočarenje jer ćete uvidjeti kako svoje planove nećete moći izvesti u roku kojeg ste zacrtali. Samo polako. Dobro planiranje je najveći dio dobro obavljenog posla.

 

ZDRAVLJE: osjećat ćete se jako dobro cijeli mjesec. Ipak, malo pripazite na grlo i usnu šupljinu.

 


 

RAK (21.06.-22.07.)

 

LJUBAV: Planet ljubavi Venera pleše po vašoj 12. Kući eskapizma do 19. svibnja, pojačavajući vašu potrebu za privatnošću, ali i omogućavajući vam odnos u vezi koji do sad niste mogli ostvariti. Dozvolite svom srcu vladati umom i opustite se. Neka vam um luta, mogli biste otkriti nove zanimljive načine kako provesti vrijeme s voljenom osobom ili kako upoznati jednu. Venera ulazi u Raka pa ćete biti privlačniji i zanimljiviji svijetu iako se možda vi tako nećete osjećati.

 

POSAO: Sunce u vašoj 11. Kući grupa do 20, svibnja donosi vam uspjeh kroz timski rad. Možda ćete se zbog toga morati malo više rastegnuti i stati i na ne tako sigurno područje. 11. svibnja dolazi vrijeme za nove pothvate i micanje od rutine. Uran, planet iznenađenja i velikih novosti, i dalje se kreće znakom Ovna i vašom Kućom karijere, pa bi bilo vrijeme da to iskoristite.

 

ZDRAVLJE: Osjećate se odlično, ali pokušajte se odmarati što više.

 


 

LAV (23.07.-22.08.)

 

LJUBAV: Sunce, vaš vladar, nalazi se u Biku i vašoj 10. Kući odgovornosti do 20. svibnja što će vas opteretiti s jako mnogo profesionalnih i obiteljskih obveza pa vam neće ostati dovoljno vremena za zabavu. Venera, planet ljubavi bit će u znaku Blizanaca i vašoj Kući grupa do 19. svibnja. To će vam dati dozu ludosti koja vam treba kako biste se ipak osjećali zadovoljno.

 

POSAO: Stabilnost i odgovornost bit će vam vrjednije nego nove ideje i jaka osobnost koju inače imate jer se Sunce miče kroz vašu 10. Kuću javne odgovornosti sve do 20. svibnja. Vaš posao bit će vidljiviji pa ćete morati dati sve od sebe. Brbljavi Merkur tjera vas dovršiti započete poslove prije nego započnete nove. I Mjesec 13. svibnja pada u vašu 10. Kuću te vam donosi dovoljno energije i inspiracije za svoje poslove.

 

ZDRAVLJE: Energija, energija, energija!!!! Prštite od zdravlja!

 


 

DJEVICA (23.08.-22.09.)

 

LJUBAV: Venera, planet ljubavi i privlačnosti prolazi kroz Blizance i vašu 10. Kuću sve do 19. svibnja što bi vas moglo ostaviti s osjećajem da ste previše opterećeni za zabavu. Vaš vladar Merkur donosi razdoblje u kojem ćete morati više vremena posvetiti privatnim pitanjima, a manje govoriti drugima o njima. Pripazite na 23. svibnja, Pluton vam donosi čudne želje i nagle promjene raspoloženja.

 

POSAO: Svibanj započinje s vladajućim Merkurom u Ovnu, što će vas jednostavno preopteretiti hrpetinama sitnih zadataka. Biti ćete preopterećeni sitnim zadacima. Sunce koje osvjetljava vašu 10. kuću putovanja i učenja do 20. svibnja donosi vam velike misli koje će vam pomoći pri donošenju strateških odluka. Male stvari su važne, ali samo ako služe velikoj slici.

 

ZDRAVLJE:Osjećate se dobro, ali moglo bi i bolje kad biste malo više pripazili na prehranu.

 


 

VAGA (23.09.-22.10.)

 

LJUBAV: Venera u Blizancima poticati će vaš ukus za egzotično što će vam do 19. svibnja pružiti dobre prilike za nova iskustva ili nove partnere. Sunce u čvrstom i tvrdoglavom Biku u vašoj 8. Kući intime nalazi se do 20. svibnja. Nemojte se praviti previše pametni pred partnerom jer ćete ugroziti vezu. Ipak, ne zaboravite poštovati i sebe.

 

POSAO: Venera, vaša atraktivna planeta, nalazi se u vašoj 9. kući putovanja i obrazovanja do 19. svibnja stavljajući vas u dobru poziciju što se tiče karijere. Posebno dobro djelovati će odnos s ljudima iz udaljenih krajeva. 11. svibnja Merkur, planet činjenica vam donosi novi početak. Tijekom svibnja morat ćete djelovati unutar uskih granica pravila, no strpljenje će vam se isplatiti.

 

ZDRAVLJE: Opterećeni ste pa vam imunološki sustav slabi. Pojačajte unos vitamina i hranite se kvalitetnije. Oprez sa želucem.

 


 

ŠKORPION (23.10-21.11.)

 

LJUBAV: Ovaj mjesec biste mogli biti vrlo razigrani. Osjećat ćete se odlično u odnosima s ljudima oko sebe. Motivira vas Venera, planet ljubavi u Blizancima i u vašoj 8. Kući intimnosti sve do 19, svibnja. Sunce u senzualnom Biku i vašoj kući partnerstva donosi vam čvrsti tip osoba na put, ali Venera vas zeza odvlačenjem vaše pažnje u različitim smjerovima.

 

POSAO: Sunce u Biku i vašoj 7. Kući odnosa donose vam poslovne odnose koji će biti kritični za vaš poslovni napredak. Nakon toga Sunce prelazi u prilagodljive Blizance i vašu 8. kuću dubokih podjela ukazujući na važnost usklađivanja s nadređenim osobama. Svoj profesionalni ugled morati ćete graditi strpljivo, šarmom, a ne silom. Budite otvoreni u komunikaciji.

 

ZDRAVLJE: Pripazite na prehranu. Manje slatkiša će dobro doći vašem organizmu. Moguće prolazne glavobolje.

 


 

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

 

LJUBAV: Neodoljiva Venera prolazi kroz vašu 7. Kuću partnerstva do 19. svibnja te vam donosi vrijeme koketiranja. Unatoč vanjskom prividu samopouzdanje vam neće biti toliko jako. Sunce se kreće kroz vašu 6. Kuću rada što vam skreće pažnju na nesavršenosti što će vam pomoći da unaprijedite sebe. 20. svibnja Sunce ulazi u vašu 7. Kuću veza i prijateljstva ostavljajući vas u optimističnom raspoloženju.

 

POSAO: Ljupka Venera u vašoj 7. Kući drugih ljudi nalazi se do 19. svibnja što će vas činiti neodoljivima za nove poslovne mogućnosti i kontakte. Bit ćete puni ideja, ali upamtite: same riječi ne znače ništa, bez obzira kako dobro zvuče. Razmislite dobro o svakom detalju prije se nego upustite u bilo kakav posao. Merkur, vladar činjenica, upozorava vas da dvaput provjerite sve detalje jer to može biti ključ uspjeha ili pada. Sunce ulazi u vašu 7. Kuću 20. svibnja nastavljajući temu partnerstva. Ovo nije samo vrijeme u kojem kojem morate potegnuti veze nego i početak 30-dnevnog razdoblja u kojem vam javno iznošenje projekta donosi veću mogućnost uspjeha.

 

ZDRAVLJE: Osjećat ćete se dobro i energično. Pripazite se u prometu.

 


 

JARAC (22.12.-19.01.)

 

LJUBAV: Sunce u senzualnom Biku donosi med i mlijeko u vašu 5. Kuću ljubavi do 20. svibnja. Ovo je povoljno vrijeme za igranje i traženje čistog užitka  u ljubavi. Venera u zanimljivim Blizancima vam donosi razdoblje ozbiljnijih odnosa s partnerom. Pokušajte se otvoriti prema partneru pa ćete ojačati vezu, načine na koje ćete to napraviti vrlo dobro znate i sami, uspješno ćete se prilagoditi novonastalim situacijama.

 

POSAO: Vaše kreativne sposobnosti pomoći će vam na poslovnom planu sve dok se Sunce u Biku nalazi u vašoj 5. Kući samoizražavanja. Svoje ideje prezentirat ćete sa sigurnošću pa će ih i drugi prihvaćati s lakoćom. Merkur vas upozorava da do 11. svibnja završite započete poslove. Venera vam od 19. svibnja otvara nove mogućnosti poslovnog partnerstva. Dokažite se, ali ne preuzimajte više nego što možete podnijeti.

 

ZDRAVLJE: Većinu mjeseca osjećat ćete se dobro. Pripazite samo koliko trošite energiju kako na kraju mjeseca ne biste pali od iscrpljenosti.

 


 

VODENJAK (20.01.-18.02.)

 

LJUBAV: Venera, planet ljubavi i privlačnosti, prolazi kroz lude Blizance te vam donosi vrijeme flerta. S obzirom da se sve to događa u vašoj 5. Kući ljubavi intimni život biti će vam vrlo raznolik i zanimljiv. Moći ćete zavoditi i istraživati ljude bez vezivanja. Aspekt Urana i Venere 19. svibnja donijet će vam instant zaljubljivanje, ali upamtite kako to nije vrijeme za velike odgovornosti.

 

POSAO: Inteligencija i sposobnosti učinit će čuda u vašem profesionalnom životu ovaj mjesec. Završite svoje započete poslove kako biste si otvorili mjesta za nove ideje kojima postižete divljenje ljudi oko sebe. Šarmantna Venera u vašoj 5. Kući kreativnosti do 19. svibnja pomoći će vam djelovati uvjerljivije. Ulaskom Sunca u vašu 5. Kuću 20. svibnja postajete centar zbivanja.

 

ZDRAVLJE: Svakim danom imat ćete više energije pa će vam i zdravlje biti u skladu s tim.

 


 

RIBE (19.02.-20.03.)

 

LJUBAV: Dobar prijatelj ili kolega pomoći će vam u osobnom životu. Potaknuti Suncem u vašoj 11. Kući prijateljstva. Od 17. do 19. svibnja optimistični Jupiter vas vodi na ludu emotivnu vožnju potaknut Venerom i njenim aspektima. 19. svibnja Venera se nalazi u zanimljivom aspektu s Uranom donoseći iznenadnu promjenu osjećaja ili promjenu planova, no to će se do kraja mjeseca stabilizirati.

 

POSAO: Merkur, planet komunikacije u vašoj 3. kući komunikacije 11. svibnja ističući činjenice i njihovo predstavljanje na jednostavan i jasan način. Ako ste do sada čekali s predstavljanjem svojih ideja direktni Merkur daje vam zeleno svijetlo. Sunce u Biku nagrađuje kada ste strpljivi, čvrsti i temeljiti. To znači i popravak prihoda. Ulaskom Sunca u brbljave Blizance 20. svibnja um će vam se napuniti plodonosnim idejama koje možete iskoristiti. Samo naprijed.

 

ZDRAVLJE: Mogući problemi s probavnim sustavom. Olakšajte prehranu i osjećat ćete se puno bolje.

 


 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.